@valiet Tak to budete mít napilno :-) :-) :-) Všechno chcete stihnout v jeden den nebo přijedete na dýl? :-) My už máme u naší fotografky domluvené rande focení, jen termín je na nás :-) Zatím to nechávám, až budu úplně fit, tak na to taky vlítneme :-D
To už snad nebude takový problém, uvidíš ;-) My máme kapelu už skoro jistou, jen to dotáhnout :-D Přesně, tohle nesnáším, alespoň by mohli napsat trhněte si nohou. Přece slušnost je odepsat :-( Já taky v práci odepíšu každému.
@awe1 jooo to je asi dnes moderní, mlčet a neodepisovat....mají čas do dneška neodpoví, píšu jinam...:)
potřebuji s esnimi domlouvit ohledně počtu židliček atd....tssssssssssssss.....:) pěním...:DDD
Nee, jedeme asi na 12 dní...a to chceme ještě jstet s přáteli na chatu a ofiko to oznámit...tak nevím jak to stihneme...:) tak uvidíme, ale musíme...:)taky chci prolétnout nějaké ty salony a juknout a šaty...:)
Pak udělat nějaké výlety, at vím kde v okolí se můžeme fotit v den svatby..atd atd....:)
Asi nebudeme spát...:)
@valiet Tak to taky dělám. Mají u mě určitý termín a když neodepíšou, tak píšu jinam ;-) Přece nebudeme čekat jako trubky :-(
To určitě nebudete spát, máš pěkně nadupaný rozvrh :-D Ale zase bude vše zařízené a budeš mít klídeček :-)
Já vůbec nevím, kdy se mám vydat na šaty, myslela jsem až příští rok, ale když to od tebe čtu, tak asi taky vyrazím :-D
@awe1 juknu jen u nás v Dc, a když nebudou tak vím, že už tam hledat nemám....jak už jsme ti mnohokrát říkala, raději mám vše dopředu a výběr...nechci pak skončit v tom, že prostě tyhle musím, protož ejiné nemají...a pak taky vím...že třeba musím něco zhubnout abych se do nich vešla...:DDDDDD
Holky, na jak dlouho si berete kapelu? Já pořád přemýšlím. Obřad máme od 13:00, než se pak ještě vyfotíme, naobědváme nebo případně povečeříme. Tak jsem si říkala, že tak od 18 nebo 19 hodin by to mohlo být dobré. Jak to máte vy, od kolika do kolika?
@balalin A do kolika chcete, aby vám hráli? Já jsem právě nechtěla tak brzo obřad, protože bych to asi ráno všechno nestíhala :-D Akorát si zase říkám, že když vezmeme hudbu až od 18 nebo 19, tak co do té doby budeme dělat :-D jedině vymyslet nějakou zábavu.
@valiet Máš pravdu, to mě vůbec nenapadlo ;-) No ještě to probereme a musíme teda předběžně vymyslet nějaký časový harmonogram, abysme věděli co a jak :-D A pak vymyslet nějakou tu zábavu
@balalin Přesně, nerada bych, aby na svatbě byla nuda :-( Jj, taky mě to napadlo :-D akorát, že ta druhá kapela, co se nám líbí si bere penízky od hodiny, takže až do rána teda nevím, nevím :-D :-|
Holky konecne mam zamluvenou prazskou restauraci a chtela bych si tam udelat vyzdobu bilo stribrnou. Urcite se vydam pristi rok na svatebni veletrh....nechystate se nekdo? :)
@awe1 hlavně svatba bez hudby nejde, tak aby se to pak nevyšplhalo třeba na 10 tisíc...:(protože je hloupé, když s ehosté baví, utnout hudbu....to pak na každého padne únava a je oslava u konce...( vím z jedné zkušenosti na svatbě...)