Samotvorný playlist aneb nejlepší svatební písničky...

Profilova fotka
Ahoj holky! Snad se tu najde ještě někdo, kdo nemá na svatbě DJ nebo kapelu, ale písničky bude pouštět v podobě předem vytvořeného playlistu. Už na něm pracuju snad měsíce, vždycky něco smažu nebo přidám, ale jde o to, aby to byly většinou známé taneční písničky, pak taky české a klasika jako Beatles, ABBA nebo Pomáda. S přítelem máme jiný vkus a všechny naše oblíbené písničky už tam mám, ale taky chceme, aby se bavili rodiče a mohlo se hodně tancovat. Co myslíte, že by mělo určitě zaznít? Chtěla jsem úplně vynechat Vondráčkovou a Gotta, to už je zase trochu moc, ale taková ta veselá taneční klasika... Díky za každý nápad! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bliss37 máme to stejně, taky hudba z playlistu...:) zkus třeba Smokie, Chinaski, Verona, Holki...... ;-) pár písniček se dá :)
Odpovědět
Profilova fotka
No, záleží co zkousnete vy dva... a jaký ročník jsou rodiče. Tchýně je třeba o 10let mladší než naši a to už je jiná generace. Já mám třeba ráda takové ty české klasiky 60.let, takže mimo současných a cizích písniček zkousnu třeba i tu Vondráčkovou a Gotta. Z toho důvodu nám nesmí chybět písničky jako: J..Schelinger - Sim sala bim, Ivan Hlas - Na kolena a i ten Gott-Lady Karneval umí zábavu roztočit(a nebo jdi do verze od Wanastovek) :-) Dala bych tam určitě Michala Davida, ten je oblíbený. Hříšnej tanec - to je držák :) A Queen, ty nám taky nesmí chybět. Dál Olympic - Želva, Schelinger - Jahody mražený, Turbo - Hráč, Katapult - Někdy příště...Je toho spousta a je to hlavně o vkusu, tak třeba jsem ti něco poradila... uvidíš ;-)
Odpovědět
@bliss37 My jsme taky měli svou hudbu :) Myslím, že Vondráčkovou jsme tam dokonce i měli - pár takových známějších a oblíbených songů, Gotta ne :) Měli jsme hodně písniček, co poslouchali rodiče v minulosti - starší písničky do Madonny, Cindy Lauper, Jacksona, Kiss, BeeGees, Beatles atd. (což třeba já mám celkem ráda taky :)) Taky tu Abbu a Pomádu :) Z českých jsme měli třeba Kabáty, Tři sestry, dávali jsme tam i něco od Habery, Team, Elán... bylo toho celkem dost, ale teď mě už nic nenapadá :) Hodně záleží na tom, co kdo poslouchá. Rodičům jsme tam třeba dávali i písničky, které my moc nemusíme, ale jim se líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak bych ještě dodala, že vybírám i takové ty hitovky z devadesátek( https://www.youtube.com/watch?v=uVJLF...) ale to musím opatrně abych tu naši sešlost moc nerozdivočela :-D , protože já sestavuju hudbu jen pro poobědní odpoledne, zatímco se budeme fotit a než přijede kapela, která nám ty známé hity pak zahraje naživo. Proto se jim teď ve výběru vyhýbám... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martulk4 No to přesně potřebuju! Zrovna se dívám na playlist z 90. let, ale tohle tam úplně vynechali... :D Díky... A taky teď posloucham tohle: https://www.youtube.com/watch?v=KkPUC... No jako každá párty písnička z 90. let musí naladit i ty největší suchary... :D
Odpovědět
My budeme mít kapelu, ale zatím nevím do kdy budou hrát (kapela kamaráda), takže budu mít sestavený playlist na popůlnoční tančení :) Přihazuju něco do vínku :) Victoria - Kings Love you madly - Cake Prophets - A.C. Newman You are so beautiful - Joe Coker Walk - Foo Fighters I Try - Macy Gray Easy - Faight No More If I’s Love - Train When Susannah cries - Espen Lind
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahoj, nemáte, prosím, náhodou některá v pc uložený playlist? Rozhodli jsme se, že si budeme hudbu pouštět sami. Určitě by nějaký základ pro inspiraci a odpichnutí pomohl:) Děkuji:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?