Gyros jako večerní raut?

Profilova fotka
Ahoj děvčata, nemáte někdo zkušenosti s gyrosem na svatbu? U nás ho mají rádi snad všichni tak jsme mysleli, že na večer to bude dobrý nápad. Potřebovali bychom si ale půjčit gyros gril, nevíte kde?
Odpovědět
Bohužel neporadím, ale ten nápad mi připadá skvělej, to ti chválím.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.pujcovnagrilu.com/gyros_gr... Zkus napsat "gyros gril půjčení" do googlu. ;-) Nápad skvělý, mi volíme ale klasický gril, cca 18kg plece pro 40 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Napad je to hodne zajimavy, ale bude to chtit, aby u nej byl nekdo kdo to bude umet odkrajovat a servirovat.. zkus se pozeptat v cateringovych agenturach
Odpovědět
Taky myslím, že je to dobrý nápad, pokud se maso bude odkrajovat do talířku a pita se k němu bude jen přikusovat. Protože pokud by to bylo jako na stáncích (maso v pitě), hrozí, že si ušpiníte oblečení. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
A co zkusit poprosit v nějakým bistru, jestli by vám neudělali catering? :) třeba si rádi přivydělaj...
Odpovědět
Profilova fotka
Nějaké kontakty už sem sehnala na půjčení, od nás nejblíže Karlovy Vary, nechtějí ani hodně na den 1000kč. Vratná kauce je ale 12 tis. :-N Což to je teda dost, ale chápu, že ten gril je hodně drahý.
Odpovědět
Profilova fotka
@nobondgirl To je dobrý nápad, ale musim říct, že mě nejvíce chutná od Turků a nevim jestli se s nima domluvím :-P
Odpovědět
Profilova fotka
@lahvan Na ty stránky sem už koukala, cena je skvělá, ale od nás je to dost daleko :-/ Grilování jinak máme taky v plánu když nevyjde gyros
Odpovědět
A mate hostinu v restauraci? Ja bych se nebala zeptat u nich, maji lepsi kontakty, mohli by poradit...
Odpovědět
@tynka270 My měli na svatbě gyros od Turků :-D, tedy kromě jiného jídla, samozřejmě, a byla to perfektní volba, mělo to hrozný úspěch mezi hosty. Možná jsme měli jen štěstí, ale byli naprosto spolehliví, nebyl problém cokoli domluvit, přivezli si vlastní zařízení, kromě gyrosu servírovaného na talířky s plackami chleba přivezli i nějaké ty své pomazánky a saláty, našich 150 hostů zvládli obsloužit ve dvou naprosto s přehledem, takže já bych se toho nebála :)
Odpovědět
Profilova fotka
A mohu poprosit o kontakt? Já už tedy teď taky něco sehnala a tak uvidim. U nás na tom všichni taky ujíždějí a tak si myslim, že by se oblizovali. Obsluhu budeme mít v restauraci, tak doufám, že to panu majiteli nebude vadit.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Určitě se zeptáme, ale pochybuji, že budou vědět :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Mě přijde gyros jako skvělej nápad. Určitě k tomu ale i nějaké šikuly, co s tím umí a budou to připravovat :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?