O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sladký bar - složení
Dobrý den, potřebovala bych poradit..co vše jste měli/budete mít ve sladkém baru?Svatbu bychom měli…
andrea901
Před 4 lety
4
Hudební doprovod k obřadu mladá Boleslav
Dobrý den, sháním hudební doprovod k obřadu 22.5.2021, cca 20 km od Mladé Boleslavi. Prosím o nabíd…
artepertutti
Před 4 lety
2
Strom u Liberce
Dobrý den všem, nevíte někdo o pěkném místě pod stromem nebo u řeky v Libereckém kraji na obřad? P…
nyvltovai
Před 4 lety
1
Dotaz ohledně oddávajícího
Dobrý den, mám dotaz. Chci svatbu 3.7.2021, ale v místě svatby starosta nemůže, lze požádat někoho …
zoe_se_vdava
Před 4 lety
8
Hledám vizážistku z Prostějova a okolí
Ahojky. Poradí někdo vizážistku z Prostějova a okolí? Potřebuji 26.6 na svatbu.
holka2106
Před 4 lety
1
Svatební hostina s výhledem na Prahu
Ahoj všem. Nemáte prosím někdo typy na hezké restaurace pro svatební oběd, které jsou s výhledem n…
ttd
Před 4 lety
3
Švadlena na doporučení - Praha a okolí
Ahoj, máte někdo dobrou zkušenost se švadlenou? Mám představu o šatech, chtěla bych si je nechat …
barbora_navratilova
Před 4 lety
5
Květen 2021
Ahoj, plánujeme svatbu 8.5.2021, cca 50 lidí (i s dětmi). Už nějakou dobu přemýšlím, že to neklapne…
wolfiis
Před 4 lety
13
sponzor fóra
Svatební dort s cupcakes
Ahoj, sháním někoho šikovného kdo by udělal svatební dort s cupcakes (minidortíky..) a svatební kol…
tynka933
Před 4 lety
1
Poptávka - svatební video 12. 6. 2021
Dobrý den, sháním kameramana/kameramany na svatbu, která se bude konat v sobotu 12. 6. 2021 na Vys…
furst
Před 4 lety
7
Obřadní stolek
Dobry den, sháním obřadní stolek (v podobném stylu jako na přiložené fotce). Buď k zakoupení za roz…
modrokvet
Před 4 lety
4
Svatební kytka
Ahoj Nevěsty zajímalo by mě jakou volíte svatební kytku jste pro živou nebo umělou? Děkuji za odpov…
ellux
Před 4 lety
7
Fotograf - Průhonice u Prahy 5/6/2021
Dobrý den, sháníme fotografa na svatbu dne 5.6.2021 v Průhonicích u Prahy, jednalo by se o nafocení…
fotografmichael
Před 4 lety
13
Koordinátorka Praha
Ahoj děvčata, chci se zeptat zda nemáte tip na nějakou šikovnou holčinu z Prahy s autem, která by m…
modrokvet
Před 4 lety
3
Svatební přípravy - co zařídit nejdříve?
Ahoj, můžu se zeptat, jak postupujete s přípravami na svatbu? Myslím tím, v jaké návaznosti, co zař…
delafleur
Před 4 lety
10
Měli jste někdo svatbu v Stodole Suška?
:slight_smile:
te_ssiinka_nelova
Před 4 lety
3
Fotografie a video ze svatebního obřadu
Ahoj, plánujeme svatbu na konec srpna, termín upřesním, až se dohodneme s oddávajícím. Bude v Adršp…
video
Před 4 lety
4
POZOR! Další podvodnice
Ahoj, chci vás upozornit na uživatelku, která vystupuje pod účtem mariam0909 a e-mailem mariamopti…
vilemina86
Před 4 lety
5
Zrušit svatbu? Nebo ještě čekat?
Ahojky, mám před sebou dost složité rozhodnutí a nejsem určitě sama tak si o tom chci trochu popo…
fox29
Před 4 lety
1
2
36
Sbírka svatebních oznámení
Dobrý den, již několik let sbírám svatební oznámení a chtěla bych touto cestou moc poprosit o pomoc…
kaplarova
Před 3 lety
7
Kde koupit prsteny?
Zdravím, chci se zeptat na kvalitní zlaté prsteny? Kde jste kupovali ? Ideálně někde v Ostravě. Děk…
milli11
Před 3 lety
12
Svatební šaty - ušití Brno
Ahoj, chtěla bych si nechat ušít šaty. Doporučíte mi prosím švadlenku v Brně, Brno-venkov. Za rozum…
tamarka_javorkova
Před 4 lety
1
Hudba září 2021
Ahoj holky, nevíte náhodou o někom kdo zpívá na svatbách a hraje na kytaru? Nějaké duo i třeba. Za…
artepertutti
Před 4 lety
3
Plodnost páru
Ahoj, já už to mám sice za sebou ale kamarádka přišla s problémem, který právě řeší. Nevěděla jsem …
flowerka18
Před 4 lety
13
Tip na restauraci se zahradou v Praze - pro hostinu
Zdravím všechny! Máte tip na restauraci v Praze (spíš blíž do centra, než dál - Praha 1, 2, 3, 4, 6…
martalv
Před 4 lety
1
Svatební fotograf Písek
Dobrý večer, ráda bych se zde zeptala na doporučení fotografa či přímo nabídku něj/ní, pokud by to …
aubrechtovaanezka
Před 4 lety
2
Svatební planovač
Zdravím! Ráda bych si pořídila svatební plánovač. Doporučili byste mi nějaký? :slight_smile: Neb…
delafleur
Před 4 lety
4
Aktuálně svatba
Vzhledem k aktuálním opatřením, kde je napsané: Od 1. března se bude možné účastnit svatby pouze na…
monikatcr
Před 4 lety
18
Fotograf jižní Čechy 2/10/21
Zdravím, hledáme fotografa na naši menší svatbu v říjnu tohoto roku (Jižní Čechy) . Můžete někdo ně…
lukev
Před 4 lety
18
Kameraman jižní Čechy 2/10/21
Zdravím, hledáme kameramana/y na naši menší svatbu v říjnu tohoto roku (Jižní Čechy) . Můžete někdo…
lukev
Před 4 lety
8
1
2
…
131
132
133
134
135
…