Rýdl - nízka kvalita - jaké máte zkušenosti?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s prsteny od Rýdla. My jsme si je totiž koupily, jsou z bílého zlata a leštěné. Bohužel, máme je 14dní a vypadají, jako bychom je měly 2roky. Jsou šíleně poškrabané, jakýkoliv den je na nich vidět. (Upozorňuji nato, že jsme po celou dobu nedělali nic, při čem by se mohly poškrábat, Žádná manuální práce.) Jsem hodně zklamaná, protože takhle se neškrábe snad ani stříbro a tohle bych za prstýnky v téhle cenové kategorii nečekala. Sice je tam každé 2roky bezplatná povrchová úprava, ale co je to platné, když po 14dnech vypadají tak, jak vypadají. Jak to máte vy? Je to normální nebo jsme udělali chybu???
Odpovědět
Profilova fotka
@srbkvl Ježíš to mi ani neříkej.. Máme taky od Rydla.. Zatím jsou v krabičce svatba je v srpnu.. A vůbec nebyli levne.. Tak to jsem zvedava jak budou vypadataz je budeme chvíli nosit :-(
Odpovědět
A jaké prstýnky máte? Máme taky od Rýdla a sice jsou už na nich drobné škrábance, ale jinak jsou v pohodě.
Odpovědět
Máme č. 352. Prstýnek je samozřejmě poškrábaný především zespoda, ale i vršek utrpěl nějaké ty škrábance. Od běžného uchycování věcí. Pořád si ho prohlížím a opravdu lituju, že jsme nezvolili jiného výrobce, protože takhle by se to škrábat určitě nemělo.
Odpovědět
@srbkvl Nerozumím, proč téma zakládáte dvakrát - včera a dnes. Alezopakuji,co jsem již psala. Ne, po 10 měsících ty naše mají úplně minimum oděrek. Věřím ale, že pokud by byla chyba na jejich straně, tak to vyřeší... zkusila bych tedy reklamaci.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme prstýnky od Rýdla rok, prakticky je nesundáváme a jsou v pořádku. Máme kombinaci červeného a bílého zlata v matu a z 14ti karátového zlata. Pokud máte více karátové zlato, které je měkčí, pak se prstýnky mohou více ničit.
Odpovědět
Mam zasnubni od Rydla a je po roce a pul noseni naprosto v poradku.. zrejme mate smulu, muzete zkusit reklamaci..
Odpovědět
@srbkvl Máme prsteny od Rýdka (rok), jak já, tak manžel prsten nesundaváme a vykonáváme veškeré práce a prsteny jsou naprosto v pořádku (jen malé vlásečnice, které jsou normální). Doporučuji reklamaci. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?