Termín svatby 28. června 2008. Máte také?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, konečně jsem s milým vybrala termínek a teď hledám některou z vás? Najde se někdo, kdo má stejný termínek? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak po dlouhé době jsem si vás přečetla a jsem ráda, že jste všechny i s mimi v pořádku... priori-Alenko, moc na tebe myslím, i když sem často nechodím, tak doufám, že už brzy nebudeš 2v1 ale 1 a 1:-) Věřím, že poslední měsíc je nesnesitelný ale vydrž to. Moje kamarádka už taky funěla, nemohla se obout atd... ale i tak to stálo za to. Natálka, která se jí narodila a za kterou se v sobotu s Lukym chystáme je překrásná a když se ten malý uzlíček spatří, tak je všechno zapomenuto. Tak ti přeji, aby to byla rychlovka a ty brzy držela svoji dcerušku v náruči. :-) A vám ostatním držím palečky a taky na vás myslím.. zase se ukážu... papapapa
Odpovědět
Profilova fotka
Majky: jsi hodná...děkuju! Akorát mi přisla kombinézka ve které pojede z porodnice, tak jí mačkám,mazlím se s ní a domlouvám Adriance že musí vylézt jestli jí chce taky vidět :-D :-D :-D Myslím, že jí to moc netankuje :-D :-D :-D ta holka má prostě svoji hlavu a to se ještě ani nenarodila :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Prio - jj, mám nárok na 5 týdnů dovolené, ale stejně vyberu tak max. 3 8-) Jsem zvědavá, kdy se Adrianka vydá na svět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Jdu za váma jedním rozkazem. Kdo nemá nebo neplánuje monitor dechu, tak tomu dám přinejmenším pohlavek. Honzík nám včera přestal dýchat. Naštěstí monitor na mě začal řvát a zvládli jsme to, ale klepala jsem se celý den a ted taky nejsem OK. Nechci vás strašit, ale raději buďte připravené
Odpovědět
Profilova fotka
čusík, tak jsem dneska maličko na nervy...večer mi psala kamarádka co měla rodit 17/3, že jí odtekla plodovka a že teda rodí. Ráno jiná kamarádka, že už porodila (ta už na to teda měla nárok - 2 týdny přenášela) ... manžílek včera přinesl vajíčko, vaničku, tak tady na to koukám a je mi smutno...už bych chtěla mít miminko u sebe! No nic...jdu uklízet, ať se nějak zabavím...
Odpovědět
Profilova fotka
prio: mě pomohly dlouhý procházky a chůze do schodů (na nich mi rupla i voda) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myi: my ho máme už připravený v postýlce ... já se tohodle hrozně bojím! A co jste dělali? Začal dýchat sám nebo jste rozdýchavali? V úterý na porodním kurzu nám ukazovali, co dělat při zástavě dechu, jen si nejsem jistá, zda si na to vzpomenu kdyby se to náhodou stalo! Teda ale fuj...ani si to nechci představovat. Věřím, že ještě teď Ti z toho není úplně dobře... A s tím přivoláním porodu...já ty dlouhý procházky nezvládám...strašně mě bolej záda a podbřišek...dýl jak 15 minut na procházce nevydržím :-( ale schody zkusím...bydlíme v 5. patře, tak si je dneska vyšlápnu!
Odpovědět
Profilova fotka
prio: naštěstí mu jen zaskočila slina nebo něco takovýho. byl při vědomí, jen se nemohl nadechnout. Byla jsem sama doma. Obrátila jsem ho hlavou dolů a dala "ránu" do zad. To pomohlo. Jinak nevím, co bych dělala, kdyby to nepomohlo. Nejspíš bych zavolala rychlou. Hlavou mi běželo číslo 155 a noční stolek (tam jsem měla mobil)
Odpovědět
Profilova fotka
Myi: nám říkali, že musíme nejdřív zahájit resuscitaci...obsah vzduchu z pusy(jen ten objem co se Ti vejde jakoby do nafouknutých tváří) vdechnout do nosánku i pusinky dítěte najednou a potom třikrát srdeční masáž, ale musí to být fofr...fouknout do pusinky asi tak 50x za minutu. Teprve, když je dítě zazásobeno kyslíkem, volat záchranku. Ani se mi to nechce rozebírat, ale stát se to může a jsem ráda, že vím takovýhle věci...u dítěte není důležitej srdeční tep, ale právě ten dech, který okysličuje mozek! Tak to jen ve zkrace, ale přeju všem, aby jsme tohle nikdy použít nemusely...
Odpovědět
Profilova fotka
prio: tak tu resuscitaci nám říkali taky tak, ale říkali nejdřív volat, pak zachraňovat (v případě, že jsi sama doma). Když jsou doma dva, tak jeden oživuje a druhý volá. Stačí do telefonu říct rychle adresu, věk dítěte a zástava dechu. to je otázka pár vteřin.
Odpovědět
Profilova fotka
Myi: teda já doufám, že na mě ta věc nikdy křičet nebude, že miminku něco je! Mi je z toho úplně špatně. Jsi dobrá, že jsi to zmákla!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
prio: taky doufám, že už ječet nebude, ale když se na to dívám z jinýho úhlu, tak jsem šíleně šťastná, že zařvala. všem pochopitelně přeji, aby se nic podobného nestalo!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Myi: to věřím... no jdu uklízet...musím se nějak zabavit, jinak mě odvezou do blázince za chvíli...
