Je to dobrý nápad?

Profilova fotka
Jednoduše: Aleš a Nely 6.8.2016 v 12:30 A pod tím texty: „Láska - to je někdo, s kým chceme zestárnout.“ Erich Maria Remarque a pak vlevo kapsicka v který bude ze zveme na party, co chceme za dary a mapa pro přespolní?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Asi ještě místo by se hodilo uvést ;-) Jinak je to jednoduché a nerýmované, takže super. Jo a gramaticky se myslím před čas 12:30 hodí spíš VE než V, ale to jen tak pocitově :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 tak místo jasny ja to psala na rychlo spíš mi šlo o obsah, gramatiku si pak pohlídám. Spíš jestli to tak stačí.
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 Tak to je myslím na vás co myslíte že stačí nebo nestačí, mně osobně je mnohem sympatičtější jeden krátký citát, než sáhodlouhá básnička... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 mě se právě raději líbí takhle malý citát nez tam dávat ty fráze z internetu, které jsou dost ani nevím jak to říct...né trapné, ale spíš klišé...jen jsem nevěděla, zda to není vyloženě mimo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 Je to o lásce, takže mimo to není určitě :-) BRMS je v mnoha ohledech skvělé, mimo jiné i proto, že člověk zjistí, co nechce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Musí se to hlavně líbit vám a třeba vás to i vystihovat :) na mě je to nuda, ja mám ráda humor a recesi, a tak by ode mě nikdo ani nečekal něco decentního :) každý musí podle svého vkusu. Takže směle do toho :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ellinkasebudevdavat no přítel chtěl jen Aleš a Neli kdy a kde a me to příšlo moc málo, tak jsem mu říkala, že tam šoupnem aspon citát :D recese mi nevadí, ale nenašli jsme takvou, na které bychom se shodli :D
Odpovědět
Pro mě je to taky nudný,takový odfláklý...já oznámení upřednostňuju v romantickém pojetí,ale když se to líbí vám,tak proč ne,je to vaše oznámení:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 No to já chtěla jako hodně romantický, ale přítel to utnul , on vůbec není na vyjadřování citů a tohle k němu nejde, takže to že tam je takový citát je moje malá výhra :-)
Odpovědět
@manelka88 Tak to já měla štěstí že můj manžel nechal oznámení celé na mně:-) Já tam dala citát, básničku a text,když vidím co je dnes moderní,tak pro někoho by to bylo kýčovité a přeslazené,ale pro mě to byla nutnost:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 no já jsem ráda aspoň za to . On sice řekne, že je mu to jedno, ale když jsem mu navrhla, co tam dám, tak se netvářil, takže jsme to takto osekali :)
Odpovědět
Já bych vynechala i ten citát, je to jako něco, co už tu bylo stokrát a tak nějak to na oznámení vypadá prázdné a bezvýznamně. Ale důležité je, jak to vnimas ty a tvůj nastávající. Sto lidí, sto chutí.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kacenkakaca mě přijde, že když tam bude opravdu jen: Aleš a Neli 6.8.2016 Bošínská obora 12:30 tak to vypadá uplně prázdný...
Odpovědět
@manelka88 no záleží, jak to máte grafický pojaté. My měli jen to, pracovali jsme s rozložením textu a bylo to vyvážené.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca No budu mít otevírací tmavě hnědé přání, vlevé části bude dole kapsička kde bude mapka a takové instrukce pro hosty - kde je zván na party atd, v pravé bude světle žlutý/pastelový papír na kterém bude fialově vytištěný text. Velikost přání je cca 13,5x13,5 cm zvenku bude krajka a mozna nase razítko
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 A teď teda mě ještě napadlo, nevadí něčemu,že tam nebudou naše příjmení? Oni to stejně dostanou jen lidi co nás znají a na svatbu jdou 8-)
Odpovědět
@manelka88 Když to nevadí vám...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@88renca88 no mě určitě nne, jen tady koukám na inspiraci na oznámení a všude mají příjmení :D
Odpovědět
Celému oznámení dominuje citát a myslím, že o citátu svatební oznámení není.
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 Byl abych opatrná s přáním na dary, nevím po čem teda toužíte, ale ať pak nemáte jednu věc desetkrát... A pak záleží na tom, jak to bude umístěné na oznámení, ať ten citát nepřehluší co se vlastně děje a kdo se bere. První by měly do oka padnou jména a pak citát...
Odpovědět
Profilova fotka
@gabrielkaada ony jmena a datum budou natiskle razitkem s levandulovym lemovanim a vedle bude stejne velke kde a v kolik a pak pod tím menším písmem bude citát a dary tam nakonec davat nebudeme, ale i v původní verzi šlo o to tam napsta, že chceme spíš příšspevek nez veci právě
Odpovědět
@88renca88 škoda, že nemáš žádné album, strašně by mě zajímaly fotky z tvojí svatby ;-)
Odpovědět
@xlostris Proč zrovna z mojí? :-)
Odpovědět
Protože proto :-D Nee, docela hodně tu komentuješ-jako zastánkyně těch tradičnějších věcí, princeznovských šatů a pohádkové svatby, tak by mě zajímalo, jak jsi to měla ;-)
Odpovědět
@xlostris Hele mě tady stejně většina lidí nesnáší právě pro moje staromódní názory tak to nemá cenu sem dávat moje fotoalbum:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně mi tam trochu chybí příjmení - když to vezmu dle sebe, Nely znám jen dvě, za to Aleše znám čtyři. Takže kdyby mi někdo poslal poštou takovéto oznámení (a s těmi lidmi bych se často nevídala), neměla bych páru, o čí že to svatbu jde. Jinak je to strohé, ale já mám minimalismus ráda. Citát jasně dokresluje o co půjde, myslím, že je to dobré. Básničky mi přijdou jako kýč, pro tak slavnostní událost, jako je svatba, mi přijdou nevhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi No tak když někoho vídáš minimálně, tak tě ale asi nezve na svatbu ne? Navíc určitě ne každý Aleš má například za snoubenku Katku...?
Odpovědět
Profilova fotka
@manelka88 svatební oznámení se neposílá přeci jen těm, co se účastní svatby. Často se taky posílá s oznámení s pozvánkou na svatební after party. Krom toho to, že znám např. novomanžela ještě neznamená, že musím znát jeho nastávající :-)
Odpovědět
Já jsem taky pro přijmení.
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi my ho budeme dávat jen těm, co jdou na svatbu, protože tam budou skoro všicni a jedině to ponesu do práce a tam vědí, že jde o nás.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?