Černá listina prodávajících a kupujících. Podělte se!

Profilova fotka
Chtěla jsem se zeptat, zda by nešlo udělat černou listinu, kam by se psali nespolehlivý, prodávající či kupující? Děkuji za odpověd.
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
taky si myslím,že by to nebylo špatný,aby to věděly všechny,kdyby tam byli nějací podvodníci ]-(
Odpovědět
ahoj holky,taky se připojuji, že by to nebylo od věci ]-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojky holky. Takže přidávám první nespolehlivou nakupující. Je mi to moc líto, ale nemůžu jinak. Tou nakupující je Petra Jakubcová (petrakuba). Posílala jsem šaty na dobírku a vrátily se mi zpátky po týdnu s tím že je slečna odmítla převzít. Podotýkám že na vyjádření a na úplné vyřízení obědnávky jsem čekala skoro 2 týdny a poté udělá tohle. Jen jedno plus bych jí přičetla, zaplatila poštovné
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, někdo už tu někde psal něco podobného. Jedna holčina co dělá vývazky.... ale kde to je už nevím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ambret: A napsala Ti Petrakuba proč Ti šaty vrátila? Já bych se jí určitě zeptala.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
trochu mně dnes vytočil přístup některých půjčoven, které lžou nevěstám, že mají značkové šaty. Jestli si někdo myslí, že romantica má stejné, tak at to klidně přizná. konkrétně myslím DIOZU MOST. :-(
Odpovědět
pimpinella: na diosu most ja nemuzu dopustit, jsou suprovi, jinak Romatiky jsem se ptala { primo jsem hovorila s panem majitelem} jak je to s saty, ktere vypadaji jako saty Maggie Sottero, a rikal mi, ze maji obe prava na stejne strihy, ale jsou to jine znacky, takze Diosa nic spatneho nedela...takze bych nepomlouvala, pokud si neoverim fakta ;-)
Odpovědět
Stejný práva na stejný střihy??? Jako že magie sotteru nevadí že nějaká romantika z hranic na moravě klíďo brďo vydává svoje šaty za jejich??? A nevěstám je prodává za 12000, což je jen o něco málo víc než se běžně magie sottero půjčuje a a jeho pořizovací cena je několikanásobně vyšší??? Tak takovému blábolu bych asi těžko uvěřila :-D :-D :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky holky, tak jsem i já zřejmě narazila. Objednala jsem si na bazaru zde na beremese.cz vývazky a do dnešního dne nic. Jsem pěkně naštvaná ]-( , už jsem psala i adminovi. Jelikož mám malého klučinu, tak hodně obchoduji na mimibazaru.cz, kde to funguje stylem, zaplať a pak Ti pošlu zboží. Je to i tím, že jsou tam jak kladné, tak záporné reference. Z tama mám jen samé dobré zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrzí mě to, ale musím taky přispět. Slečna anndrra, nabízela kadeřnické služby. Bohužel nejen v domluvený termín nepřijela, ale ani nezavolala a nezvedala telefon.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, je mi to moc líto, ale musím sem připsat další osobu. :-( Tady v bazaru inzeruje výrobu košíčků na výslužky (s motýlkem) - slečna Andrea (email je andrea.cz@email.cz) . Objednala jsem je u ní v dubnu a do dneška jsem nic nedostala, přestože jsem uhradila zálohu 250,- Kč. Slečna se mnou sice komunikovala, ale stále neměla čas na výrobu a když jsem jí požádala o vrácení zálohy, tak nekomunikuje vůbec. Tak si prosím dejte pozor ať nenaletíte jako já.
Odpovědět
Profilova fotka
díky dobré info, já jsem zatím měla jen a jen dobré zkušenosti,koupila jsem si bižuterii a teď čekám na polštářek pod prstýnky,ale myslím, že určitě dorazí ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak u mě to nakonec dopadlo dobře (po připomenutí :-) ) se mi záloha dnes vrátila zpět, za což Andy děkuji. :-)
Odpovědět
keska: no asi chtělo ji tady trošku popíchnout a hned je záloha zpět :-) gratuluju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
keska: je zajímavé, jak stačí to tu někde napsat a záloha je nazpět
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, jsem ráda, že jsem založením černé listiny alespon někomu pomohla ;-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj, omylem jsem zalozila novou diskuzi, takze to pisu jeste sem: Slecna s prezdivkou misa_taky (z Teplic) si ode me nechala neco poslat na dobirku a dobirku si nevyzvedla,... proto upozornuju i dalsi uzivatelky tohoto serveru na jeji neseriozni chovani.
