Svatba v roce 2012 a její plánování. Přidáte se?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahooj všem, tato diskuze je pro všechny, kteří plánují svatbu na rok 2012 :-) my máme předběžně vybraný duben nebo květen, ale uvidíme, jak to všechno dopadne :-) budu moc ráda, když se nás sejde co nejvíc.. mějte se hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nika89 Zažila jsem už ve vztazích leccos,ale teď mám konečně toho pravého a nemůžu se dočkat, až se vezmem :-)
Odpovědět
To my se rozhodujeme mezi dvěma kostely mam je ve fotoblogu, a sou ke všemu kusek od sebe i od magistrátu takže by to oddávající neměl ani moc daleko, ale třeba se vyskytne ještě něco jinýho...
Odpovědět
@stastnanevesta to se nedivím, já se taky těším a moc, akorád mě mrzí že tam nebude náš pejsek, do kostela ho asi nepustí.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@nika89 Já bych se nejradši vdávala letos,ale nemáme na to penízky a navíc si chceme nechat udělat prstýnky v mém milovaném Irsku a udělat si něco jako předsvatební cestu :-D
Odpovědět
@stastnanevesta Tak to sme na tom stejně původně jsme svatbu plánovali už na letošek ale nějak na to nejsou finance. To moje zlato chce jet na svatební cestu na Maledivy, tak sem zvědavá jak na to našetříme, leda že bysme vyhráli ve sportce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nika89 Jo, s tou výhrou ve sportce si podáme ruku a svatební cestu na Maledivy chceme taky :-D Taky u nás padlo,že bychom se mohli vzít letos, ale nebylo by to podle našich představ a nechceme to dělat jenom aby to bylo, tak si počkáme. Ale já už chci příští rok, abychom měli termín :-D
Odpovědět
@nika89 na Maledivy bych taky chtěla,ale asi to nevyjde :-D ale nevadí, mně bude ke štěstí stačit, že budu mladá paní :-D
Odpovědět
No to my už termín máme Jenda chce 5.8 aby to bylo přesně 6 let po tom co sme spolu začli chodit, ale je to neděle tak uvidíme jak to dopadne. Je mi to líto ale už musim běžet, tak třeba zase někdy pá ;-)
Odpovědět
Taky nějak tak, ale co víme třeba se tam sejdem :-D tak ahojik nevěsty :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nika89 My máme termín 7.7., ale ještě ne oficiálně, budeme ho mít až v lednu a taky by to bylo na naše výročí,tak to snad vyjde :-)
Odpovědět
@stastnanevesta tak to my budem asi týden před váma :-D jsem velice zvědavá,jak to nakonec všechno dopadne :-D škoda, že je to až za rok a půl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka_Ani mi nemluv, nejradši bych už letos, mám pořád pocit,že to je strašně daleko a letos mě spíš čekají nepříjemný věci-napsat bakalářku,státnice a tak :-( ale to mě od plánování neodradí
Odpovědět
bakalářku a státnice mi ani nepřipomínej :-D hned v sobotu bych se měla pustit do pokračování bakalářky ale radši začnu něco vyrábět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To mi povídej,taky bych měla psát,ale vůbec se mi do toho nechce a ani mě to nějak nebaví :-|
Odpovědět
já mám zatím osm stran :-D ale když už začnu,tak to není tak hrozné, nejhorší je se odhodlat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem na tom podobně :-D já se právě neumím odhodlat,radši koukám po něčem hezkým a tak :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@stastnanevesta jsme na tom asi všechny stejně :-D hlavně že mám zítra zkoušku a místo abych se doučila co mám, tak jsem tady :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Budu Ti držet palce :-) Už jsem si dělala hlavu,že toho nemám z bakalářky moc napsanýho, jsem ráda,že jsme na tom podobně.Do dubna času dost :-D
Odpovědět
děkuji, snad to vyjde.. teorii umím,ale v praktické části mám komunikovat znakovým jazykem s neslyšícím,to bude komedie :-D jako my odevzdáváme 20.dubna, to je ještě času :-D a už si nějak vymyslela ty jmenovky?
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak budu o víkendu doma sama,přítel jede pracovně domů na Vysočinu,ale stejně se budu učit a chci napsat něco z bakalářky,tak uvidíme,jak to dopadne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My odevzdáváme do 30.dubna nebo proste do konce dubna,taklže dobrý.Jmenovky si asi nechám udělat,kamarádka mi dala kontakt na paní,která jí dělala zdobení na skleničky a všechny tyhle výtvarný věci,tak jsem zvědavá,ale je na to čas,ještě není jasný definitivní počet lidí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta a pověrčivý v čem? :-) něco pořád slýchávám a pověrčivosti ale vůbec nevím čeho se to týká :D :D hmm:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmaldik Co já vím,tak se říká,že i když je květen měsíc lásky,tak svatba v květnu přináší smůlu nebo něco takového, přesně to nevím
Odpovědět
Profilova fotka
jooo tak :-) mno my mame vice datumu, tak se jeste uvidi jestli to nezmenime :-))
Odpovědět
Profilova fotka
A už máš bližší představu,jak bys svatbu chtěla?
Odpovědět
Dámy, na pověrčivost se vykašlete. To asi myslíte to okřídlené Svatba v máji, nevěsta na máry. Ono to tak dřív platilo, protože obvykle mladá paní hned po svatbě otěhotněla, že jo. A to znamená, že termín porodu jí vyšel na únor, tak si to představte: 1) Nebohá těhotná zdrchaná po zimě, přes kterou neměla žádné vitamíny, protože si nemohla zajít nakoupit do obchodu čerstvá rajčata 2) mnohdy v té době byl křesťanský masopust, tak si představte tu chudinku v osmém měsíci, jak se krmí akorát chlebem nebo bramborama 3) všude plno sněhu, takže než se k ní dostal doktor nebo aspoň babka kořenářka, tak oslabená paní nepřežila svůj vlastní porod ... To už ale naštěstí dneska neplatí ;) A někdo tady už v jiném fóru kdysi psal, že v západních zemích je naopak květen jeden z nejoblíbenějších měsíců ... takže se vdávejte, kdy opravdu chcete a nevěřte na pověry :)
Odpovědět
Tak v tomhle souhlasím s @jiss toto vysvětlení té květnové pověry už sem slyšela, a myslím si že je jedno jestli bude svatba v květnu nebo prosinci, protože když to má vyjít tak to vyjde a je jedno kdy se vezmeme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím taky,ono je to úplně jedno,hlavně,když se mají dva rádi a co má být,to bude,ne?
Odpovědět
Moji rodiče se vzali 23.5.1990... a od té doby jsou spolu, sice taky přestáli pár krizí, ale jsou spolu, už skoro 21 let... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši jsou spolu už víc jak 30let a mamka mi vždycky říkala,že hledám ve vztahu něco podobnýho, jako mají oni a proto jsem doteď neměla moc štěstí,protože jejich vztah není na dnešní dobu standard (v dobrém slova smyslu) :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?