O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Penzion v Hluboké - špatná zkušenost
Holky, taky máte takovou špatnou zkušenost jako my? Penzion vůbec nedoporučuji. Měli jsme zde svat…
br_han
Před 9 lety
1
Stačí to na raut pro cca 60 lidí?
Prosím o okouknutí našeho menu na raut. Nejsem si jistá množstvím (když zvažujeme vzít kýty dvě) a …
feiby
Před 9 lety
12
Platite rodičům a sourozencum obleceni a auta na svatbu?
Chci se zeptat,myslite ze kdyz chci aby rodina prisla slusne oblecena,je to celkem 5 lidi a je pro …
alen_ka
Před 9 lety
1
2
33
Svatební líčení 20.8.2016 Benešov
Dobrý den, ahoj, sháním svatební líčení (přirozené) na svatbu kousek od Benešova u Prahy. Máte t…
natalie_jachimova
Před 9 lety
5
Svatební make up a účes
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte o šikovné kosmetičce a kadeřnici v jednom,…
natalie_jachimova
Před 9 lety
3
Vizážistka 1.7.2016
Prosím nevíte o vizážistce, která nemá nijak přemrštěné ceny a měla by čas 1.7. a možnost dojet do …
natalie_jachimova
Před 9 lety
7
A zase ty koláče...
Dobrý den, pátrala jsem zde na stránkách a zjistila, že opravdu každý dává koláče jinak...rodiče mi…
hanka_g
Před 9 lety
13
Baloncetrum Břestek
Měla jste tu některá svatbu? :) Zajímalo by mě jak jste byli spokojení, co vám dovolili vlastního, …
denisa1511
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Seznam fotografií na svatební focení
Ahoj, holky! Už několikrát jsem v diskuzích narazila na zmínky o seznamu fotek, co nevěsty chtěly b…
iva_mazgutova_profi_fotograf
Před 9 lety
11
Svatební zvyky aneb které vám vadí?
Ahojky, protože jsme se na jednom fóru rozhovořily o zvycích, které nemusíme, napadlo nás založit f…
anabel26
Před 9 lety
1
2
...
...
18
19
546
Živá hudba na svajbu 27/8/2016
Holahoj, trošku nouzové volání SOS - vypadla nám kapela na svatbu, víte o někom fajn či máte někdo …
mnaf
Před 9 lety
2
Kameraman pouze na obřad 2.7. ve 13 hodin, Orlová (Karviná, Ostrava)
Prosím, neznáte někoho, kdo by byl ochoten natočit pouze obřad? Nechceme kameramana na celý den, po…
ltevideo
Před 9 lety
3
Najde se svatební fotograf na 27.8.2016 v okrese Jíčín ?
Dobrý den, hledáme fotografa pro naši svatbu v Hořicích v Podkrkonoší v termínu 27.8.2016. Jednalo…
gonzalofoto
Před 9 lety
6
Je tu někdo, kdo musel změnit před svatbou svědkyni, kvůli jejímu chování?
Jako svědkyni jsem si zvolila holku, co nás seznámila s mým milým. Na oplátku jsem jí ještě seznámi…
sebelenka
Před 9 lety
9
Svatební raut - pití all inclusive
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s restaurací v Praze, kde je možné mít na …
kacenkakaca
Před 9 lety
7
Saty hosta na svatbu ve stylu rustic
Dobry den, chtela bych poradit jake saty pro hosta volit, kdyz novomanželé budou mit svatbu v "rust…
miiiiisha
Před 9 lety
3
Žabky se srdíčky
Ahoj nevěsty, narazila jsem na zřejmě pohodlné žabky se srdíčky na Slevomatu. Třeba se Vám někomu b…
martig
Před 9 lety
2
Svatební obřad venku na zahradě v Opavě a okolí
Zdravim vsechny, Vzhledem k tomu,ze svou svatbu organizuju ze zahranici nemam moc moznosti zjistit…
kaja211
Před 9 lety
1
2
...
...
36
37
1108
Účes - který vybrat? Poraďte
Ahoj holky, poraďte - který účes byste si vybraly? Zatím se asi přikláním k tomu v zeleném tričku, …
klaris_sa
Před 9 lety
22
Pronájem autobusu - kolik stojí?
Poradte,diky
kytaras
Před 9 lety
18
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, kde by se dali nafotit fotky v okolí rosic?
chceme nějakou vinici nebo přírodou, pěkný les, aby okolo nás bylo zeleno. Děkuji
dvakratanocz
Před 9 lety
2
Doporučte vizážistku+kadeřnici Praha a okolí
Ahoj nevěsty, potřebovala bych doporučit vizážistku, která mě nalíčí i učeše na svatbu, za přijatel…
etelm
Před 9 lety
11
Korsáž pro svědka
Ahoj nevěsty, chystáte korsáž také pro svědka (muže) nebo volíte jen trochu bohatší vývazek ? 8-)
sendy12
Před 9 lety
12
Kadeřnice na svatbu 27.8 PRAHA
Dobrý den, nenajde se žádná kadeřnice, která by měla volno 27.8? Moje nevyšla :-/ jsem zoufalá...
janenina
Před 9 lety
3
Český granát do snubního prstenu, viděly jste?
Nemáte, nebo neviděly jste u někoho snubní prsten s českými granáty. Máme vybrané jednoduché prstýn…
maruskakolaj
Před 9 lety
20
Prsteny Retofy
Ahoj, nevěsty a novomanželky. Zajímalo by mě, jestli jste ke snubním prstenůn Retofy dostaly záručn…
verusk
Před 9 lety
2
Snubní prsteny Retofy. Kolik stojí? Kde v Praze?
Ahoj nevěstinky, máte některá snubní prsteny od Retofy? Jaký typ, kolik stály a máte doporučení, kd…
verusk
Před 9 lety
1
2
...
...
29
30
888
Může mít ženich na radnici místo obleku rifle?
Asi hodně blbá otázka, ale může mít ženich na obřad (který bude na radnici) místo obleku rifle? :-D
luuula
Před 9 lety
1
2
...
3
72
Cena na osobu - U vodníka slámy
Ahoj holky, je tu někdo kdo by mi prosím prozradil, kolik zhruba chtějí U vodníka slámy na osobu za…
kristina94210
Před 9 lety
1
Luxusní svatební auto, limuzína. Jaká je cena pronájmu?
Praha a okolí
tkaaanicka
Před 9 lety
3
1
2
…
903
904
905
906
907