Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
kuk, koukám, že tu moc živo neni.. v práci je ted trochu honička, domů chodim utahaná a Adélka je malej ďáblík, takže mám o zábavu postaráno :D dneska jsem chvilku na netu okukovala šaty.. jé jak já bych vybírala... a pořád taky řeším jak bude vypadat oznámení a to je asi tak všechno, jinak zatim neplánuju ani moc neřešim času dost!! :D
Odpovědět
holky kde se všechny touláte???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Šárko,já mám teď v práci strašnou honičku, furt někde jezdim, atd:-( je to děs:-( Jakpak se máte holky a co nového v přípravách? Šári už se nám blíží vypsání termínů viď?:-) ;-)
Odpovědět
Ahoj holky. Začnu šít vývazky ...mám vzor hotový ... akorát nevím,kolik jich udělat ... jestli stačí plánovaný počet pozvaných hostů, či více ... poraďte ...¨papa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Verčo:-) a jaký budete mít vývazky?já bych asi udělala o pár více, protože pak někoho ještě třeba dopozvete a budou se hodit:-)
Odpovědět
ahoj! jojo na vypsání termínu už se nemůžu dočkat, chci už to oznámení!!! :) Verčo, vývyzky vůbec netušim, asi víc ne mín ;-) ale já je asi dělat nebudu a nechám si je udělat od někoho trpělivějšího :-D :-N Míšo myslíš, že 24. už by to na tý matrice šlo??
Odpovědět
Profilova fotka
Šári nevím, zkusíme to:-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky :-) koukám, že netrpělivě čekáte na vypsání termínů, držím palce, aby byly co nejdřív a měly jste své vysněné datum stopro zamluvené ;-) Chci se zeptat ohledně kosmetiky, chodíte někam? Já nemám zkušenost a chtěla bych ohledně líčení na focení, poradíte? Verčo: určitě bych udělala nějaké navíc ;-)
Odpovědět
Ahoj, tak jsem psala na matriku a pani matrikářka mi právě odepsala, že termíny budou vypsány až začátkem příštího měsíce.. 8-( začínám mít obavy, že to ounámení do vánoc nestihnu.. musim běžet do práce, zartim ahoj
Odpovědět
Ahoj holky, to jsem moc ráda, že jsem tu našla někoho z Teplic plánující také svatbu 2010. I my jsme se byli ptát na matrice na termíny svateb a jen čekáme na konec listopadu a koukám a čtu ve vašich příspěvcích, že se termíny posunuly na prosinec :-(. Chtěli jsme 1.května, jenže prý asi termín nebude, takže 24.4.2010. Hostinu plánujeme v Dubí v Kolibě. Jinak kromě plánování v hlavě zatím nic nedomlouváme :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holčiny, zdravím Vás po delší době:-) Šári mě tenkrát napsala, že poslední týden v listopadu se mám zeptat. Tak uvidíme no:-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak tu vítám novou nevěstu:-)
Odpovědět
Ahoj!! Petulko, vítej!! jakto, že 1.5. nebude, nestraš mě!!!! ?? =-)
Odpovědět
Míšo, mám pocit, že dřív jak první týden v prosinci to nemá cenu :( i když nechápu co je na tom tak težkýho vzít kalendář a napsat nás tam :-D by mě vážně kleplo, kdyby toho 1. neoddávali ]-(
Odpovědět
Ahoj holky, v říjnu jsme se byli ptát na matrice na termíny svateb a v květnu se prý vyhlašuje většinou jen jeden termín a to až ke konci května z důvodu pověry... :-| V Krupce na Hrádku se prý neoddává celý květen. Proto jsme vymýšleli náhradní termín. Nevíte jak je to s oddáváním v botanické zahradě?? Jinak moc děkuji za přivítání :-D .
Odpovědět
Petulko, Ty mě vážně děsíš!!! :-( to jako, protože oni jsou na matrice pověrčivý tak nás 1. neoddají?! 8-( jsem ta ted psala tak uvidíme co paní napíše!! :( JInak s botanickou neporadím.. nevim ani neznám nikoho kdo tam svatbu měl.
Odpovědět
Článek se načítá
Mě to také mrzí, ale tak nám to paní na matrice opravdu řekla. Také bychom na pověru nedali a vzali se 1.května.. :-D Bydlíme blízko botanické a to místo se mi opravdu moc líbí, souhlasím s tím, že obřadní síň v Zámecké zahradě je tak nějak ještě "komunistická" tak hledám nějaké hezčí místečko. Vůbec jsem nevěděla, že těch místností kde se tam oddává je víc =-)
Odpovědět
tak mi právě odepsali a je to tak :( mám smůlu ;-( prý v květnu jedině 15. ...
Odpovědět
Tak to je opravdu škoda :-( :-( :-( Vyhlášené termíny tedy budou opravdu až začátkem prosince?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny nastávající nevěsty..... koukám,že máme stejný problém s termínem svatby...s přítelem by jsme chtěli 3.7.2010 ,ale také musíme čekat na rozhodnutí termínů....tak snad nám to vyjde a nebudeme muset rušit zamluvené místo. přeji Vám krásný zbytek dne Martina
Odpovědět
jojo až začátkem prosince!! no hned první týden v prosinci tam naklušu, já fakt nemůžu dýl čekat!! :-| snad už to budou mít připravený!! a budeme se muset doma poradit co s tím datumem :(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak se ukazuju po delší době :-N Jůů, s těma termínama je to teda škoda, že vám nevyjde toho 1.5. :-( Taky mě zaráží, že jsou takhle zkostnatělý a člověk se nemůže vzít v termín, který se mu líbí nebo pro něj něco znamená... My jsme se chtěli brát 1.8. a nakonec tam neoddávali, takže jsme to taky museli posouvat :-S Jů a vidím, že Petulka bude mít hostinu v Kolibě :-) Dobrá volba :-D
Odpovědět
AHOJ!! Holky mám oficálně potrvzený datum na matrice!! takže šup na úřady už mají termíny!! mám je vypsané kdo chce pošlu email 8-)
Odpovědět
Ahoj, také jsme dnes byli na matrice pro termíny a už máme vybráno :-D Zuzko, mohu se zeptat kolik jste měli hostů a na kolik vás vyšla hostina na Kolibě, pokud to není tajné?? ;-)
Odpovědět
Petulko, tak to jsme se tam dneska minuly :) gratuluju k termínu, v kolik hodin to máte?
Odpovědět
Jo jo asi minuli :-D Od začátku jsme chtěli 1.května, potom jsme se tedy rozhodli pro 24.dubna no a nakonec to bude 15.května :-D . Chtěli bychom až kolem 12hod, v kolik to budete mít vy? Už víte kde bude hostina?
Odpovědět
petulko, my chtěli taky 1. května, když jsme zjistili, že to nejde tak jsme se rozhodlli pro 15. května a nakonec to bude 24. dubna :D budeme to mít přesně ve 12 :) a oslavu nevim, ale nejspíš v městských sálech..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, je tu někdo?:-) My si jdeme termín zajistit ve středu,tak snad nám vyjde to naše datum:-):-)
Odpovědět
Ahoj holky, byli jsme okouknou výběr prstýnků, chtěli bychom chir.ocel a nikde nic... :-( Jinak hostinu už máme zajištěnou a tip na živou hudbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky petulko:-) a kde budete mít hostinu a jaý je tip na hudbu?:-)my budeme mít hostinu asi v Princi, ale hudbu zatím nevíme.:-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?