O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sladký bar pro 50 lidí
Krásný den, můžu se zeptat, kolik počítáte dobrot ve sladkém baru? A jaký máte stanoveny rozpočet n…
capleska
Před 4 lety
1
Kadeřnice a vizážistka 3.7. Praha
Zdravím, sháním kadeřnici/vizážistku na svatbu 3.7.2021 v Praze. Budu ráda za jakékoliv doporučení…
helca01
Před 4 lety
6
Dárky pro hosty
Ahojte holky, svatebním hostům budu dávat jako dárek láhev 0,25l domácího citronového sirupu. Chtěl…
martinaqwe
Před 4 lety
5
Dj nebo kapela jižní Čechy 21.8.2021
Hezký den. Prosím doporučite DJ nebo kapelu o dvou lidech na svatbu. Nejlépe jižní Čechy. Děkuji😊
michaltuma
Před 4 lety
7
Beskydy - Kolářova chata slavíč
Ahoj, scháníme na naši svatbu DJ. Svatba bude probíhat na kolářově chatě Slavíč v termínu 26.8.2021…
djgeorgehandle
Před 4 lety
2
Hudba na svatbu okolí Nového Jičína
Ahoj, doporučíte prosím živou hudbu na svatbu v okolí Nového Jičína? Nejlépe s elektrickými houslem…
vtemz
Před 4 lety
1
Čistírna svatebních šatů před svatbou Ostrava
Ahojte, nevíte některá o nějaké dobré čistírně svatebních šatů v Ostravě? Přemýšlím nadtím, že zku…
belladona
Před 4 lety
2
Dotaz ohledně sňatku
Dobrý den. Mám spoustu dotazů ohledně svatby. Rádi bychom se vzali v pondělí, bohužel, v našem měst…
sedmiteckas
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Kadeřnice/ vizážistka 3.7.2021 Jižní Morava
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nejlepší kadeřnice a vizážistky z Moravy (Zlínský kraj). Svat…
veronikaharry
Před 4 lety
1
ŠATY, BOTY, KYTICE - JE NA TOM NĚKDO STEJNĚ??
Ahoj :slight_smile: ŠATY Ráda bych se zeptala kolik ste měli zamluvených salonu na vyzkoušení svat…
vendula_kobertova
Před 4 lety
31
Máme tisknout oznámení?
Ahojky, chci se zeptat: Máme svatbu letos v září, naše hosty (cca 50 lidí) jsme již obepsali dopřed…
lumakalu
Před 4 lety
4
Svatební líčení + účes + líčení svatebčanek Olomouc 28.8.2021
Krásný den, nevěsty, prosím doporučily byste mi šikovnou a cenově dostupnou vizážistku, která by se…
nikca283
Před 4 lety
1
Odpolední obřad: doporučení, zařazení novomanželského focení
Dobrý den, ráda bych poprosila o rady nevěsty, které měly/budou mít odpolední obřad. Víme, že chc…
micahela
Před 4 lety
16
Svadobné líčenie a účes - 15.5.2021 - Brno
Dobrý deň, Dátum svadby sa blíži a kvôli súčasným obmedzeniam som ešte nezohnala vizážistku, ktor…
katarinkahol
Před 4 lety
3
Poptávka finančně přístupného kameramana z okresu Opava
Dobrý den, máte prosím tip na nějaké šikovného, ale zároveň FINANČNĚ DOSTUPNÉHO kameramana z okre…
furst
Před 4 lety
7
Účes a make-up Frýdek-Místek
Ahoj, hledám kadeřnici a vizážistku na sobotu 24.7.2021 v lokalitě Frýdek-Místek. Šlo by o nevěstu …
klaramrozkova
Před 4 lety
7
Účes + líčení 18.9.2021
Ahoj, hledám kadeřnici a vizážistku na sobotu 18.9.2021, jedná se o Prahu-východ. Šlo by o nevěstu,…
helca01
Před 4 lety
4
Sweetbar/candybar
Dobry den, hladam niekoho kto nam upece tortu a spravi nam Candy bar. Svatba bude 31.08 v Hojšíne …
ildiko_bartalova
Před 4 lety
1
Dort pro 30 lidí
Ahoj nevěsty, máte zkušenosti s nějakou cukrářkou z Prostějova nebo blízkého okolí která peče dobré…
holka2106
Před 4 lety
4
Hledám kameramana na svatbu 18.09.2021 - Žďár nad Sázavou
Dobrý den, hledáme kameramana na náš svatební den 18.09 2021 na zámku Žďár nad Sázavou. Děkuji
takeiteasyproduction
Před 4 lety
3
Retro zákusky - Praha, Benešov a okolí
Ahoj, rozhodli jsme se mít na svatbě místo nudných makaronek a cupcaků, kterých mají všichni plné z…
modrokvet
Před 4 lety
3
Fotograf - 28.5.2021 za rozumnou cenu Zlínsko
Ahoj, sháníme fotografa na naši svatbu v pátek 28.5.2021, která bude ve Slavičíně (Zlínský kraj). …
ivanguyen
Před 4 lety
18
Kytice pro matky
Ahoj holky, budete dávat matkám kytice? Četla jsem, že se údajně dávají.. Ale nevím nevím..
niky555
Před 4 lety
7
Nechci kytku
Ahoj holky, byla jste některá nevěsta bez květiny a nebo na svatbě kde nevěsta květinu neměla? Ma…
a_mysakovicova
Před 4 lety
12
Hledá se fotograf z okolí Žítkové
Dobrý den, poptávám fotografa na celý svatební den na 11.9.2021. Místo máme zamluvené na Žítkové, …
ivanguyen
Před 4 lety
15
DJ na svatbu 5.6. Horský Hotel Martinak
Ráda bych poptala Dj a částečně i moderátora na svatbu, která se bude konat 5.6. v Horském hotelu M…
klamik
Před 4 lety
1
Cena dje
Kolik vás stal dj a jak dlouho "vykonával" svou práci? A jaké vybavení měl sebou?
klaradvo
Před 4 lety
9
Svatební vývazky - špendlík
Dobrý den. Chci se zeptat, s čím jste na vývazku více spokojené - obyčejný špendlík nebo spínací šp…
martinaqwe
Před 4 lety
5
Semi naked dort z okraje Prahy?
Ahojky, budeme se brát kousek od Prahy (Mlýnský domov, Jinočany) a poohlížím se po dortu :slight_sm…
shanam
Před 4 lety
1
Svatební koláčky-vdolečky
Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně svatebních koláčků. Oblast Hustopeče, Velké Pavlovice, Rakvi…
evave1
Před 4 lety
1
1
2
…
133
134
135
136
137
…