O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Věneček a brýle - hodí se k princeznovským šatům?
Ahoj, potřebuju poradit. Mám bílé princeznovské šaty s tylovou sukní. Na hlavě bych chtěla mít věne…
rat
Před 9 lety
13
POZOR - Ruším termín svatby 23.9.2016 - Olomouc, Brno - nabízím již objednané služby
Milé nevěsty, Ruším svatbu a proto Vám nabízím svůj termín pro služby, na které již mám zaplacen…
ketu
Před 9 lety
2
Olomouc - ruším termín svatební hostiny 23.9.2016 v Holickém dvoře
Milé nevěsty, pokud stale nemáte jasno, kde uspořádat hostinu. Ruším svůj termín pro svatební hosti…
ketu
Před 9 lety
1
Tchýně aneb nechtěná svatební koordinátorka
Ahoj holky, nejdu ani tak pro radu jako se spíš vypovídat. Od začátku plánování svatby mám problém …
rmarcelilinka
Před 9 lety
29
Renard Production
=-) Chtěli by jsme se zeptat jestli máte někdo skušenosti se studiem Renard Production doporučení …
limda
Před 9 lety
11
Svatební valčík -uhlíř-nemáte někdo v mp3 ?
Ahoj, na You Tube jsem kdysi hodně dávno našla krásnou a vtipnou skladbu od Jaroslava uhlíře - Sv…
haniiickaaa
Před 9 lety
1
2
33
Svatba 3.9.2016 Žďár nad Sázavou
Dobrý den, sháním DJ na svatbu s místem konání ve Žďáře nad Sázavou 3.9.2016. Prosím o nabídky na …
djpohotovost
Před 9 lety
3
Zábava na svatbě
Hezký den nevěsty i provdané paní, potřebuji radu jak se zábavou, nechci tady projíždět všechny tém…
evicep
Před 9 lety
8
sponzor fóra
Sklad písniček
Ženy, pomozte všem budoucím nevěstám nabrat inspiraci na hudbu. Aby bylo všechno krásně pohromadě :…
barbora95
Před 9 lety
1
Fotograf 16.7. Brno?
Přeji hezký den, najde se zde fotograf, který má ještě tento termín volný. Obřad i hostina proběhno…
radimspacil
Před 9 lety
7
Jakou zábavu pro děti na svatbě
Ráda bych chtěla znát vaše nápady pro hry nebo zábavu pro děti 6-14let na svatbě.Ty starší se zabav…
esufi
Před 9 lety
7
Catering v jindřichově hradci
Ahoj všechny, neznáte někoho kdo dělá catering a levně v jindřichově hradci? Díky za odpovědi.
toleleto
Před 9 lety
2
Časový rozvrh?
jak máte naplánováno vy? Nebo jak jste to měli vy?
manelka88
Před 9 lety
6
Statek Blažejovice
Ahoj holky...plánujete někdo svatbu v Blažejovicích? Nebo jste už měli? My plánujeme na příští rok …
simeonalanta
Před 9 lety
2
Cas obradu
Zdravim vas.Aky cas svadby je najlepsi?Cim skor,ci cim neskor?Mozem si vybrat.no neviem kedy je to …
manelka88
Před 9 lety
23
Kapela na 6. 8. 2016 ve Velkých Bílovicích
Dobrý den, poptáváme kapelu na večer na svatbu ve Velkých Bílovicích, začátek cca v 16:30. Prefe…
confusia
Před 9 lety
1
Letní svatební šaty
Hezký den, nemáte některá tip, kde aktuálně koupit letní/lehké/vílí "svatební" šaty. Vím, že zde ne…
denii_ii
Před 9 lety
4
Vrácení šatů koupené ve výprodeji
Dobrý den má prosím Vás někdo zkušenost s reklamací šatů zakoupené ve výprodeji? V dubnu jsem zakou…
chover
Před 9 lety
2
Organza, kolik třeba na stůl?
Ahoj holky, asi je to blba otázka, ale kolik jste cca spotřebovali organzy na svatební stůl? Ja bud…
luema
Před 9 lety
5
Bělení zubů, co používáte?
Ahoj, co používáte na bělení zubů...do svatby ještě nějaký čas zbývá a ráda bych zapracovala na úsm…
lada555
Před 9 lety
29
První novomanželský tane
Ahoj :) Holky, máme problém vybrat písničku na první tanec. Oba dva máme rádi Just the way you ar…
defi123
Před 9 lety
4
Kadeřnice Trutnov
Hezký den všem, mohla byste mi některá doporučit šikovnou kadeřnici? Svatbu budeme mít na konci zá…
denina00
Před 9 lety
2
Máte tip, kde sehnat jutu s krajkou??
Ahoj holky, sháním jutu s krajkou, budu ráda za všechny tipy, případně nabídky na odprodej :-)
vlckovaklara
Před 9 lety
10
Prosím o pomoc DJ 8.7. okolí Benešova
Prosím o pomoc na poslední chvíli nám odpadl DJ na večerní hraní. Okoli Benešova. Aparatura je na m…
milanmiler
Před 9 lety
4
Třpytivé originální šaty - k ušití či k zapůjčení
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, kde bych sehnala šaty, které by byly třpytivé. Nebo kdo by m…
michal_marek_atelier
Před 9 lety
2
Misto pro hostinu Rudna - Karlstejn
Holky, prosim o tipy. Kamaradka se bude vdavat v zari na Karlstejne, shani restauraci za rozumnou c…
luuula
Před 9 lety
2
Misto prom
Holky, prosim o tipy. Kamaradka se bude vdavat v zari na Karlstejne, shani restauraci za rozumnou c…
nykisha
Před 9 lety
1
Místo pro svatební hostinu v okolí Žďáru nad Sázavou?
Prosím o radu, kde by bylo nejlepší místo pro svatební hostinu v okolí Žďáru nad Sázavou?Moc děkuji…
andak1
Před 9 lety
5
DJ na svatbu 16.9.16 Havlíčkův Brod
Dobre odpoledne, mohla bych poprosit o nejake tipy, reference na DJ na odpoledni zabavu? Cca 6 h…
lukashsax
Před 9 lety
7
Kdy předat květinu?
Holky, včera se mě doma ptal, kdy že mi má předat tu kytku? Hned jak přijede nebo než se pojede na …
veru2016
Před 9 lety
7
1
2
…
906
907
908
909
910
…