Sbírka svatebních oznámení

Dobrý den, již několik let sbírám svatební oznámení a chtěla bych touto cestou moc poprosit o pomoc při rozšíření mé sbírky, potěší mě každý nový kousek (klidně i stejné kousky). Budu moc ráda když se ozvete, předem moc děkuji. Poštovné samozřejmě uhradím.
Odpovědět
Moc děkuji za krásný kousek svatebního oznámení další nastávající nevěstě, oznámení je opravdu nádherné přeji na společné cestě životem vše jen to nejlepší 😉🙂.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@kaplarova Dobrý den, mám asi 44 svatebních oznámení od roku 1947.Jestli máte o ně zájem, tak mi napište. Krásný den. Blanka Böhmová
Odpovědět
Dobrý den, moc děkuji za Vaši nabídku, poprosím o zaslání na adresu : Jana Kaplárová, Mánesova 497, 34901 Stříbro. Co budu dluzna? Děkuji moc. Kaplárová
Odpovědět
@akna9 Moc děkuji za nabídku, psala jsem příspěvek výše 🙂.
Odpovědět
Krásnou neděli všem, chci opět moc poděkovat za krásný kousek do mé sbírky nevěstě Lence, radost je opět veliká 🙂. A poprosím pokud máte nějaký kousek či kousky navíc, ozvěte se a domluvíme se, předem veliké díky 😉.
Odpovědět
Opět po nějaké době se ke mně v pátek dostaly krásné kousky svatebních oznámení, české a francouzské kousky , má radost z nich je opravdu velikánska 🙂. Moc děkuji paní Jarmile.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?