O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hudba na obřad - housle
Dobrý den, rada bych našla hudbu k obradu na 25.6.016 na 12.30 hod. Děkuji za nabídky.
hudano
Před 9 lety
3
Hostinec U svatého Jána Horní Bludovice
Prosím, prosím o recenzi ty nevěstinky, které v Jánu měly hostinu a třeba i obřad ;-) Uvítala bych …
bara87
Před 9 lety
3
,,Bandaletky" aby sa vám netreli stehna
Pred pár týždňami tu jedna pridala odkaz takých pásov na stehna...aby sa netreli :) Volalo sa to ne…
julie_t
Před 9 lety
7
Proč dva podvazky?
Viděla jsem u některých z vás dva podvazky na jedné noze. Proč dva? Já tomu moc nerozumím. Jak to v…
martinak91
Před 9 lety
6
Svatba v Ostravě
Ahoj nevěsty, už to tu určitě také proběhlo, ale nenašla jsem nic aktuálního.. Poraďte, prosím, ne…
petrunkab
Před 9 lety
4
Hodí se na svatbu?
Dobré ráno vespolek, už od února mám doma koupené svatební šaty, byla jsem z nich nadšená, ale s o…
svatebni_mandle
Před 9 lety
19
Kdy objednat a vyzvednout svatební kytici?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jak dlouho dopředu jste si objednávaly svatební kytice a jestli …
jitulinka89
Před 9 lety
12
Jaké šperky
Zdravím všechny, chtěla bych moc požádat o radu, jaké koupit šperky k těmto šatům? Přemýšlela jse…
tedrezka
Před 9 lety
6
sponzor fóra
Gyros jako večerní raut?
Ahoj děvčata, nemáte někdo zkušenosti s gyrosem na svatbu? U nás ho mají rádi snad všichni tak jsme…
lucydora
Před 9 lety
14
Svatební cukroví a dorty - Boskovice a okolí
Ahoj holky poraďte mi nejlépe někoho s kým máte osobní zkušenost, kdo dělá cukroví a dorty za rozu…
jajdal
Před 9 lety
26
Čím si udělat tetování, které vydrží cca 3 měsíce?
Ahoj vsichni, chtela bych se zeptat, zda byste mi neporadili, cím si nechat udelat tetování, kte…
liaren
Před 9 lety
26
Svatební dort Ústí nad Labem nebo Teplice.
Ahojky :-) Doporučíte mi prosím, kde v Ústí nad Labem nebo v Teplicích dělají dobré dorty za slušno…
monickalea
Před 9 lety
3
2.7.2016 Video - Rychnov nad Kneznou
Hledame kameramana na 2.7.2016.
ktwedding
Před 9 lety
4
Hledám fotografa - mám svatbu 6.8.2016 na Hosíně u Českých Budějovic
Představuji si cca 2 hodiny focení - od příjezdu ke kostelu, obřad, focení s rodiči a pak focení no…
beautyfoto
Před 9 lety
3
Volno před svatbou a po svatbě - jak jste to měli - bude mi to stačit?
Zdravím! Chtěla bych se zeptat, kolik dní před a po svatbě jste měli volno? Resp. je tu někdo, kdo …
saffy
Před 9 lety
20
Jaké šperky
Zdravím všechny, chtěla bych moc požádat o radu, jaké koupit šperky k těmto šatům? Přemýšlela jse…
wewa87
Před 9 lety
1
Sháníme fotografa/fotografku pro svatební den 27. 8. 2016 v okolí Králík (okres Ústí nad Orlicí)
Sháníme šikovného fotografa. Předem děkujeme za typy i z vlastních zkušeností ;-) :-)
maryleu
Před 9 lety
12
Máma mi udělala na svatbě scénu
Ahoj slečny či ženy, tak svatební den mám za sebou a byla to nádhera, pohádkové místo i počasí.…
elisabethko
Před 9 lety
8
Bez podpatku, vel. 42 - tipy?
Ahoj holky, máte prosím tip, kde sehnat svatební botky ve větší velikosti a úplně bez podpatku? Dík…
anetka_kl
Před 9 lety
25
Nápis
Ahoj holky potřebují poradit kde si necháváte dělat nápisy které pote zaramujete. Jedna se mi o ty …
musaci
Před 9 lety
1
Rozvoz svatebního oznámení
Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti kdy rozvážet svatební oznámení, svatbu máme 16.9.2016…
petastastna
Před 9 lety
21
Svatba na Kunětické hoře - Pardubice
Ahoj holky, máte některá zkušenost s obřadem na Kunětické hoře? Jaké jsou tam možnosti? Prostory? K…
video
Před 9 lety
5
Oplatit pozvani?
Ahoj holky, musim se sverit a take vyslyset nazor nekoho jineho. Zacalo to asi tak... V praci jsem …
100korunka
Před 9 lety
12
Poděkování rodičům, jaké dát?
Ahoj holky, prosimbo nápady, jake dát poděkování rodičům. Viděla jsem pisemne poděkování, sklenič…
katkarobert
Před 9 lety
1
2
58
Šaty z ali
Ahoj nevěsty,rozhodla jsem se koupit šaty na Aliexpressu.. Jsou krásné a vyděla jsem plno real fote…
svatbazari
Před 9 lety
8
Na svatebni uces s poradcem? :)
Ahoj..holky chodite na zkousku ucesu a liceni sami nebo mate nekoho jako poradce? Jestli ano tak ko…
mr_falko
Před 9 lety
7
Živá hudba Liberec 10.9.2016. Nabídky, doporučení. Dekuji
Ahoj,hledáme kapelu na svatbu 10.9.2016 v Liberci. Prosím doporučení či konkrétní nabídky. Dekuji
veru01
Před 9 lety
5
Společenské šaty na svatbu - větší velikosti
Ahoj holky, trochu na poslední chvíli sháním nějaké šaty na svatbu jako host. Bohužel velikost cc…
tortoreto
Před 9 lety
4
Hledáme fotografa, 3.9.2016 zámek Čestice, jižní čechy, máte někdo volný termín v nedalekém okolí?
Focení obřadu, dále společné forky v parku u zámku.....
radimspacil
Před 9 lety
6
Vše jen na půl hotové...
Ach ženy, ženy..., svatba má být za měsíc a půl a já upadám do totální depky a netěšení se. Vešk…
mr_falko
Před 9 lety
26
1
2
…
905
906
907
908
909
…