@krizecek Tak jo, já to taky měla dosti plné :-) Pokud je nabitý příjemně, tak si to užívej a budeme se těšit, až se tady zase ukážeš. Jinak opice hlásí, že šaty asi budou a snad mi padnou velikostně až přijdou :-D
@awe1@valiet rozhodně příjemně :-) Máme teďka samé akce (no i přes týden :-D ) , oslavy a příští týden v pondělí odjíždíme na dovolenou, tak uvidíme, snad přijedeme se samými pěknými zážitky a hlavně to v těch vedrech přežijeme ve zdraví, s astmatem teda poněkud umírám momentálně... Ale holky, těším se hlavně na vaše nové poznatky atd..no musím ještě napsat nějáké články na blog dneska :-)
@awe1 Mě už to moc nemrzí :-D Dneska jsem napevno rezervovali restauraci a pojedeme se podívat na jiný zámek, který je ještě hezčí a obřad levnější :-D
A co je u tebe nového??? Nějaké poznatky z návštěvy svateb? :-D
@valiet Děkuji. No zkusím to oznámko, dozdobit vývazky a takové blbůstky :-)
@krizecek Krásně si to všechno užijte ;-) A kam vyrážíte? :-) Snad bude příjemněji, tohle vedro je fakt úmorný :-( Tak až se tu ukážeš na dýl, klidně povyprávím o poznatcích z místa hostiny. Je to naprosto úžasné a po osobní domluvě jsme rozhodli, že tam bude i obřad. :-)
@smisek.ivca Jéééé, tak to je super, hlavně, že nejsi smutná a máte nové místo. Můžu se zeptat jaké? :-) No my máme rezervovanou restauraci a je to tam fakt super. Hlavně přístup je výborný a ve všem nám vyjdou vstříc. Abych to shrnula, tak prakticky všechno co jsem si vymyslela mi bude splněno a to co si ještě dovymyslím je jen a jen na domluvě :-) A pecka je, že výzdobu stolů (kromě kytiček), všechno mi zařídí a vyzdobí, nemusím si kupovat nic :-) Já mám velkou radost a začínám věřit, že to bude opravdu den podle mých představ.
Jinak poznatky ze svatby - přišla jsem na další dobrou kapelu, takže ta nakonec bude asi vítězná, hrají moc dobře. A rozhodli jsme, že nechceme raut, protože třeba stařším lidem přišlo blbé jít víckrát a tak. Budeme mít oběd a večeři, aby to bylo ke spokojenosti všech :-) Hlavně máme na výběr z docela dost jídel a když bych chtěla něco úplně jiného, tak to taky není problém :-)
@awe1 Tak to jsi to měla opravdu nabité... my jsme se o víkendu moc nikam nedostali, venku takové vedro, tak jsme tam s malým moc nemohli:-(, až k večeru do bazénku... ale má to i pozitiva, v takových vedrech ten náš nespavec přes den doma i usne a mamka může okukovat vše možné na svatbu :-D
@balalin Jj, bylo toho hodně, ale jsem spokojená :-) Hezky se to rýsuje :-)
To úplně chápu, i pro dospělého je to úmorné, natož pro takového bobíčka ;-) Mohlo by být teplo, proti tomu nic nemám, ale tohle je opravdu moc. Tak jste si zase užili odpočíváníčko a bazének ;-) A jak říkáš, mohla jsi načerpat inspiraci na svatbu :-)
@awe1 vyráříme do jižních Čech.. ale až teda 9.července, jenže do té doby nebudeme skoro doma, až v neděli, takže máme co dělat.. :-) pak to všechno probereme... hlavní je že vám se líbilo a těším se až mi to všecko popíšeš, uvidíme kdy sem trošku na dýl zavítám :-)
@krizecek jižní Čechy jsou nádherné viď :-) Máme je moc rádi. Jasně, to máte taky co dělat ;-) Určitě, až se tady sejdeme, tak ti vše povyprávím. Jsem moc nadšená, takže budu mluvit jen a jen pozitivně :-)
Holky určitě už jste přemýšlely nad snubními prstýnky... Kamarádka má kombinaci ocel a žluté zlato, jsou krásné... taky nad něčím takovým uvažuji, myslíte, že třeba mají menší životnost než ze zlata... A taky mám dva prstýnky z bílého zlata a bělost ztrácejí :(, sice jsem je měla na reklamaci, znovu to potáhli, ale dál už bych si to musela hradit, bylo mi řečeno, že "bílé" zlato jako takové není a musí se potahovat, ať je bělejší... Dělají se snubní třeba kvalitněji, ať nezmění barvu??? A co teda říkáte na ty ocelové??? To je teda dotaz i s omáčkou :-D
Jo a holky dneska mi příjdou boty!!! Už druhé, první neseděly, koupila si je ode mě sestřenka, má ale zakázáno vzít si je na svatbu :-D, pak tady musím hodit konečně nějaké foto...
@balalin My už jsme nad prstýnkama přemýšleli a chceme bílé zlato. Ségra mají taky prstýnky z bílého zlata a myslím, že problém žádný. Akorát jsi mě teď trochu vystrašila, nerada bych je posílala potahovat :-( O jiné alternativě jsme ani neuvažovali. Jinak je to určitě na vkusu každého, co se mu líbí ;-)
To tedy musíš, ať se taky můžeme pokochat botičkama :-))) Mě dneska přišly nějaké tvořící potřeby, ale jsem trochu zklamaná, protože místo bílého perleťového papíru přišel krémový a ještě strašně slabý, to nemůžu dát na oznámení ani náhodou :-(
@awe1 Mě taky přišly balónky, co vypadají jako prezervativy :-D. Možná to je tím, že ty prstýnky nikdy nesundávám, ani na úklid a ty čistící prostředky na to asi nejsou příliš šetrné. Ale taky jsem neslyšela o tom, že by snubáky barvu změnily...
@awe1 pošli to zpět....ještě že to připravujeme s ročním odstupem, neumím si předsatvit , kdyby ti nemo mně, nebo jiné z nás přišlo něco špatně a měla by si měsíc před svatbou....bych asi vyváděla...:)
@balalin Hele ještě, že to vím. Budu se na to určitě ptát, až půjdeme vybírat prstýnky. Protože zase ho sundavat na každou práci se mi taky nechce :-(
:-D to se nám vede viď :-( Přitom ten papír vypadal a měl být hezký. No nic, netušila jsem že označení white je prý krémová :-D :-D :-D
@valiet Buď je vrátím nebo na to kašlu. Zase další starost :-( Jen musím někde sehnat pořádný perleťový papír a obávám se, že to bude výkon :-D Hlavně už se bojím to vzít z netu, aby zase nepřišel nějaký humus :-(
To mi povídej, mě to štve už teď, natož kdyby to bylo chvilku před svatbou, to bych taky vyváděla :-D Zlaté plánování rok dopředu ;-)
@valiet ještě sehnat DJ či kapelu a jsme v klidu...prstýnky a šaty zmákneme taky...:DDD ale úplně mi vadí když někam napíšu a čekám na odpověď a oni ani neodepíšou....:( měli by být rádi, že jim tímto nabízím možnost práce na rok 2013....:)
@awe1 eště sehnat DJ či kapelu a jsme v klidu...prstýnky a šaty zmákneme taky...:DDD ale úplně mi vadí když někam napíšu a čekám na odpověď a oni ani neodepíšou....:( měli by být rádi, že jim tímto nabízím možnost práce na rok 2013....