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo Myi, tak teď ve mě úplně hrklo :-S Ještě, že je Honzík OK... Já si budu půjčovat monitor dechu od švagrové, ale sama říkala, že neví, jak moc dobře funguje... pamatuju, že začínal řvát, i když na něm malá ležela a byla úplně v pohodě... :-| A novej stojí 2000,- :-( Ještě zkusím obeslat kámošky...
Odpovědět
Profilova fotka
marrei: kamoška z porodnice má půjčenej někde z Kopečné a stojí to 1000,-/půl roku
Odpovědět
Profilova fotka
Já už jsem omrkla Mimibazar a dají se koupit za 1500..... ještě to omrknu. Nebo na Aukru za 1600. Koukám, že se to dá koupit za slušnější peníze...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Myi! Tak to je tedy něco. My budeme monitor kupovat 100%, ale teď jsem právě dumala, že vůbec nevím co dělat, kdyby řvát začal |-|
Odpovědět
Profilova fotka
sil: věř, že když budeš sama doma, tak budeš vědět, co dělat. Zhroutíš se pak. To slibuju. A říkají to i psychologové. Ženský jsou schopný v nouzi úžasných výkonů, ale až vše zvládnou, tak se sesypou jak přezrálý hrušky
Odpovědět
Profilova fotka
Myi - tak to už jsem klidnější. Holt si pak dám panáka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sil: v případě, že budeš kojit bude pak malá mít nezvykle veselou náladu :-D :-D :-D prio: jsi ještě přítomna? Jsem už nervózní za tebe
Odpovědět
Profilova fotka
Myi: jsem, neboj...já tu budu strašit ještě do Velikonoc...termín dle MS mám dneska ... ten podle UTZ ve 12tt až 28.2. Zatím, žádný přiznaky blížícího porodu nepociťuju. Spím celou noc jak zabitá a krom tvrdnutí bříška při chůzi mi vůbec nic není ... ach jo:-(
Odpovědět
Profilova fotka
prio: tak přemluv manžela na tuli tuli. Vysvětli mu, že po porodu budete mít 6týdnů smůlu a že to teda musíte předehnat. A zkus i ty schody
Odpovědět
Profilova fotka
Myi: tuli, tuli mám slíbeno - už od středy a furt nic, ale vzhledem k tomu, že mu to nechybělo poslední 2 měsíce (je to vůbec chlap ??? :-D ) mám pocit, že ho s těma 6 týdnama nezastraším :-( a schody jsem včera vyšlápla 5 pater...celej den uklízela, ohybala se, dneska jsem přidala skákání na míči, 2x maliník a nic :-(
Odpovědět
Profilova fotka
čusík holky, mě z toho čekání regulérně jebne...k tomu mi včera brutálně otekly nohy, v rukách mám jakousi artrózu či co...no prostě samá pozitiva a jistoty. Bohužel včerejší poradna dopadla přesně jako minulý týden, tedy čípek 1,5 a otevřená na špičku prstu...takže nic se neděje, nerodíme a čekáme :-( Co u vás nového? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,tak jsem konečně zabrousila i sem.. s tou nohou to je pakárna... :-( u nás nic nového co se týče potomka,čekáme a čekáme... třeba se taky dočkáme... až mi to v březnu sundají,tak jdu na nějaké další vyšetření i Emča... ;-) Myi: tak ten tvůj vzkaz o zástavě dechu Honzíka jsem četla s vykulenýma očima a teda jako klobouk dolů... jsi SUPER MAMINA x-) Prio: tak to už máš za pár asi... ségra byla na tom stejně jako ty jak popisuješ tak dva dny před porodem :-D a v rukou měla taky atrózu, navíc se jí vráželo mléko do kloubů,mělo ho dost... a na tu atrozu ji pomohli přírodní příravky od Dr. Řádka, za 14 dní měla pokoj... ona vůbec neudržela v ruce skleničku,neohla prsty... :-| ted už to je v cajku... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kat: Ježiškote =-) to mě čekaj pěkný věci. Já prsty neohnu jen po ránu, během dne to nějak rozhejbu, ale bolí to teda moc :-( Fakt na tom ségra byla takhle dva dny před porodem? Mě přijde, že je to nález docela k ničemu na to, že bych to měla mít za 6 dní (to je ten poslední termín, kterej mi dali - těch termínů jsem totiž měla asi 5). Ale nějak mi ubyla plodová voda, Adrianka si placentu vytlačila kamsi do zad (aby si tam udělala prostor pro sebe asi - bude asi holka prostorově výrazná po mamince :-D :-D :-D ), pupečník si schovala za záda a my ho včera s p. Dr. asi 15 minut hledali....no šikulka to je ;-) ještě by mě nemusela tak moc kopat a byla by úplný zlatíčko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ali, no u Lucky přenášela ségra 14dní po druhém termínu :-D ale ty snad na tom takhle nebudeš.. ;-) hele,aspoň malá bude kus ženskkýýýýý :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kat: no to by mě jeblo - 14 dní přenášet :-( to snad nééééééééé =-) =-) =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kat: a jak bylo na horách???? Koukala jsem na fotky na facebooku...docela veselý jste to tam měli...takhle podle fotek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
veselo na horách bylo až až... bojový hry,karty,apod. :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?