Ahooj všem, tato diskuze je pro všechny, kteří plánují svatbu na rok 2012 :-) my máme předběžně vybraný duben nebo květen, ale uvidíme, jak to všechno dopadne :-) budu moc ráda, když se nás sejde co nejvíc.. mějte se hezky :-)
To my se rozhodujeme mezi dvěma kostely mam je ve fotoblogu, a sou ke všemu kusek od sebe i od magistrátu takže by to oddávající neměl ani moc daleko, ale třeba se vyskytne ještě něco jinýho...
@nika89 Já bych se nejradši vdávala letos,ale nemáme na to penízky a navíc si chceme nechat udělat prstýnky v mém milovaném Irsku a udělat si něco jako předsvatební cestu :-D
@stastnanevesta Tak to sme na tom stejně původně jsme svatbu plánovali už na letošek ale nějak na to nejsou finance. To moje zlato chce jet na svatební cestu na Maledivy, tak sem zvědavá jak na to našetříme, leda že bysme vyhráli ve sportce :-D
@nika89 Jo, s tou výhrou ve sportce si podáme ruku a svatební cestu na Maledivy chceme taky :-D Taky u nás padlo,že bychom se mohli vzít letos, ale nebylo by to podle našich představ a nechceme to dělat jenom aby to bylo, tak si počkáme. Ale já už chci příští rok, abychom měli termín :-D
No to my už termín máme Jenda chce 5.8 aby to bylo přesně 6 let po tom co sme spolu začli chodit, ale je to neděle tak uvidíme jak to dopadne. Je mi to líto ale už musim běžet, tak třeba zase někdy pá ;-)
@verunka_Ani mi nemluv, nejradši bych už letos, mám pořád pocit,že to je strašně daleko a letos mě spíš čekají nepříjemný věci-napsat bakalářku,státnice a tak :-( ale to mě od plánování neodradí
děkuji, snad to vyjde.. teorii umím,ale v praktické části mám komunikovat znakovým jazykem s neslyšícím,to bude komedie :-D jako my odevzdáváme 20.dubna, to je ještě času :-D a už si nějak vymyslela ty jmenovky?
Jinak budu o víkendu doma sama,přítel jede pracovně domů na Vysočinu,ale stejně se budu učit a chci napsat něco z bakalářky,tak uvidíme,jak to dopadne :-D
My odevzdáváme do 30.dubna nebo proste do konce dubna,taklže dobrý.Jmenovky si asi nechám udělat,kamarádka mi dala kontakt na paní,která jí dělala zdobení na skleničky a všechny tyhle výtvarný věci,tak jsem zvědavá,ale je na to čas,ještě není jasný definitivní počet lidí :-D
Dámy, na pověrčivost se vykašlete. To asi myslíte to okřídlené Svatba v máji, nevěsta na máry. Ono to tak dřív platilo, protože obvykle mladá paní hned po svatbě otěhotněla, že jo. A to znamená, že termín porodu jí vyšel na únor, tak si to představte: 1) Nebohá těhotná zdrchaná po zimě, přes kterou neměla žádné vitamíny, protože si nemohla zajít nakoupit do obchodu čerstvá rajčata 2) mnohdy v té době byl křesťanský masopust, tak si představte tu chudinku v osmém měsíci, jak se krmí akorát chlebem nebo bramborama 3) všude plno sněhu, takže než se k ní dostal doktor nebo aspoň babka kořenářka, tak oslabená paní nepřežila svůj vlastní porod ... To už ale naštěstí dneska neplatí ;) A někdo tady už v jiném fóru kdysi psal, že v západních zemích je naopak květen jeden z nejoblíbenějších měsíců ... takže se vdávejte, kdy opravdu chcete a nevěřte na pověry :)
Tak v tomhle souhlasím s @jiss toto vysvětlení té květnové pověry už sem slyšela, a myslím si že je jedno jestli bude svatba v květnu nebo prosinci, protože když to má vyjít tak to vyjde a je jedno kdy se vezmeme :-D
Naši jsou spolu už víc jak 30let a mamka mi vždycky říkala,že hledám ve vztahu něco podobnýho, jako mají oni a proto jsem doteď neměla moc štěstí,protože jejich vztah není na dnešní dobu standard (v dobrém slova smyslu) :-)