Svatební datum 13.5.2011. Kdo jste si ho taky vybrali?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Kdopak z vás ještě zvolil toto páteční datum? ;-)
Odpovědět
Není,ale já jsem to zařídila.
Odpovědět
No tak to máš dobrý tak uvidíš hlavně abys to měla zarezervovaný
Odpovědět
Hlavně aby mi to ti správci povolili!!!
Odpovědět
Profilova fotka
rouy, jj pořád hledám místo, ubytko potřeba není, "jen" obřad a hostina :-), respektive teď jsme na takovém mrtvém bodě, že vlastně žádné hledání neprobíhá :-)
Odpovědět
haili jak to neni čas na hledání? No já našla docela hezkou restauraci ale to by bylo bez obřadu
Odpovědět
Hailie: Hanovský pavilon je krásnej a i ty Petřínské terasy...Obojí je s obřadem.
Odpovědět
Profilova fotka
rouy, čas by i byl, spíš nějak není chuť :-), ale abych nekecala, tak jsem ještě poptala restauraci klamovka (klamovka.cz) loli, obojí je moc hezký, ale bohužel nad naše finanční možnosti |-| , budeme mít přes 70lidí a ono se to dost nasčítá, nechceme zase za tu svatbu utratit jmění, ale díky za snahu :-)
Odpovědět
haili: a na tohle jsi se dívala? http://www.liskuvmlyn.eu/svatby.html a ještě favory se to snad jmenuje to by taky nebylo špatný s ohledem na tolik lidí. A e by jsi udělala obřad někde a restaurace pak to si už zavrhla? Na tom je totiž fajn že hezká restaurace jen jako restaurace se hledá lépe no
Odpovědět
Profilova fotka
rouy, tak favory vypadá krásně, i ten liškův mlýn, jenže zase přítel chce něco blízko našeho bydliště, není to s náma jednoduchý :-)
Odpovědět
a mezi čím už se teda rozhodujete. Já jsem se rozhodla že až uzavřu kapitolu obřad a restaurace už se nesmí nikam dívat abych nenašla něco lepšího a myslím že se pak člověku hodně uleví
Odpovědět
A kde to teda budete mít,Rouy?
Odpovědět
Profilova fotka
jj, jakou restauraci jste teda objevili? no já ten seznam uzavřela na hotel Academic, Family hotel Okoř, Trojanův mlýn, Čičovický dvůr, restaurace Džbán a nově ta Klamovka, až budem mít pohromadě rozpočty, tak snad už uděláme finální výběr
Odpovědět
ni líbí se mi černej kohout, ta laforza co jsme chtěli původně padá se tam nevejdeme ale dost mě to mrzí. Pak se mi líbí na krásné vyhlídce
Odpovědět
Profilova fotka
páni rouy, ta krásná vyhlídka vypadá nádherně, do toho určitě jděte, škoda, že to máme tak daleko, černý kohout je taky super, na toho jsem i koukala už dřív a zvažovala ho
Odpovědět
Ještě si dávám tak cca do prosince čas a pak něco rezervnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, taky si dávám ultimátum do konce roku :-), vy už máte aspoň místo na obřad, ale já pak zjistim, že mě nikdo neoddá a bude po legraci :-D byla ses na té krásné vyhlíce podívat? nebo máš od nich ceny? ta je fakt krásná, nejhorší, že to není od nás tak daleko, jen na druhé straně vltavy a chybí most :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Haili teprve se ta chystám zaujaly mě fotky a dobrý reference a ty ceny jsou takové normální takže si myslím že to nebude tak hrozné snad
Odpovědět
haili a nelíbilo by se ti tohle? http://nastrance.com/svat.htm
Odpovědět
Profilova fotka
rouy, to by se mi líbilo moc, ale zase je to na opačné straně než bysme potřebovali :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak 21. jsem se objednala do Adiny na Praze 4, jsem zvědavá, jaké tam budou šatky :o)
Odpovědět
haili ale kdyby jste tam spali tak to přece neva ne?
Odpovědět
Profilova fotka
no musela bych propočítat, jestli by se do pokojů vešla rodina
Odpovědět
To by se vešla určo j a jestě mě napadl ten zelený dvůr jak je od toho ten trojanův mlýn tak ta restaurace nevypadá špatně :-)
Odpovědět
haili mě se hrozně líbí tenhle hotel ale taky to máte z ruky asi
Odpovědět
Profilova fotka
rouy, jaký hotel?
Odpovědět
jéé já tam nedala odkaz :-))) http://www.stredisko-nesuchyne.cz/fot...
Odpovědět
Ahoj holky tak já teď během týdne dvou docela dost pokročila a pěkně náhodně :-))) Tak že už mám místo obřadu hostiny i šaty :-))) To byla rychlovka :-))) a to jsem ještě před týdnem neměla nic :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Rouy, moooc hezké šaty, co máš v albíčku!
Odpovědět
Děkuju už jsou i zarezervovaný poprvé jsem vlezla do šatů a řekla si to jsou ony a přítel mi tvrdí že k tomu co tě poprvé nadchne se stejně vrátíš :-)) a skoro vždy má pravdu tak jsem do nich šla .-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je super, Rouy, tak co nakonec zvítězilo?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?