Kameraman 21.5. Brno

Dobrý den. Hledáme kameramana na 21.5. v Brně na přehradě. Naše představa je natáčení celého dne od rána do večera. Nevíte o někom šikovném ? Prosím o nějaké tipy do zprávy. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janacka1 Přeji hezký den, termín 21. května 2016 máme zatím volný a rádi tak nabídneme naše kameramanské služby. Jmenujeme se Renard Production a jsme týmem mladých lidí se vzděláním a zálibou v oblasti audiovizuální tvorby. Svatby natáčíme vždy ve dvou od ranních příprav až po závěrečnou afterparty a konkrétní hodiny práce spíše neřešíme. :-) Jako výstup odevzdáváme celkově tři "produkty": a) Svatební video v délce cca 25 minut / dynamický sestřih celého dne b) Svatební klip v délce 2 - 3 minut c) Celý sestřižený obřad Konkrétní nabídku včetně ceny zasílám do zprávy a přeji pohodový zbytek víkendu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám informace, ukázky, ceníky do vaší pošty, písněte, že info přišlo, zdraví Bajer video
Odpovědět
Profilova fotka
Termín máme volný, tak očíhněte naší práci na forpix.cz a kdyžtak písněte :-) Jezdíme kamkoliv.
Odpovědět
Profilova fotka
@janacka1 Dobrý večer, jsme z Litoměřic, ale rádi dojedeme po celé ČR. Děláme fotografie i video. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. Zde naleznete také několik "balíčků" včetně cen. Pokud nevyhovují, dejte nám vědět, jaký rozsah si představujete. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Tento termín je ještě volný a do Brna jezdíme také. Mrkněte na naše stránky a budeme se popř. těšit na spolupráci. Hezký den. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janacka1 dobrý den, zatím je volno, stačí kouknout na web ;) budu se moc těšit! Petr
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna a váš termín máme zatím volný. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Na webu máme ukázky video tvorby. Posívejte se a když se Vám bude naše práce líbit ozvěte se :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?