Odpovědět
ahoj holky,j koupila zde v bazaru korunku, kloubouk na aouto a na webu svatebni-dekorace vlizeliny a plno drobnosti, jo a figurky na dort. ALE NEPAMATUJU SI jejich nicky, V kazdym pripade, jsem byla moc spokojena! VSEM TIMTO MOOOOC DEKUJI. S jednou mladou pani jsme se nasmaly- domluvily jsme se ze mi posle v baliku vypsanou slozenku a ja to na poste vybalim a ihned zaplatim. Jak jsem rekla, tak sem udela a napsala ji SMS. ze balik mam a penize jsou zaplaceny. Ona se mi neozvala, jestli ji dosly, tak jsem se musela pripomenout- nedosly. Nasledujiciho dne mi od ni prisly penizky za koupenou vec. Ona si popletla odesilatele a prijemce, takze jsem peni poslala misto ji, tak sobe. Volala jsem co se stalo a smeju- asi i ona - se jeste dnes! :-D
Odpovědět
Ahoj holky, chtěla bych taky upozornit na jednu slečnu a to Zlatku Bukáčkovou ze Střelice. Objednala si u mne šaty, ikdyž jsme byly domluvené, poslala jsem ji je na dobírku tak tu dobírku nepřijala poslala ji zpět, takže za poštovné jsem vyhodila 100 kč jen tak do vzduchu, teda vlastnšě vrátilo se mi 30 kč tak jen 70kč fuč. NA maily nereagovala ani nezvedala telefon. Tak to je jen takové upozornění. Pak mám špatnou zkušenost s webem svatebnidekorace úplně zasklili moji objednávku, ikdyž mi poslali potvrzení že mi příjde.Pak to nebyli schopni ani vysvětlit a já čekala jak blb. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, víte někdo kdo je " agentura" svatby podle Katy??????? ]-(
Odpovědět
Ahoj, jsem tu sice nová:) ale napadlo mě, že by tu mohly být za každý uskutečněný obchod komentáře (jako např. na některých inzertních serverech), možná už tu jsou a já si jich jen nevšimla - v tom případě berte tenhle návrh jako bezpředmětný:)) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
tak já mám také špatnou zkušenost s " pajulkou1984". Poslala jsem jí šaty a skoro 14 dnů -si myslim že mě tahala za nos a nakonec jsem si volala na poštu aby mi šaty poslali zpět na mou adresu. a to jsem měla jiné zájemkyně, ale proto že byla první , tak měla přednost....a takhle to dopadlo. ]-(
Odpovědět
Takže asi je na mě abych se k tomu vyjádřila. Bohužel jsem musela jet na školení, ze kterého jsem přijela s horečkama, takže jsem se na poštu nedostala, prosila jsem o čas, abych to všechno zařídila, ale Patricie mi napsala, že nenechá ležet šaty na poště, že to musím vyřídit ještě ten den nebo si zavolá, aby jí je poslali zpět. Bohužel, byla jsem sama doma (přítel služebně pryč) a se čtyřicítkama jsem to fakt zařídit nezvládla (podotýkám, že na poštu to mám 5km autem nebo pěšky) bydlím v maličké vsi. Talkže jsem nikoho za nos netahala, o šaty jsem opravdu stála, bohužel, nemoc mě sklátila a nedokázala jsem to zařídit dle přání Patricie, takže to dopadlo takhle. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Každý na to máme svůj názor. :-| Splnila jsem tvé přání , poslat je hned po čistírně. Tak mi neříkej že ses nemohla zařídit za celou tu dobu tak, abys sis je vyzvedla. už to dál nebudu řešit. Ať si každý myslí co chce. už jsem prodala plno věcí z mé svatby a neměla jsem jedinný problém a s každým jsem vyšla. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky, zakoupila jsem štrasovou korunku od uživatelky nenci . Přišla mi štrasová korunka za 830,- na fotce vypadala krásně. Domů mě přišla super zabalená,že se cestou poničit nemohla a uvnitř čekalo těžké zklamání. Korunka nalomená a chybí v ní dva kamínky. živatelka nechce vrátit peníze se slovy,že jsem se měla poptat na aktuální stav. Pokud někdo fotku přiloží je zjevný,že za 830,- by nikdo nečekal něco takhle poničeného. Upřímně jsem z takového jednání šokovaná a upozorňuju ostatní,aby si dali pozor !!!!!!!!!
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?