Počkej že jsi měla výrustky jo? Já se totiž pěkně bojim a mám jít jeden den do nemocnice další den operace a pak ještě den další. A chtěj mě uspat od pasu dolu. Měla jsi to tak taky?
no já jsem měla zánět z toho, že mi zarůstaly nehty a ten zánět postihl i okostici, takže mi to z kostí seškrabovali, byla jsem 5x v lokále a 5x v celkové narkóze, vždycky mi strhli nehet a oškrabali kost, pak ale nový nehet začal růst a zase se to celé zanítilo, takže znovu a tak to trvalo do počtu 10. Nakonec mi úplně přerušili nehotové lůžko,aby nehty nerostoui žádné, vypadá to sice blbě, ale mám pokoj
Takže jako nemáš nehet na palci? To jde jo? Tak já mám normálně na té kosti dalčí kost takže to bude trochu něco jiného. A jak dlouhou jsi měla rekonvalescenci?
rouy, nemám nehty na obou palcích, vypadá to fakt blbe, ale alespon mám od toho klid, takhle mi každý 2 měsíce trhali nehet. Rekonvalescence tak 2 týdny. držím palce, ať to dobře dopadne.
jajinka, taky jsem na to včera myslela, že je 13. :-) letí to
haili no jde mi o to ze restauraci sice mame ale bohuzel tam neni zadne ubytko a ja bych rada nekde mela ubytko alespon pro nas 2 tak me jeste napadlo poptat nejake hotely. Takze jedine aby byl v praze a mel velkou cenove dostupnou restauraci :-) dekuju za vsechny rady
teri zkusím popřemýšlet, koukalas na Stary pivovar v Motole, nebo na ten Sporthotel co ma Amadeuska? já jsem ještě zkoušela poptat Kotlářku, je tam ubytko i kemp případně, ale ceny nevím zatím se mi neozvali, až mě napadnou další, tak sem napíšu
Zdravím vásbudoucí nevěsty. Tento týden jsem začala řešit svatbu. Chtěla bych v květnu, právě 13. a přítel si myslím, že už to řeším moc brzo. Jenže jak tady na to koukám, jsem oproti vám dost pozadu. No snad to stihnem všechno a hlavně aby na matrice a v restauraci měli volno. Držte pěsti.
kurcilib, no já třeba řeším svatbu už tři roky a nemám ještě pořád nic :-D, takže buď v klidu, hlavně vyberte restauraci, zamluvte termín na matrice a fotografa, to bývá nejdříve rozebráno, zbytek v pohodě zmáknete
Roury: Místo mám vybrané, ale partnerovi se do toho moc nechce. Chtěla bych Šejdorfský mlýn. Napůl cesty mezi HB a JI. Obřad i hostinu tam. No hostinu, spíš takový velký oběd a posezení s rodinnou do večera. Žádné vyhrávání s kapelou do noci a druhý den, v sobotu, akci na chatě pro přátele cca 15-20 lidí. Jsme totiž každý z jiného města, žijeme v Praze, ale kvůli rodinám budeme mít svatbu na Vysočině. Oba chceme někde venku, partner by rád někde s pěkným výhledem. Tak nevím nevím kde. Žádné takové místečko oblíbené a námi navštěvované nemáme. Žacíná se mi sen hroutit, chtěli jsme malou svatbu jen s rodinou, ale když jsme to spočítali bude nás 30. Což už moc malá svatba není. Poraďte a dejte mi tip kde prosím?
ja mam na vysocine chatu a hrozne se mi libi resort svata katerina u pocatek jinak se mi libi hrad rostejn. Ale restaurace dobry na vysocine moc neznam.
kuci, ten šejdorf vypadá moc hezky, proč se do toho příteli nechce?
resort sv.kateřina je nádherný, ale tam bude asi trochu vyšší cenovka
rouy, já na tebe úplně zapomněla s těmi hotely |-| ale vrhnu se na to, teď mě třeba z hlavy napadla na praze 6 Zlatá praha http://www.zlatapraha.net/, kolik vlastně toho ubytování potřebujete?
no prý chce něco s výhledem a né bejt zavřenej někde na dvoře. :-o Bych se z něj někdy picla. Jen by mně zajímalo jak na ten jeho výhled dojdou naši prarodiče :-S