Aktivity pro bilingvní svatbu

Profilova fotka
Ahoj všichni! Budeme mít dvojjazyčnou svatbu - přítel je Američan. Jeho rodina i přátelé neřeknou česky ani slovo, moje rodina anglicky umí tak maximálně napočítat do deseti... Máte nějaké nápady ohledně aktivit k prolomení ledů? Nebo znáte nějaké hry na odpolední/večerní zábavu, které by se daly hrát s tímhle dvojjazyčným nastavením? Předem díky za všechny nápady a tipy!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Určitě se toho nebojte, svatba dobře dopadne. Máme za sebou několik dvounárodních svateb a vždy bez problému. Je dobré, připravit nějaké společné hry pro menší skupiny, kde vždy alespoň jeden mluví trochu anglicky. Také je dobré, mít moderátora svatby, hudby, soutěží apod, který umí česky i anglicky (Například DJe nebo svědka). Na našich stránkách hned na úvodní stránce je odkaz na "zábavu na svatbě", tam určitě naleznete spoustu tipů, jak svatbu zpestřit. Každopádně jedna dobrá rada na závěr - Dejte tomu volný průběh a ti, co se budou chtít spolu bavit i přes jazykovou bariéru, se bavit budou, a ti, kteří nechtěji, nebudou. Nic na tom nezměníte a rozhodně nemá cenu se tím trápit. Přeji Vám pěknou a podařenou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud budete tápat jak zabavit svatebčany (například při focení novomanželů) či v průběhu svatby, ráda bych Vám doporučila naší fotobudku! Nebude potřeba moc mluvit:)) 3,4 nebo 6 hodin neomezené zábavy včetně neomezeného tisku fotografií - viz. náš profilemoticon - pro jakoukoli věkovou kategorii. Jako památku pro novomanželé si od nás můžete nechat vyrobit nádhernou svatební knihu hostů, do níž se budou lepit fotografie z fotobudky - včetně nádherných věnování všech hostů. JAK TO FUNGUJE? 1. Nejprve si vyberte z našich rekvizit dle vlastního gusta, postavte se před pozadí a zmáčkněte na dotykovém monitoru tlačítko ,,START,, (obsluha to zvládne za Vás) 2. Každý má možnost se na monitoru vidět a doladit poslední detaily před koncem odpočtu a cvaknutím spouště. Nahoďte úsměv a 3…2…1…sýýýr. 3. Pokud je fotografie dle představ všech zúčastněných, je možnost si ji nechat na místě ihned vytisknout…klidně dvacetkrát!emoticon 4. Výslednou fotografii si můžete nechat zaslat v elektronické podobě na e-mail. Rádi Vám zodpovíme jakékoli dotazy a budeme se těšit na případné zpestření Vaší svatby! Váš Fotodroid
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?