rouy, jj pořád hledám místo, ubytko potřeba není, "jen" obřad a hostina :-), respektive teď jsme na takovém mrtvém bodě, že vlastně žádné hledání neprobíhá :-)
rouy, čas by i byl, spíš nějak není chuť :-), ale abych nekecala, tak jsem ještě poptala restauraci klamovka (klamovka.cz)
loli, obojí je moc hezký, ale bohužel nad naše finanční možnosti |-| , budeme mít přes 70lidí a ono se to dost nasčítá, nechceme zase za tu svatbu utratit jmění, ale díky za snahu :-)
haili: a na tohle jsi se dívala? http://www.liskuvmlyn.eu/svatby.html
a ještě favory se to snad jmenuje to by taky nebylo špatný s ohledem na tolik lidí.
A e by jsi udělala obřad někde a restaurace pak to si už zavrhla?
Na tom je totiž fajn že hezká restaurace jen jako restaurace se hledá lépe no
a mezi čím už se teda rozhodujete.
Já jsem se rozhodla že až uzavřu kapitolu obřad a restaurace už se nesmí nikam dívat abych
nenašla něco lepšího a myslím že se pak člověku hodně uleví
jj, jakou restauraci jste teda objevili?
no já ten seznam uzavřela na hotel Academic, Family hotel Okoř, Trojanův mlýn, Čičovický dvůr, restaurace Džbán a nově ta Klamovka, až budem mít pohromadě rozpočty, tak snad už uděláme finální výběr
páni rouy, ta krásná vyhlídka vypadá nádherně, do toho určitě jděte, škoda, že to máme tak daleko, černý kohout je taky super, na toho jsem i koukala už dřív a zvažovala ho
jj, taky si dávám ultimátum do konce roku :-), vy už máte aspoň místo na obřad, ale já pak zjistim, že mě nikdo neoddá a bude po legraci :-D
byla ses na té krásné vyhlíce podívat? nebo máš od nich ceny? ta je fakt krásná, nejhorší, že to není od nás tak daleko, jen na druhé straně vltavy a chybí most :-(
Ahoj holky tak já teď během týdne dvou docela dost pokročila a pěkně náhodně :-)))
Tak že už mám místo obřadu hostiny i šaty :-)))
To byla rychlovka :-))) a to jsem ještě před týdnem neměla nic :-)))
Děkuju už jsou i zarezervovaný poprvé jsem vlezla do šatů a řekla si to jsou ony a přítel mi tvrdí že k tomu co tě poprvé nadchne se stejně vrátíš :-)) a skoro vždy má pravdu tak jsem do nich šla .-)