O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jaké náušnice k perličkovým šatům?
Ahoj, mohly byste mi, prosím, poradit jaké náušnice by se hodily k těmto šatům? Bojím se, že perlič…
persida
Před 10 lety
5
Svatebni ceste-Bali-12.7.2015
Ahoj devcata, i panove, s pritelem(manzelem) chceme letet na Bali po svatbe. Nejlepe odlet 12.7.na…
dp15
Před 10 lety
21
Bali - 2014-2015
Ahoj, Nejake postrehy od nekoho kdo byl na svatebni ceste ci dovolene na Bali 2014-2015?? Budeme…
dp15
Před 10 lety
4
Budete mít předmanželskou smlouvu?
Ahojte holky ...Dělala jste některá nebo budete s vašim nastávajícím dělat předmanželskou smouvu ne…
kataol
Před 10 lety
31
Ivory košile
Prosím o radu kde sehnat košily krémové ivory barvy aby nestála 1500? :-) a bylo to v Praze :-) d…
misalka88
Před 10 lety
11
Kolik lístků růže na takovou výzdobu?
Holky, chci si koupit lístečky na výzdobu uličky, aby to bylo podobně jako na přiloženém obrázku...…
alassea
Před 10 lety
1
Originální zábavné hry
prosím o inspiraci :) podotýkám originální a zábavné hry pro hosty! ....žádné hledání nevěsty/ženic…
anabel26
Před 10 lety
9
Pes v kostele
Dámy, sme s pani farárkou dohodnutí, že naša vlkodavka bude s nami v kostole, ale po dnešnej skúške…
myjusiatko
Před 10 lety
10
sponzor fóra
Svatební "dort nedort" - lehký ovocný nebo cheesecake
Máme s přítelem trochu problém: ani jeden nemáme rádi dorty :-) (z takových těch klasických máslák…
monickalea
Před 10 lety
7
Živá+neživá kytice Frýdek/Frýdlant a okolí
Ahoj, máte prosím tip na osvědčené květinářství/květinářku ve Frýdku-Místku, Frýdlantě nad Ostravic…
verixlenka
Před 10 lety
2
Svatebni video 27.6.
Nevíte nekdo prosim o nekom, kdo by nam natocil svatbu? Bude v Jaroměřicích nad Rokytnou. Díky
videostiburek
Před 10 lety
2
Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě? Jste zastánkyně tradičních jmen nebo spíše něco pikant…
myjusiatko
Před 10 lety
1
2
...
...
391
392
11744
Svatebni konfety
Mile nevesty, Na svatbe (po obradu) chceme misto hazeni ryze svatebni konfety. Jak, v cem je svat…
nikkky89
Před 10 lety
5
Dárky pro kamarádky na rozlučku se svobodou, poraďte
Holky, nemohly byste mi poradit nějaký dáreček pro kamarádky na rozlučku se svobodou? Máme ji za tý…
210311
Před 10 lety
23
Rýdl - nízka kvalita - jaké máte zkušenosti?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s prsteny od Rýdla. My jsme si je totiž koupily, j…
michaela___
Před 10 lety
8
Tolerantní katolický kněz, který neměl problém, že jsem nevěřící-brno a okolí (nebo bruntál a okolí)
Ahoj, jsem nevěřící, můj přítel je věřící (ale fakticky ne moc praktikující) katolík. Přítel chce s…
lysecek
Před 10 lety
29
Motýlek - oblek vs. smoking
Ahojky. Chci se zeptat, jaký máte názor na to, skloubit mýlka se sakem. Přijde mi to divný, protože…
babu88813
Před 10 lety
16
Kuchař
Sháníme kuchaře, který by uvařil oběd a nachystal večerní raut. Svatba bude 5. září, Hustopeče a ok…
salienta
Před 10 lety
2
FERRARI PRO ŽENICHA
Chtěla bych svému nastávajícímu udělat radost a překvapit ho, že by na obřad jel ve svém už od děts…
iwwwca
Před 10 lety
8
Brno - Šperky Štauder
Máte někdo čerstvou zkušenost s tímto výrobcem? Našli jsme jen kladné recenze, ale všechny jsou sta…
pavla_vl
Před 10 lety
7
Nevěsta zlato, ženich kov. Co si o tom myslíte?
Ahoj holky, můj chlap nadhodil, že by bylo rozumné neshánět oba dva prsteny ve zlatě. Vzhledem k je…
andilek85
Před 10 lety
20
Nevíte kde sehnat/nechat udělat tyto figurky na svatební dort?
Ahoj děvčata, našla jsem úplnou náhodou tyto figurky na dort a úplně jsme se do nich zamilovala. Ne…
andilek85
Před 10 lety
7
Kapela X Dj
Ahoj nevesty,chtela bych se poradit ohledne zarizovani hudby na svatbu. Ja ani zenich netancime zad…
lelinka22
Před 10 lety
6
Uzavření manželství mezi 2 rozvedenými Čechy s trvalým pobyt v ČR a v cizině
Ahojte holky, měla bych dotaz ohledně uzavření manželství mezi 2 Čechy, kteří jsou oba rozvedení…
myjusiatko
Před 10 lety
2
Svatba na zámku Belcredi v Brně-Líšni. Pište názory
Ahoj kocky, vdavala se nektera z vas v Lisni na zamku? Anebo tam svatbu chystate? Nas to ceka 1.7.2…
shelbynka
Před 10 lety
1
2
...
...
17
18
521
Doklad na svědectví
Ahoj ženy, chtěla bych se zeptat, jesti máte někdo zkušenost: Teď v sobotu jsem měla svatbu, bohuže…
myjusiatko
Před 10 lety
2
Elastická stuha se sponou na židle
Ahoj nevěsty, potřebovala bych někde sehnat půjčení elastických stuh se sponou na židle. Nevíte …
daninka2
Před 10 lety
1
Svadba v Prahe
Ahoj potrebovala by som poradiť. Chceli by sme na rýchlo svadbu (o mesiac ) v Prahe. Bude to mini s…
myjusiatko
Před 10 lety
4
Barman - Ostrava - Opava
Ahoj ženy, nevíte o nějakém levném a šikovném barmanovi (klidně student)? Chtěli bychom svatební …
pajula1
Před 10 lety
5
Kde se fotit Brno - Medlánky, Řečkovice, Královo Pole
Ahoj, nemáte prosím někdo tip, kam se jít fotit v okolí Medlánek, Řečkovic nebo KrPole? Budeme mí…
mzfoto
Před 10 lety
8
1
2
…
1144
1145
1146
1147
1148
…