FERRARI PRO ŽENICHA

Profilova fotka
Chtěla bych svému nastávajícímu udělat radost a překvapit ho, že by na obřad jel ve svém už od dětství vysněném autě... nevíte kde půjčit, třeba i s řidičem cca na 3hodinky?
Odpovědět
Profilova fotka
Kéžby jsme žili v době, kdy se dá na podobnou otázku získat kopec odpovědí během zlomku vteřiny. Počkat, co zkusit Gůgl? Najde něco? https://www.google.cz/#q=p%C5%AFj%C4%...
Odpovědět
Profilova fotka
To sice jo, nemyslete si, že jsem něco takového již nezkoušela:-) ale za zeptání nic nedám a hlavně někdo třeba může mít známého,který třeba vlastní starší typ a občas si něčím takovým přivydělává a nechce za o dardy jako půjčovny:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám že jsi zde už jedno téma založila: http://www.beremese.cz/forum/svatebni... Opravdu je to nutné? UTFG. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nedošlo mi, že v otázkách se nedá diskutovat, popř.reagovat ...jestli ti to nějak vadí nebo rozčiluje-nemusíš to číst ani reagovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem v pohodě, chci ti pomoci splnit sen Tvého vyvoleného. Jen bych ti rád poveděl, že těch histrorických Ferrari v ČR na tisíce opravdu není, mezi soukromými sběrateli jich sice pár bude, ale šance že zrovna někdo z okruhu jejich blízkých přátel bude zrovna tady a přečte si zrovna dnes Tvůj příspěvek je v řádu několika málo promile. Zkus si opravdu projít PRODEJCE, třeba na stránkách tipcars.cz a obvolat je zdali by tato možnost nebyla. Klasická půjčovna tě vyjde minimálně na 15.000 a k tomu počítej s kaucí v řádu stovek tisíc, historická Ferrari nejsou zrovna věc která by se v případě odření dala jen tak zakitovat. Nechtěl jsem být moc ofenzivní, pokud to tak vyznělo tak se ti tímto omlouvám a snad jsem ti poradil. Plus se ti sem třebas ozve nějaká půjčovna s dobrou nabídkou, ale pochybuji... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@iwwwca Nedáme doporučení, ale spíš radu. Jak píše @lahvan, obrátili bychom se na oficiální půjčovny. Sice jsme nezažili nikdy soukromého majitele, který by půjčoval Ferrari, ale zažili jsme pár lidí, kteří půjčovali své veterány a bohužel skoro všichni nakonec ve svatební den přišli s nějakou nepříjemností v podobě změny podmínek (což se vám ráno, když čekáte na odvoz na obřad opravdu řešit nechce). Navíc u oficiálního distributora budete dopředu podle smlouvy vědět, na čem jste, všechno černé na bílém, což se vám u někoho, kdo na černo půjčuje své auto nestane.
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju za rady:-)to co jsem si vymyslela by byla fakt super prekvapko,ale nejspis to neni uplne jednoduche zrealizovat.nejspisto vyresim tak,ze mu zakoupim zazitkovy poukaz na jizdu s ferrari.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?