Rozvoz svatebního oznámení

Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti kdy rozvážet svatební oznámení, svatbu máme 16.9.2016 Je vhodné rozvážet svatební oznámení osobně se svatebními koláčky a jak dlouho před svatbou? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na lokálních tradicích. U nás se oznámení rozváží osobně týden před svatbou i s koláčkama. Ale třeba my jsme to nedělali, měli jsme dost napnutý rozpočet a taky jsme svatbu organizovali jen já s manželem, tak na to už ani nebyla časová kapacita :-)
Odpovědět
my budeme rozvážet koláče společně s oznámením zhruba 1-2 měsíce předem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozvoz společně oznámení i koláčky 3 týdny předem :)
Odpovědět
Ahoj, my budeme oznámení rozdávat dva měsíce před svatbou (tak jak se s lidmi budeme potkávat), aby zvaní dopředu věděli, že si mají udělat čas. Koláčky pak budeme rozvážet týden před svatbou.
Odpovědět
My budeme rozvážet, resp. roznášet, oznámení asi měsíc - dva dopředu. A koláčky budeme dávat do výslužky v den svatby. Do práce povezeme výslužku den, dva dny před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
my ji máme v srpnu a už ted je budeme roznášet:-)
Odpovědět
My koláčky dávali až v rámci výslužky v den svatby - každému na odchod. Oznámení jsme předávali osobně a rozesílali poštou (pro ty, co bydlí moc daleko) asi 2 měsíce před svatbou. A těm co jsme je nezvali, ale pouze jsme jim chtěli poslat oznámení, tak měsíc předem.
Odpovědět
Profilova fotka
Oznámení budeme rozesílat, příp. roznášet v únoru (svatba je v červnu), chceme mít do poloviny března stanovený konečný seznam hostů i z důvodu ubytování. A koláčky budeme dávat až do výslužek v den svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
Oznámení jsme začli rozdávat dva měsíce před svatbou, koláčky budeme rozvážet cca týden nebo čtrnáct dnů, ještě nevíme jak nám to časově vyjde.
Odpovědět
@27lenas Já lidem,kteří jsou daleko od nás,posílala oznámení 2 měsíce předem,a lidem z okolí,kterým jsem dávala i koláčky,jsme to vozili měsíc před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební oznámení lidem, kteří nejdou na svatbu klidně týden dopředu. Ale co se týká pozvání lidí na svatbu, tak osobně si myslím, že je zodpovědné oznámit to hodně dopředu, klidně i půl roku a víc. Nebo alespoň dát vědět že svatbu přibližně v nějakém období plánujete. Protože spousta lidí jednak pracuje o víkendu nebo může mít objednanou dovolenou, musí si domluvit hlídání dětí atd. Zkrátka když někomu oznámíš ať za týden přijde na svatbu a bude mu na ten termín vycházet třeba směna (kterou si nebude mít s kým vyměnit) nebo má zaplacenou dovolenou v Thajsku, tak ti asi moc nepoděkuje. Někdo razí heslo , že "kdo chce tak přijde a čas si udělá" je trochu sobecké a pro mě osobně je to nezodpovědné pozvat lidi na svatbu těsně předem , zvlášť když to plánuješ půl roku či rok dopředu. Dneska je jiná doba, lidi musí plánovat. Může se pak stát to, že ten člověk, který by rád přišel, nepřijde, přestože by si rád v předstihu zařídil. Takže zde zastávám praktický názor, pokud má vše proběhnout ok, lidi to potřebují vědět hodně dopředu.. Toť můj osobní názor
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ahojte, myslíte si že je blbý když oznámení po své rodině rozvezu bez přítele? Mám příbuzné v Praze a bydlím na Moravě a těžko se sejdeme s přítelem abychom mohli jet oba, ale zase to kvůli tomu nechci posílat poštou...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petastastna asi bych si ten čas udělala a rozvezla to společně.. když už chcete, aby si rodina udělala čas na vás, tak by bylo fajn udělat si ho i na ni.. Zvlášť oznámení, většinou se posedí, popovídá, pohostí... je blbé říct.. víte, mojemu to nevyšlo. Ale co člověk, to asi názor na věc..
Odpovědět
@petastastna já je taky rozvezla bez něj. Jsem ráda, že se teď doma sejdeme jedno odpoledne v týdnu a trávit ho v autě po známých se nechtělo ani jednomu. A když se vdávala sestřenice, tak ho dokonce nepřivezla ani ona, ale její sestra.
Odpovědět
Profilova fotka
@petastastna Já jsem je rozvážela rodině sama, přítel měl ten víkend program a koláčky by nevydržely :-) . Přátelům jsme vytvořili web a poslali elektronicky.
Odpovědět
Profilova fotka
@27lenas Rozvážela jsem osobně s koláčky, někam jsme jeli druhý den spolu. A cca týden až dva před svatbou. Mnohem dříve jsme všem ale řekli termín svatby, aby měli čas.
Odpovědět
děkuji, asi to teda objedu sama :-) svatbu máme až 27.8 a koláčky s oznámením dávat nebudem, až na svatbě dostanou výslužku ;) ale datum stejně všichni vědí už dlouho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme rozvážet oznámení s koláčky na dvě vlny. Svatba 9.9.2016 a první várku budeme rozvážet teď v červnu - těm, které na svatbu zveme. Všichni už termín vědí, ale už teď se dost lidí ptá, kdy bude oznámení, tak proto. Druhou várku budeme rozvážet až v srpnu a to těm, kterým pouze oznamujeme, ale nezveme ke stolu. Přišlo mi to i časově lepší to takto rozdělit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajka24 Máme to celkem podobné, tak jsem ráda, že to také někdo rozváží takto dopředu :-) My máme svatbu 1.10. a oznámení i s koláčkama budeme rozvážet 9.-10.7. Vzhledem k tomu, že jsme se rozhodli, že zvané svatebčany nebudeme předem obvolávat kvůli přesnému termínu svatby, ale oznámíme to takto oficiálně (rovnou i s oznámením a koláčky), tak si myslím, že je to celkem akorát :-) ať mají lidé čas si případně zařídit volno apod. A do konce července bychom rádi věděli kdo dorazí kvůli ubytování apod.
Odpovědět
@evulinka27 to sice jo, ale ja mam rodinu 300 km od meho bysliste, do svatby do Prahy pojedu uz jen jednou a to na tatkovi narozeniny, takze ani ja bych uz nemela kdy je rozvest.... a navic k tomu chodim vikendy do prace a jsme cerstve nastehovani z bytu v dome, takze spousta prace :-) a vsichni probuzni to vedi, takze chapou, a abych se prave sesli a popovidali, proto delame svatbu pro vsechny, tak to zase beru ja ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?