Ostrava-svatba v přírodě

Hledám tipy na svatbu venku v Ostravě, nejlépe Poruba, Polanka, Svinov, Hlučín, Slezská Ostrava.... Prosím o nápad, pokud někdo máte :-) Bereme se docela brzy a nemáme místečko, ale kostel nechceme. Děkujii předem:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přímo v Ostravě je hezkých venkovních míst opravdu pomálu, snad jedině třebovický mlýn. Pak ještě v Háji ve Slezsku je jedno úžasné místo (u vodníka mlynáře), ale tam jsou pátky a soboty obsazené na 2 roky. Právě proto, že v Ově nic moc pěkného není :-/. Jedině se vzít v jiný den než v pátek nebo sobotu :-). Ale jedni klienti, kterým fotím v červnu svatbu, mají venkovní obřad v Malenovicích, hotel KAM. To není od Ostravy tak daleko, je tam takový kamenný amfiteátr, kteří se často ozvučuje. Budou tam mít květinový oblouk, myslím, že to bude super :-). Vypadá to tam hezky. No a v případě špatného počasí mají i sál. Restaurace je přímo na hotelu, nemuseli byste tak někam odjíždět na oběd. A potom je to skvělé v Hradci nad Moravicí nebo v Arboretu u Opavy, to jsou velké a kouzelné parky, ale je už to trochu dál... Kdybych se měla vdávat venku, zvolím určitě jedno z těchto 2 míst.
Odpovědět
Profilova fotka
@lazarovam Dobrý den, krom již zmíněných míst já mohu dodat ještě Penzion Setina. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás na zámku ve Staré Vsi nad Ondřejnicí, jsou také schopni uspořádat venkovní svatbu :-)))
Odpovědět
Tak my jsem měli svatbu na nádvoří Porubského zámku a hostinu v Polomi u tvrze a myslím, že od loňského roku tam dělají i venkovní obřady. Vše je o domluvě.
Odpovědět
Moc děkuji za tipy. A co koláče? Taky nějaké žhavé tipy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?