Šaty z ali

Ahoj nevěsty,rozhodla jsem se koupit šaty na Aliexpressu.. Jsou krásné a vyděla jsem plno real fotek a každá vypadala opravdu luxusně, doslova jsem se do nich zamilovala.. Jenže mám problém vybrat velikost.. Mám evropskou velikost 40, podle nich je to PRSA 94, BOKY 102 a PAS 71.. Jenže já mám prsa a bok tabulkově stejné, ale pas 88cm.. To je rozdíl jako prase, celýc 17cm. Řekla bych, že měřím dobře.. Máte s tím někdo zkušenost?
Odpovědět
Moje zkušenost je taková - vyber podle obvodu přes prsa, s tím nic nehneš. V pase se to dá vždycky zabrat a boky bývají často volné. A jinak jo, znám to moc dobře - mám 90/66/100, takže vybrat pro mě cokoliv je peklo, přijde mi, že to je často šité jako rovný pytel. ]-(
Odpovědět
@shigella Děkuji moc za radu, vezmu tedy tu čtyřicítku, nic jiného mi ani nezbývá.. Vždycky se dají prodat.. A při nejhopším pak vezmu něco na bazárku.. :-)
Odpovědět
@zafarnice jinak já jsem zkoušela sedmery šaty a vždycky to bylo katastrofální. Už jsem si říkala, že fakt půjdu v teplákách a nakonec mám taky šaty ze zahraničí a padnou jak ulité... :-D mám teda z Etsy a ne z Ali, ale to je celkem podobné. Tak držím palce, ať dobře vybereš.
Odpovědět
Nedají se tam zadat přímo tvé míry, aby to ušili podle nich? Já měla prodejce, který toto nabízel..Rozměry mám sice konfekční, ale výšku ne, proto jsem to řešila tímto způsobem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně opatrně, ty moje se v pase zabrat nedaly, jelikož na korzetu byla našitá krajka, takže by pak nenavazovala a navíc korzet byl z tak pevné látky, že nešel založit. Takže jsem nakonec šla do jiných šatů.
Odpovědět
Ahoj také jsem si objednala šaty z Ali - nádhera. Měla jsem podobný problém. Můj prodejce tuto možnost nenabízel - nebo já se ho spíš neptala. Vzala jsem si takovou velikost, aby mi padly přes prsa. Nicméně po objednání mi od prodejce přišla zpráva na ujasnění mír - napsala jsem skutečné míry a ještě požadovala zkrácení šatů. Včera šaty přišly a jsou mi přesně. Napiš prodejci zprávu a zeptej se. Já měla pro všechny případy domluvenou švadlenu, ještě před objednáním, ukázala jsem jí fotku šatů a řekla mi, co všechno bude schopná upravit...
Odpovědět
Kamarádka taky objednala z Ali. Na pohled vypadaly slušně ale nesedly jí vůbec.(míry zadávala, výrobce je požadoval) U švadleny jí řekli, že přešít to jde, ale je toho potřeba tolik upravit, že to nedoporučují. Tak se je už 3 měsíce pokouší prodat. Zatím se nenašel nikdo komu by sedly.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?