Obřad na zámku, pak focení a poté přejezd do restaurace. Jak řešit tu cca hodinu focení?

ahoj. Možná budu mít neobvyklý dotaz. Budeme malá svatba a obřad bude na zámku cca 20 minut a poté focení v interiréru zámku a v zahradě. Počítám, že se s ženichem budeme fotit tak 3/4 až hodinku. Pak pojedeme 6km na hostinu kočárem taženým koňmi.Takže dojezd na hostinu a oběd bude počítám v 13 možná 13.30hod. Řeším, zda svatebčané do té doby vydrží bez jídla a pití, protože nevím jak to jinak řešit. Ráno u nás , kde se sejdou bude občerstvení párky s chlebíkem, nějaký chlebíčky, kávička a nealko pití. I tak nad tím přemýšlím, když zde na Beremku pročítám, jak se svatebčané v době focení ženicha a nevěsti nudili a jak nebylo občerstvení. Jak by jste to řešili prosím nebo některá z Vás na své svatbě řešila? Ju ještě ta věc, že cestu do té restaurace znám jen já a ženich , takže svatebčani nemohou např. jed před námi a tam se již občerstvovat. Nebo myslíte jim dát adresu a domluvit s hospodou, ať jsou připraveni a poslat je tam napřed? Jelo by tam tak jedno auto takže max 3-4 lidi , protože budeme opravdu malá svatba a část svatebčanů pojede s námi v tom kočáře, aby měli také zážitek . všem přeji pěkný svátek a předem díky za Vaše názory milé nevěsty.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte svatbu na zámku, tak tam většinou bývá nějaká restaurace s venkovním sezením na nádvoří nebo alespoň nějaký kiosek, kde se mohou svatebčané zatím občerstvit a posedět, pokud si nechtějí projít zámecký park a okolí.. ;-) Co se týče dopravy, rozesílali jsme předem informační email, jak bude celý den probíhat a připojili i mapku s trasami.. Ale stejně byli upozorněni, že ze zámku bude odjíždět kolona s nevěstou a ženichem v čele :-) Určitě by neměli být hosté na hostině dřív než vy..
Odpovědět
děkuji za názor. To je právě to , že na samotném zámku nic není. Našla jsem poblíž jen zámecký bar , nazývají to tedy zámeckou restaurací a barem, ale tam otvírají od 17 hod. Takže buď je poslat na náměstí, kde je obyčejná hospoda taková ta 3-ka bez větráku nebo do cukrárny také na náměstí a to my přijde obojí strašně hloupé. Tak nevím, zda to nerisknu a nebudou zkrátka čekat nebo snad lahev minerálky alespoň do tašky s kelímkama a až budou sedět v zámecké zahradě, tak ať si mohou alespoň nalít? Vím, že je to asi blbý, ale nic mě nenapadá. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No, pokud bude opravdu tak malá svatba, zamluvila bych jim zatim stůl v té cukrárně ;-) Předpokládám, že jde o rodiče, protože pokud ne a budou to přátelé, tak ty bych překvapila piknikem v zámecké zahradě - deku, košík s dobrůtkama a je to ;-) Teda, pokud bude svatba v létě samozřejmě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych je na to upozornila předem a nechala je, ať se zařídí dle svého - nemyslím, že by se člověk musel kdokoliv starat každou vteřinu svatebního dne...
Odpovědět
Budemem to mit podobne,mensi svatba,max 37lidi,obrad na hrade,kde se chceme i fotit,takze tam svatebcane zustanou s nami,jelikoz hostina je vzdalena 20km :) a nechceme je nechat jet samotny,takze sebou vezmeme i nejake piti a kolacky a mezitim co se budeme fotit tak se muzou trochu obcerstvit a prohlednout si okoli hradu,ktery je v lese :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Mám k tomuhle taky dotaz. Budeme mít vše na jednom místě, tedy až nás oddají a vyfotíme klasické skupinové fotky, chceme se jít fotit sami. Vzhledem k tomu, že už budeme v místě hostiny, co s tím? Mám kamarádku, která mi přislíbila, že udělá cokoliv, aby se lidi pobavili, jen jí mám říct, co....No striptýz ne :-D :-D Máte nějaký tip co s tím? Přemýšlím, že asi vyrobím ty noviny a co ještě?
Odpovědět
My jsme to vymysleli tak, že se budeme s mužem fotit dopoledne před obřadem.... Po obřadě se vyfotí jen kalsických pár skupinovek s rodiči a svědky a pojede se. Neříkám, ať to tak uděláte taky, ale nápad to není špatný - odpadne ta "nuda" pro hosty během focení novomanželů. A co se týče jídla, tak si myslím, že to snad každý vydrží, kdo má nějaké zdravotní problémy, (třeba naše babička má cukrovku a jí pravidelně malé svačinky) tak se zařídí sám.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?