O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jsem tady nová - michaelaul
Ahoj holky jsem tady nová...ale musím přiznat že už jsem tady trošku brouzdala... :-) S přítelem pl…
regi71
Před 10 lety
3
Jsem tady nová - markett_28
Zdravím všechny nastávající nevěsty či vdané paní ;-) My jsme se s přítelem zasnoubili na Nový …
regi71
Před 10 lety
8
Jsem tady nová - kacenka1060
Ahojky dnešním dnem jsem u vás nová a hlavně po prvé,přišla jsem sem jelikož na svou svatbu budu úp…
regi71
Před 10 lety
5
Jsem tady nová - vendys88
Ahoj, jsem Vendula a jsem tady dnes úplně poprvé z toho důvodu, že se budeme se svým přítelem brát.…
regi71
Před 10 lety
6
Jsem tady nová - katakacka
Zdravim jsem tady nova,přihlasila jsem se k vam z duvodu že rada něco nakoupím,svatbu mame 12.9.201…
regi71
Před 10 lety
5
Jsem tady nová - lucka59
Ahoj zdravím všechny nevěsty. Jsem tady, protože v září se budu vdávat a potřebuju nasbírat nějakou…
regi71
Před 10 lety
5
Svatební cukroví, kolik peněz jsi dala? Kolik toho bude?
Ahoj. Kolik peněz jsi dala, nebo dáš za svatební cukroví? Kolik toho bude? Pro kolik lidí? A jsou v…
cvibi
Před 10 lety
15
Vizážistka pro maminku 27.6. okolí Sedlčan
Stále sháním někoho na makeup pro maminku v blízkosti Sedlčan na sobotu 27.6. Obřad v 11 hodin.
angelangel
Před 10 lety
1
sponzor fóra
Dj 27.6
hledam Dj na 27.6.2015, severni cechy. Dekuji za nabidky. pea
mobishow
Před 10 lety
2
Šikovný fotograf na 27.6.2015?
Dobrý den, s přítelem hledáme fotografa na náš svatební den, který fotografuje s duší a zápalem. Má…
fototovarna
Před 10 lety
9
Svatba a 1,5 roční dcera,tak trochu mamánek...
Hezký den,holky.Prosím Vás,tento dotaz směřuji asi nevěstám,které už mají po svatbě a mají malé dět…
leousek
Před 10 lety
19
Fotograf 13.6. 2015 dopoledne
Dobrý den, má nějaký fotograf ještě volný termín na sobotu 13.6. 2015? Jedná se o malou ,,tajnou´´ …
fototovarna
Před 10 lety
7
FOTOGRAFKA na rozlučku se svobodou srpen 2015 Praha
Hledám fotografku na dámskou rozlučku se svobodou v Praze v srpnu. Jednalo by se o projížďku limuzí…
fototovarna
Před 10 lety
5
Kapela na svatbu 17.7.2015 - Olomouc
Máte nějaké osvědčené typy na živou kapelu, která hraje dobře? Zejména známé písničky od našich zpě…
ewkabila
Před 10 lety
4
Černá listina prodávajících a kupujících. Podělte se!
Chtěla jsem se zeptat, zda by nešlo udělat černou listinu, kam by se psali nespolehlivý, prodávajíc…
petrazhej
Před 10 lety
1
2
...
...
5
6
162
Pozor na kupujícího Bc. Martin Novák z Brna !!!!!!
Pán si objedná zboží, které si nechá zaslat na dobírku a poté si ho nevyzvedne! Navíc ještě požádá …
petrazhej
Před 10 lety
1
Kvetina nebo kvetinovy naramek pro svedkyni?
Ahoj holky mam dotaz co mela vase svedkyne kvetinu nebo kvetinovy naramek .Nevim co by bylo lepsi. …
esufi
Před 10 lety
8
Opálení do šatů
Holky, dá se dostatečně opálit do svatebek za dva týdny v solárku? Doufala jsem, že se opálím normá…
zanetapravdikova
Před 10 lety
19
V čem jít na svatbu jako host?
Zajímalo by mě, jaké je vhodné oblečení na klasickou svatbu a na večerní raut. Na jedné svatbě bude…
alen_ka
Před 10 lety
1
2
...
3
67
SHÁNÍM UMĚLECKÉHO KOVÁŘE
Milé nevěstinky, sháním uměleckého kováře k vytvoření svatební kytice. Můžete mi dát nějaké echo? M…
palomitacheca
Před 10 lety
6
Šikovný fotograf v okolí Frýdku-Místku na 7.6.2014
Sháním šikovného fotografa který by měl volno 7.6. 2014 okolo frýdku-Místku i dál :) Děkuji
zuzkafoto
Před 10 lety
15
Omezení konzumace alkoholu
Holky, potřebovala bych poradit, jak taktně omezit konzumaci tvrdého alkoholu na večerní párty. Obč…
karlap
Před 10 lety
15
Svatba 15.8.2015 je nas tady více? :)
Ahojte vdávám se příští rok v srpnu a zajímalo by mě kolik nás bude mít stejné datum a jak jste na …
lathi
Před 10 lety
5
Jak dlouho jste čekali na fotky po svatbě?
Jak dlouho jste cekali na upravene fotky po svatbe? MY cekame uz 5 tydnu. Dostali jsme jich 20, ale…
zankova_photo
Před 10 lety
1
2
34
Kapela na svatbu 22.8.2015 Strakonice???
Zdravím, trochu na poslední chvíli hledáme kapelu na naši svatbu 22.srpna. Rádi bychom rockovější r…
rebellyn
Před 10 lety
2
Shodnutí se na svatbě mezi snoubenci
Založila jsem tuhle diskuzi, protože (ne že by to byl nějaký závratný problem :-) ), ale trošku se …
katzchen
Před 10 lety
21
Kolik si bere DJ na rozlucce<
Vy co jste mely nebo budete mit na rozlucce DJe, kolik vas stal, nebo bude stat?
angilu
Před 10 lety
1
BMW, Bentley nebo Mercedes - sháním vetarána
Sháním na rychlo BMW, Bentley, Mercedes nebo jiného pěkného veterána na tuto neděli!!! Poraďte pros…
tanulinkaaa
Před 10 lety
13
Ostrava-svatba v přírodě
Hledám tipy na svatbu venku v Ostravě, nejlépe Poruba, Polanka, Svinov, Hlučín, Slezská Ostrava....…
lazarovam
Před 10 lety
6
Jak je to s koupi letenky za svobodna?
Ahoj holky, resim maly problem. S kamaradkama chceme v září do Říma na prodlouzeny vikend. Letenky…
jamesie
Před 10 lety
4
1
2
…
1137
1138
1139
1140
1141
…