Kde se dá v Brně fotit v zimě?

Zdravím a prosím o radu, kde se dá v Brně fotit v zimě. Ateliér nepřipadá v úvahu, jelikož fotografka je z Prahy. Svatbu máme již tuto sobotu, 6. 2. 2016. Pršet by snad podle předpovědi nemělo. Děkuji předem za odpovědi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak ateliér nepřipadá? To že je fotografka z Phy neznamená že nemůžete jít do ateliéru a raději než ateliér bych doporučil nějaké studio nebo hotelový apartmán. Já jdu třeba s manželkou teď fotit těhotenské fotky do studio star http://www.starstudio.cz/ a díval jsem se, že 6. tam máte ještě volno a můžete tam řádit, jak jen budete chtít. Venku v tomto počasí bych udělal pár fotek, ale asi bych se zaměřil využít vnitřních prostor. Venku jde fotit kdekoli, záleží jen, jak moc se hodláte ušpinit. Asi bych volil vyloženě upravenou zahradu, park v místě, kde budete mít obřad/hostinu, ať neztrácíte moc času přejezdy. Přeji hodně štěstí ;-) Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, V centru v ulicích, kolem radnice a kolem Petrova, což jsou v zimě nejčastější místa obřadů, se dá fotit skoro kdekoliv, pokud máte schopného profesionála. Jestli si vás vytáhne i večer a budete v centru, tak doporučujeme u TwoFaces nebo u městského divadla (mrkněte na náš timeline na FB, co se tam dá udělat během okamžiku vyfotit;)
Odpovědět
Profilova fotka
@cchertica Vzhledem k aktuálnímu počasí bych asi fakt poradil nějaký ten ateliér nebo hotel... třeba Grandezza na zelňáku umožňuje pronajmout pokoj na focení, ten největší s rohovými okny (fakt boží světlo) vyjde asi na 2500kč, ale určitě by se dalo najít i něco levnějšího. Pěkných hotelů je taky spousta. K tomu Petrovu bych doplnil ještě Špilberk, taky moc pěkná lokace kde je hromada možností. A jeden tip posílám ještě do zprávy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, zeleň asi v tomto období moc nevyužijete, tak bych se zaměřil spíše na architekturu = okolí Petrova, hradby, Denisovy sady, hradby a schodiště Špilberku, nádvoří nové i staré radnice, zajímavé fotky jsou i z interiérů některých moderních veřejných staveb, interiéry kaváren - zajít si na kafíčko a nafotit u toho přirozené fotky je taky fajn :-) Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Zimní svatby jsou hodně o reportážní práci. Portrétní pak doplňkově v rámci teplotních možností. Většinou se berou kratší programy a nevěstě stačí pár fotek. Pokud chcete hutnější obsah, tak jedině zamluvit interiér ! Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Denisovy sady a od tama směrem dolů, kolem Špilberku, dá se zajet i na Veveří, dole pak k přehradě kde je zajímavý most. ;-)
Odpovědět
samotné centrum je fotogenické, Campus v Bohuniciích, nádraží, v Tramvaji...míst je milion a fotografka by na tohle měla být nachystaná...interiér bych já osobně spíše nevyužil:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?