O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
DJ na 2.7.,ktery mi nebude vnucovat Misu Davidu :)
Ahoj, poptavam DJ na svatbu 2.7.-Dvur Prak u Ceskeho Sternberka. Nemame radi osmdesatky a devadesat…
svatebnidj
Před 9 lety
7
Kameraman 21.5. Brno
Dobrý den. Hledáme kameramana na 21.5. v Brně na přehradě. Naše představa je natáčení celého dne od…
prostudio2
Před 9 lety
9
Svatební fotograf 18.6.2016 poblíž Hranic na Moravě ???
Dobrý den, hledám svatebního fotografa/fotografku na svatbu 18.6.2016 blízko Hranic na Moravě. …
prostudio2
Před 9 lety
7
Fotograf 18.6.2016 - Modrá u Velehradu
Zdravím, hledáme fotografa na svatbu na Modré, nic moc strojeného a přeretušovaného, spíš přirozené…
prostudio2
Před 9 lety
18
Fotograf 30.4.2016 Zlínský kraj ?
I když je to narychlo, najde se ještě volný fotograf na 30.4.2016? Svatba se bude konat v okolí Bys…
prostudio2
Před 9 lety
20
Hnědá + růžová
Představovala bych si jednoduchou výzdobu, na bílých stolech uprostřed potažená hnědá pavučina z or…
spalinda
Před 9 lety
2
Jak ozdobit víčko na skleničku
Ahoj holky. Můžete mi, prosím, poradit jak bych mohla jednoduše, levně a pěkně ozdobit víčka od pře…
meginka2010
Před 9 lety
5
Nějaké krásné místo na focení okolí Ostravy Bohumína Karviné?
Zdravím holky budeme mít hostinu na zamku v Chalupkách, vím že je tam krásně ale přemýšlela jsem…
teruszka
Před 9 lety
4
sponzor fóra
Vizážistka - Šumperk, Lanškroun, Jablonné n/Orlicí a okolí
Ahoj všem, nedoporučily byste mi některá šikovnou vizážistku z okolí Šumperk, Lanškroun, Jablonné …
sarkavizaz
Před 9 lety
5
Marizu Fashion svatební šaty na míru???
Máte někdo šaty z Marizu Fashion šaty na míru???Vypadájí tam pěkně,ale mám obavy.Děkuji
boure888
Před 9 lety
5
Svatební hostina - Restaurace Šaman, Valašské Meziříčí
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, zda je tu někdo kdo měl svatební hostinu v restauraci Šaman…
carries
Před 9 lety
1
Založení svatebního salónu, máte zkušenost?
Dobrý den, ráda bych založila svatební salón se vším všudy i s poradenstvím a koordinací svatebníh…
svadream
Před 9 lety
7
Hudba Ostrava, F-M?
Ahojky, neví někdo o nějaké dobré hudební skupině, nejlépe duo, kteří dobře zpívají a taky umí poba…
hajahaja
Před 9 lety
1
Kosmetička a kadeřnice v Seči u Chrudimi
Ahoj, neznáte prosím nějakou kadeřnici v Seči nebo okolí ideálně která by dělala i make-up? Nebo ko…
vizazv
Před 9 lety
2
Kde se dá v Brně fotit v zimě?
Zdravím a prosím o radu, kde se dá v Brně fotit v zimě. Ateliér nepřipadá v úvahu, jelikož fotograf…
kamil_kasparek
Před 9 lety
8
Velikost vývazků
Ahoj, chtěla bych si sama vyrobit svatební vývazky a nevím kolik metrů stuhy mám koupit. Budu jich …
ikous
Před 9 lety
4
Květiny a výzdoba, služba na objednávku, celková cena
Holky, mám dotaz..ráda bych si najala někoho, kdo dělá svatební výzdobu a květiny plus půjčení svat…
kamufle
Před 9 lety
8
Svatební holoubci
Zdravím všechny nevěsty i vdané paní, rádi bychom po obřadě a děkování vypouštěli bílé holubice. N…
kristina55kristina
Před 9 lety
1
Svatební dort Český Ráj
Ahoj, možná už tu podobná diskuze někde je, ale nehledala jsem příliš do hloubky ;-) Poprosím o…
andza
Před 9 lety
3
Zdravím chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví, kde pořídit skladby na svatební obřad legálně?
Zdravím chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví, kde pořídit skladby na svatební obřad legálně? Pa…
dj_libor_velek
Před 9 lety
6
Tip na šikovnou kadeřnici (i vizážistku) ve východních Čechách- okr. Rychnov nad Kněžnou
Ahoj, sháním na svatbu v září nějakou šikovnou kadeřnici (a vlastně při té příležitosti poptávám i…
vizazv
Před 9 lety
2
Kosmetička Pardubice?
Ahoj, sháním kosmetičku, která by mě nalíčila a hlavně mi udělala "bytelný" make-up. Nevíte prosím …
vizazv
Před 9 lety
3
Převlékání do kroje ..
Zdravím všechny :-) Děvčátka, neporadíte ? Mám na mysli takové to převlékání během svatby, když už…
hankaadom
Před 9 lety
8
Netradiční prstýnky náročné na výrobu - 3D tiskárna? Poraďte, prosím.
Milé nevěsty, ráda bych slyšela vaše názory či rady. Vybrali jsme prstýnky viz obrázek (oba bychom …
verjavor
Před 9 lety
18
Je to dobrý nápad?
Jednoduše: Aleš a Nely 6.8.2016 v 12:30 A pod tím texty: „Láska - to je někdo, s kým chceme zestá…
xlostris
Před 9 lety
1
2
41
Pozvání ke svatební tabuli - partneři
Ahojky holky.Máme měsíc do svatby, zasedání pořádek řešíme pouze na straně ženicha - komplikované r…
denina00
Před 9 lety
12
Prsteny DALOO
Ahoj,mate zkušenosti s prsteny od Daloo? Jaká je odolnost povrchu atd. Děkuji :)
luuula
Před 9 lety
1
Kadeřnice 5.7. Ostrava, Dolní Lutyně
Ahojky hledám kadeřnici se šikovnýma rukama našla by se nějaká která by měla volno 5.7.? a bude …
lenuska2016
Před 9 lety
1
Výslužky - krabičky
ahoj holky, tápám ve velikostech krabicek. Budeme mit par menších pro jednotlivce cca 300-350g, …
cernygoldpress
Před 9 lety
3
Titanové snubní prsteny
Zdravím, plánujeme svatbu. A docela nám líbí snubní prsteny z titanu a docela dost o nich přemýšlím…
darazv
Před 9 lety
3
1
2
…
1011
1012
1013
1014
1015
…