Ahooj všem, tato diskuze je pro všechny, kteří plánují svatbu na rok 2012 :-) my máme předběžně vybraný duben nebo květen, ale uvidíme, jak to všechno dopadne :-) budu moc ráda, když se nás sejde co nejvíc.. mějte se hezky :-)
@stastnanevesta našla jsem je za 2500 a já si je asi koupím, ne ty tvoje ale jiné, koupím si větší velikost a nechám si je upravit, tak jak tu psala @parajan a kdyby to fakt bylo až tak hrozný, s tím, že by mi fakt neseděly, tak je zas prodám a půjčím si jiné ;) myslím, že je to super nápad
Ahoj holky, tak jsem na chvíli zpět, než se mi malá vzbudí, před chvíli jsme dojeli, spí mi v autosedačce, takže to nebude na dlouho.
Jinak já pořád uvažuju kde se vzít když úřad tak asi na Radnici a kdyby něco jiného, tak bud taky ten nesvěd. kostel, nebo kaplička kde se vdávala kamarádka a nebyla křtěná, ale vůbec nevím kde, myslím někde v polance, nevím. Musím počkat na toho mého at se můžem domluvit, ááá tak už je vzhůru, mizím :-(
@jipe jo u mě je právě v pořadí Nová radnice a nebo obřadní sín a jinak o ničem jiném ne drahém nevím....
@m.o.n.i.k.a Moni a kapličce by jsi mi taky mohla dát vědět :-)
@monako3 Zkusím napsat kámošce s kterou se bavím víc než stou co se vdávala, ona tam byla, tak zjistím a dám vědět. Na úřadě jako v Hrabůvce, ve Vátkovicích atd. se vdávat nechci když už tak tu radnici, ale jinak né. A tam prý taky bývá dost narváno.
@m.o.n.i.k.a No jestli se nemílím tak tato radnice je za Sýkorakem, vůbec mě nenapadlo, že to je taky radnice a vypadá to hezky jak z venku tak i ve vnitř :-)
@alusak Děkujíí :-)
@m.o.n.i.k.a Moni nahoře je napsané prodám, tak pujčují asi ne, ale drahé nejsou ani prodeji a ani za půjčení...bohužel ceny se takto pohybují...nejlevnější za půjčení jsem viděla za 3500,- a už vybíráš z bídy :-/
@monako3 Moni jsem asi debi*, ale já to nevidím, jen nabízím :-D Ale to je jedno, psala jsem tam dotaz kde je možno je vidět v Ostravě , že bych se na ně sjela podívat, fakt se mi moc líbí a tolik peněz bych obětovala :D
Sice jsem nechtěla korzet, nemám prsa, ale prý mi psala Lenka, že tam jsou vycpávky a prsa ti to zvedne, ale i tak tam nebude nic vidět :-D No uvidíme, počkám co mi napíše a pojedem spolu x-)
@m.o.n.i.k.a Moni já taky nechci moc korzet no, ale uvidíme...já taky přemýšlala, jestli koupit a pak prodat.
Jo ten je hezky, mě už dneska přišel ten polštářek, ale ještě jsem ho neviděla :-)
@monako3 No právě Moni, ale tady ty se mě líbí tak moc, že korzet nekorzet , podívám, popřípadě zkusím :-D a pak budu uvažovat, ale jak se znám budu v nich vypadat jak hnup.
A kolik si za něj dala, máš ho v albu?
@m.o.n.i.k.a To je nový?? no já mám použitý za 150 i s poštovným...je v albu...
Jinak ta paní tam má jedno špatné hodnocení. Asi si šaty zkusíš a pokud budeš je chtít tak prvni zaplatit a pak čekáš než dojdou... :-|
@monako3 jj asi jo, je psáno nové zboží.
No ted jsem si toho všimla a na šaty nemá nic špatného, tak snad by to bylo v poho, ale uvidíme, nevezmu hned první a snad by mě neošidila, bych jí udělala kravál :-D