Zlatý text - prosím o pomoc

Profilova fotka
Ahoj holky už asi 14 dní marně sháním, kde by mi buď vytiskli jen text na donesené sv. oznámení a nebo kde nabízejí oznámení, které by se mi líbilo a nabízejí i zlatý text. Prosím tedy o tipy, kde ideálně v Olomouci nebo vysočina nabízejí pouze zlatý tisk na oznámení a nechtějí za to 2000,- a více. A nebo tipy kde všude nabízejí zlatý text u oznámení. Zatím jsem našla pamas, asi goldex? a printia. Ale u nich se mi oznámení nelíbí. Spíš je problém, že mě se nikde žádné oznámení nelíbí. Mám vybrané jedno jediné u kyoprint, takže bych spíš uvítala tipy na ty firmy, které mi na moje vybrané oznámení text natisknou. Děkuji všem za cenné rady :-)
Odpovědět
@kacenkacc Zkus Rege Opočno,webovky mají na oznameni.com Já si u nich objednávala oznámení osobně,jsem odsud,a byla jsem maximálně spokojená. Mají dobrý ceny,a i když jsem chtěla zlatý písmo,žádný příplatek nechtěli.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme přímo výrobci s dlouholetou tradicí. Všechno, co najdete u nás na webu, tak vyrábíme. Dokážeme oznámení různě upravovat a měnit. :) Přidávám pár ukázek. Webové stránky najdete zde na mém profilu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?