Omezení konzumace alkoholu

Holky, potřebovala bych poradit, jak taktně omezit konzumaci tvrdého alkoholu na večerní párty. Občerstvení si zajišťujeme sami, takže určitě nemůžeme za panáky hostům nic účtovat, aby se neurazili.. Máme ale bohužel pár blízkých, kteří by do sebe tu láhev pomalu obrátili na ráz, kdybychom nestanovili žádný limit a pak by vyvolávali zbytečné konflikty v rodině.. Jde to vůbec nějak elegantně vyřešit?
Odpovědět
Profilova fotka
Omezeny mnozstvi nebo zadnej tvrdej, pokud uz predem vis, ze muze nastat konflikt, protoze nekdo nevi kdy ma dost.
Odpovědět
My jsme na nase webovky napsali,ze hradime pivo,vino,nealko.Veskery tvrdy alkohol,si kazdy hradi sam.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz se nekdo neumi chovat,nezna míru a neví co je vhodne ci nikoliv nepomuze ani svecena....bohuzel.....u nas se panaky moc nepijou,samozrejme par druhu platit budem ale spis si myslim ze to bude o pivu a vine :) jedine koupit mene lahvi....ale je blbý ze se muze stát ze to vypijou problematicke osoby a nezbyde na ostatní
Odpovědět
Profilova fotka
nakupte určité množství, až se vypije tak prostě nebude.....
Odpovědět
Tak tvrdý prostě neplaťte nebo ho tam jednoduše nemějte. Já vím, že tady v Čechách je považována svatba bez tvrdého alkoholu pomalu jako urážka, ale já nevidím nic špatného na tom, když na svatbě není tvrdý alkohol...
Odpovědět
My jsme měli na svatbě pár lidí, u kterých jsem se bála, že by mohli stát půl večera u baru a nalévat se drahým pitím. Naštěstí si ale ani nevzpomněli, protože tam bylo hodně slivovice:) Chce to od toho tvrdého nějak odvést pozornost...
Odpovědět
Profilova fotka
sestřenka měli catering a pití si zajišťovali sami. Z alka měli jen pivo a víno a teda domácí sliovice byla. A nikdo si nestěžoval ani se nad tím nepohoršoval.
Odpovědět
Nejjednodussi by asi bylo tvrdy vubec nepodavat nebo jen ve forme pripitku. Protoze jakmile to omezite mnozstvim, dopadne to tak, ze problemovi hoste to zpracuji a na ty, co by si chteli dat jednoho, dva panaky nekdy vecer uz nezbude. Problemu s opilci se nezbavite a ostatni na to doplati. My tvrdy alkohol na svatbe volne nepodavali.
Odpovědět
My mame prave alkohol z vlastnich zasob, takze hostum nemůžeme rict, aby nam za to platili, to by nas asi ukamenovali... :) Nemame totiž party v restauraci. Takze jedine reseni je tedy asi zadny tvrdy alkohol, hm?
Odpovědět
@kaen To bude nejlepší. ;-)
Odpovědět
Zažila jsem i to, že tvrdý se pilo až večer, do té doby bylo schované, aby se právě někteří zbytečně neopili... Taky si pití zajišťujeme sami, kolik bude, tolik bude, tak snad se nikdo neopije do špatné nálady :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaen V restauracích je běžné, že hosté si panáky platí... pokud je to vše z vlastních zásob, tak jsem právě teď takhle v pátek zažil. Novomanželé řekli, že za jakéhokoliv panáka se platí 20Kč, aby bylo možné někoho pozvat na panáka..:-D . a každý to pochopil a problém nebyl... podle mě docela dobrý nápad
Odpovědět
Článek se načítá
Co panák jen formou nějaké soutěže? Třeba šipky. Co číslo, to jiné pití (třeba 1 panák mlíka a dvojka zase vody, prostě do desítky nealko), zažila jsem, byla to sranda a nikdo si nestěžoval. Akorát potřebujete dobrovolníka, co to bude dělat.
Odpovědět
To je jednoduché.... takovým individuím nalévat s rozmyslem
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?