O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Líčení a účes sama?
Ahoj, máte některá v plánu se ve svatební den sama nalíčit a učesat? Přemýšlím nad tím. Dělám si b…
manelka88
Před 9 lety
1
2
...
3
62
Proč moderní svatební oznámení?
Když tak tady prohlížím vaše svatební oznámení,přijde mi že je všechno moc moderní,něco až moc praš…
laka_lacenda
Před 9 lety
1
2
...
3
78
Výzdoba stolů-pavučina
Měla jste některá vyzdobenou tabuli pavučinkou? Pošlete prosím fotku pro inspiraci. Říkám si, jestl…
katrvi
Před 9 lety
14
Prstýnky z chirurgické oceli
Ahoj, nemáte někdo některé tyto snubní prstýnky z chirurgické oceli. Chtěla bych vědět, jak vypadaj…
marsi85
Před 9 lety
1
Zkušenosti s kapelou TABIS ?
Dobrý večer, chtěli bychom se informovat někoho z vás, kdo jste měl na svatbě kapelu Tabis pana …
oplik
Před 9 lety
1
Volný kameraman na termín 18.6.2016 -Břeclav?
Dobrý den, hledáme šikovného a spolehlivého kameramana na termín 18.6.2016, lokalita Břeclavsko. B…
tomasjavurek
Před 9 lety
10
Salony Emmi Mariage, Luxury, Yes - moravskoslezský kraj
Byli jste, nějaké info či zkušenosti (focení, ceny půjčení, cena za zkoušení šatů...)?
lomilomi
Před 9 lety
5
Kameraman 23.4.2016 Praha a okolí
Dobrý den, hledáme šikovného a spolehlivého kameramana na náš velký den 23.4.2016 v okolí Prahy. N…
tomasjavurek
Před 9 lety
21
sponzor fóra
Kameraman na 11.6.2016 :)
Ahoj,hledáme fajn kameramana,nemusí být profi,hlavní je když ho to bude bavit a rád nám náš den nat…
tomasjavurek
Před 9 lety
7
Hledá se fotograf srpen 2016
Zdravím, hledám kvalitního, ale ne příliš drahého fotografa, který umí vyfotit zajímavé fotky. A t…
standamat
Před 9 lety
20
Fotograf či kameraman na večerní obřad Praha
hledáme někoho kdo se nebojí a má zkušenosti s fotografováním či natáčením při večerní/noční svatbě…
tomasjavurek
Před 9 lety
7
Přenechání zálohy na svatební šaty - salón "Šaty pro tebe" v Ostravě
Mám prosbu a dotaz. Vzhledem k tomu, že jsem zaplatila zálohu na svatební šaty v salonu "ŠATY PRO T…
bobina88
Před 9 lety
1
Nějaký dobrý DJ a moderátor svatby okolí Ostravska
Ahoj potřebovala bych poradit s DJ nevíme jakého líbí se nám DJ R. Pastorek ale je drahší tak nevím…
svatebnidj
Před 9 lety
9
Samotvorný playlist aneb nejlepší svatební písničky...
Ahoj holky! Snad se tu najde ještě někdo, kdo nemá na svatbě DJ nebo kapelu, ale písničky bude …
veeena
Před 9 lety
8
SoS Catering v okolí Mohelnice a Moravské Třebové
Ahoj nevíte někdo o cateringu v této lokalitě budu ráda za jakoukoliv odpověď a zkušenosti :-)
market9391
Před 9 lety
3
..účes z krátkých vlasů.?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás má krátké vlásky a jaký účes se vám z nich …
michaela_ka
Před 9 lety
1
Rekreační středisko Beskydský H-RESORT Kunčice pod Ondřejníkem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti se svatbou v H-Resortu (Horizont resortu)…
kristynnka
Před 9 lety
6
Jaké jste měli svatební cukroví
Ahojte, můžu vás nevěsty poprosit o inspiraci jaké druhy cukroví jste měli na svatbu? Kolik cukro…
radkakeksina
Před 9 lety
3
Dovolena v Recku-Lefakada. Doporuceni?
Ahoj,plánujeme svatební dovolenou do Řecka,přesněji na Lefkadu :) Je tu někdo kdo zde byl a mohl …
dmiska
Před 9 lety
7
Aktivity pro bilingvní svatbu
Ahoj všichni! Budeme mít dvojjazyčnou svatbu - přítel je Američan. Jeho rodina i přátelé neřeknou č…
fotodroid
Před 9 lety
3
Kosmetička Plzeň
Ahoj holky, prosím nemáte některá tip na šikovnou kosmetičku v Plzni? Děkuji za každou radu :)
luca5978
Před 9 lety
5
Originální šperky
Poraďte mi, prosím, kde koupit originální a netradiční šperky...nechci žádný štras, perličky na nyl…
nisulka
Před 9 lety
17
Obřad na zámku, pak focení a poté přejezd do restaurace. Jak řešit tu cca hodinu focení?
ahoj. Možná budu mít neobvyklý dotaz. Budeme malá svatba a obřad bude na zámku cca 20 minut a poté …
shigella
Před 9 lety
8
Kolik se toho propije?
Ahoj, chtěla jsem poprosit o radu zkušenější. Vůbec nemáme s přítelem představu, kolik se toho asi …
erickamichna
Před 9 lety
3
Auto pro motorkáře
Někdo se zkušeností, nápady či tipy, jak připevnit motorkářskou přilbu na kapotu auta? :-D
lucieneli
Před 9 lety
6
Svatba ve 4
Zdravim,chtela bych vas pozadat o tipy,kde je hezke misto na svatbu jen se svedky. Spise nejake zam…
tortoreto
Před 9 lety
8
Svatba v Pardubicích
Ahoj všem, prohlížela jsem diskuze na téma "svatba v Pardubicích" a koukala jsem, že všechny přísp…
video
Před 9 lety
3
Hledáme kapelu / duo-trio - 11.6.2016 - Vysočina
Dobrý den, hledáme kapelu / duo-trio na termín svatby 11.6.2016. Svatba bude v okolí Nového Měs…
profisound
Před 9 lety
4
Vazna hudba ke svatebnimu obradu
Dobry den, na svatebni obrad 3.6. v Liblicich u Prahy hledam smyccovy doprovod. Dekuji
bohnka
Před 9 lety
5
Zlatý text - prosím o pomoc
Ahoj holky už asi 14 dní marně sháním, kde by mi buď vytiskli jen text na donesené sv. oznámení a n…
cernygoldpress
Před 9 lety
3
1
2
…
1015
1016
1017
1018
1019
…