Jsem tady nová - markett_28

Profilova fotka
Zdravím všechny nastávající nevěsty či vdané paní ;-) My jsme se s přítelem zasnoubili na Nový rok a plánujeme zimní svatbu na únor 2016, ale už je počítám nejvyšší čas hledat inspiraci a potom pomalu začít zařizovat :-) Zjišťuju, že svatba v zimě je výhodná v relativní pohodě co se týká rezervací, co jsem chtěla už pro jistotu zařídit, tak mě stejně odkázali na červen. Největší oříšek je zatím místo pro hostinu, sháním restauraci ideálně s krbem, kdyby nevyšlo počasí, tak ať je příjemnější atmosféra. Taky trochu bojuju s kytkou, v tom je to zase v zimně složitější... Bude to zimní svatba na Valašsku, tak sníh snad bude :-D Těším se na všechnu inspiraci a rady, co tu postupně načerpám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluji :-) Na Valašsku bych doporučila restauraci Koliba v Rožnově na Dolních pasekách. Je celá ve dřevě a vaří tam úplně úžasně. Naše rodina tam mívá často oslavy :-). Nejsem si úplně 100% jistá, jestli je tam krb. To by se muselo asi dozeptat, ale příjemné to vevnitř je. P.S: Taky jsem měla zimní svatbu :-)
Odpovědět
Ahoj a gratuluji ;) taky jsem z Valasska - letni svatba bude na Solani :)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik Děkuji :-) Kolibu znám, je krásná, ale spíš to budeme směřovat na V. Karlovice, Karolinku, uvidíme. Obřad bude v kostele na Novém Hrozenkově a nechceme dlouhé přejezdy, přes Soláň bych se se všemi svatebčany asi bála, při našem štěstí by byla kalamita :-D Takže pokud by krb nevyšel, asi bych se ho vzdala za cenu spíš bližšího místa. Každopádně díky za tip :-)
Odpovědět
Ahojky, gratuluji :) Urcite souhlasim, my mame svatbu v srpnu a krome salu a domluveneho obradu nemame prakticky nic :D tak ted uz konecne tez zacinam :). Kyticka je v zime problem, zalezi jakou chces-ja i pres letni velky vyber zvolim penove ruze, sice nevoni ale zato vydrzi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Brectan nebo smrk bude hezky zeleny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Přeji krásný den a poklidné předsvatební přípravy. V případě zájmu o svatební doplňky mě kontaktujte. Regi
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?