Na svatebni uces s poradcem? :)

Ahoj..holky chodite na zkousku ucesu a liceni sami nebo mate nekoho jako poradce? Jestli ano tak koho.. Neumim si moc predstavit ze budu sama vedet jestli mi to slusi..ale na druhou stranu chtit po nekom at tam semnou sedi 3 hodky.. Nevim :)
Odpovědět
Profilova fotka
já si nakulmovala vlasy ráno, do pinet vychladnout, pak rozpustila, mávla s nima hlavou dolu a tim byl účes hotovej :-D
Odpovědět
@xxkaterinka Já měla na jedné zkoušce kamarádku, která šla se mnou dobrovolně a ráda. Během toho mě i fotila. :) Protože první kadeřnice a vizážistka v jednom mi nevyhovovala, musela jsem k jiné na další zkoušku a tam šla se mnou mamka. Musím ale podotknout, že žádná z těch zkoušek netrvala 3 hodiny. První byla max. na hodinu, druhá trvala asi 20 minut.
Odpovědět
@simone5 ok. Me kadernice rekla tak 1,5h a jeste liceni... Ja ani moc nemam predstavu co bych chtela udelat.. Doufam ze mi poradi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Se mnou byla ségra, byla jsem na zkoušce zároveň MU i účesu, cca 2,5 hoďky a uteklo to ani nevím jak :-) Nás se sestrou ale tyhle kosmetický aktivity baví, takže tím je to taky dané :-) člověk se přiučí, pokouká, co jak se dělá/nedělá.. ale chápu, že pro někoho může být ta doba nekonečná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla zkoušku účesu i líčení doma (budu to tak mít i v den svatby), a pozvala jsem ségru, aby přijela. Byla jsem ráda, že u toho byla. Ten čas co jsme zkoušeli několik účesů a pak líčený hrozně rychle utekl, tak bych se toho nebála:-)
Odpovědět
Profilova fotka
moje kadernice je moje jedna z nej kamaradek,t akze jsme si to akorat odsouhlasily
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?