Nevěsty Ostrava a okolí 2009. Jste tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, bude se tady někdo vdávat v červnu v Ostravě nebo okolí?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Leni: přeji Vám at se máte ve svatební den nádherně a užijete si ho naplno :-) marci: já jsem také nebyla vůbec nervozní, ba naopak také jsem se hrozně těšila. přišlo to na mne až si ženich pro mne přijel domů a jak tam pak stála celá moje a jeho rodina..ani poděkovat tchýni jsem nedokázala,jak se mi třepal hlas.ale pak to zase ze mne opadlo. No a když jsem nasedala do auta a l idi venku se na mne dívali, tak to byl krásný pocit,, jsem si říkala,že je to vlastně můj den a že lidi koukají na mne a ne já na jinou nevěstu :-)...no škoda,že je to jen jeden den D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak u mě u baráku budu jenom já nevěsta, ale pak už všude dvě-někdy to bude lepší, nebude na mě tolik pozornosti a někdy hold ne. kdybych věděla jaké budou díky dvojté svatbě problémy při zařizování tak do toho asi nejdu:-) na jednu stranu je to lehčí-jenom jednou se zařizuje termín apod. ale pokud to má být sladěné, tak kytku musíme domluvit, takhle mi příjde že tchýně je někdy až příliš aktivní-hodná, ale moc aktivity není dobré:-) takhle kdyby byla matka jen ženicha, tak by myslím byla klidnější. ale to je fuk-už mi to příjde zbytečné, kvůli prkotinám, které ona CHCE mít takto a takto se s ní už hádat nebudu-když se to tak veme, stejně nakonec bude po mojem. se odstěhujem a když mě bude štvát, tak tu prostě nebudu chodit. nechci aby to vyznělo, že ji nemám ráda, je hodná a vycházíme spolu-akorát mě teď štve ta její extra aaktivita i tam kde je naprosto zbytečná nebo dokonce až vadí. leni-já ti tak závidím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jani,tak já jsem zatím v klidu,akorát dneska sem ve snu furt počítala řízky,jestli jich mám koupit 60 a nebo 70,prostě mazec takže už ta nervozita asi přichází......příští sobota rozlučka a další už to mám za sebou kuwa,to je ještě doba.....teprv příští týden jdem dolaďovat kytky a výzdobu,na to těším....
Odpovědět
no,tak mi nervy nepacovaly :-p já začla být nervozní až když jsem šla k oltáři. ;-) No a při obřadu jsem měla tik v pravé noze.Klepala se skoro celou dobu.Ještě že jsem měla 3 kruhovou spodnici a tak to nikdo neviděl :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak a je to zařízené. zákusky aj dorty máme z těch kravař. se těším jak malá ,prootže to vypadá strašně dobře:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak jakpak to dopadlo asi lenajs:-) počasí měli nádherné. tak hlavně at mají i takové manželství a život. vzdálená sestřenka mé drahé polovičky se taky vdávala a jka sem slyšela co se tam dělo-no potěž koště :-D únos nevěsty jak ve filmu-hasiči se jim převlékli za únosce. ženich musel lézt po vysunutém hasič.žebřiku-tak to sem říkala: být to naopak a já tam měla lézt pro daviho, tak to bud vemu po schodech, výtahem-nebo počkám až sleze ;-) :-D
Odpovědět
ahoj holky, moc děkuji za držení palečků a přání...je to za námi, svatba byla úžasná, nádherná, dokonalá...klaplo úplně všechno a my jsme si to nádherně užili. Mám zatím jen pár fotek z obřadu, tak je vložím, zbytek pak až se vrátíme ze svatebky :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
leni - nestačím zírat- strašně moc ti to slušelo. jestli budu vypadat jen z poloviny tak dobře, tak budu šťastně ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
leni:gratuluji další novomanželce ;-) moc Vám to slušelo....přeji krásný a hlavně šťastný dlouhý společný život
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, jaruschk kdy půjdeš na zkoušku šatů a účesu? já mám šaty dneska a účes v pondělí. začínají se mi zdát o tom šílené sny-tak snad se nic z toho nesplní: věci typu: stracené svatební šaty, nevyšly porce na všechny, ukradené auto. někdo měpollije ještě před obřadem-toho se fakt děsím jak hrom..... takže nevím zda to dělají nervy nebo to,že se doma o ničem jiném nemluví.
Odpovědět
Profilova fotka
jarusch,denber......Teda holky,už bych chtěla být taky tak blízko jako vy :-D ,už to máte opravdu za pár,já za měsíc......Rozlučku budeme dělat na dva krát,se asi zblázním,ale holt jinak to udělat nejde,první bude 29.8 (to už tu bude někdo vdaný co ;-) ?) a druhá 5.9. a do toho stavíme střechu na baráku,takže je to celkem frkot......Holky,užívejte posl.dny příprav.......Já už mám zamluvenou výzdobu,snad příští týden ještě kytky...no musím už ted,bo v září bych se asi zbláznila jak toho bude moc :-D ... Lenajs: mo,moc Ti gratuluji,byla jsi opravdu překrásná x-) x-) ....přeji Vám do manželství hodně štěstí a hlavně spoustu lásky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, no letí to-tenhle týden se ještě celkem táhne, ale ten příští-na každý den alespon 3-4věci. to mě picne. se těším až půjdu ke kadeřnici a na nehty:-)) jinak to bude horor:-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
den:já jdu zítra na melír a kosmetiku,na zkoušce učesu už jsem byla minulý měsíc....v sobotu rozlučka,asi bude společná a spojíme to s kolaudací baráku,která uspěšně včera proběhla :-) :-) a na šaty jdu v pondělí,pak v po koláče cukroví,uterý koláče atd. ve čtvrket pátek se jde kupovat chlast,jídlo,budem dělat tabuli se segrou a sobota to se asi kantnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holkýý jak Vám závidím :-D . Už se těším na Vaše podrobnosti a fotečky.Doufám,že v září tu na mě ještě juknete ;-) . Jo jinak Jarusch,blahopřeju ke kolaudaci baráku,tý jo,se už máte. My jsme snad teprve v půlce,vše se zpožduje..... :-o . No nic holky,užívejte..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jani:Díky my jsme se zdržováním ztratili tak téměř půl roku,momentálně čekáme na dveře,ať se mužem nastěhovat bez dveří a s malou to nejde....já valím na ten melír čauky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My začínáme nestíhat,jelikož se do toho máme příští týden stěhovat,zítra máme rozlučku tak jdem pařit,a v pondělí začne kolotoč,koláče cedulky do koláču,zkouška šatů,vyzvednout cukroví,uterý nehty a rozvoz koláčů,středa,nakoupit suroviny na čtvrtek,čtvrtek,nakoupit a zbývající věci,a v pátek budu kantare,,,,,
Odpovědět
ahoj holky, tak jsme se před chvílí vrázili ze svatebky, byli jsme na Jižní Moravě (Lednice, Valtice, Mikulov) a pak ve Švýcarsku...bylo to super, nádherné, má to jen jedinou chybu, že už je konec a zítra musím do práce...trošku drsný atak reality, vůbec se mi nechce...další fotky dodám, jakmile budu mít chvilku, brzy budou i profesionální :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,tak já mám za sebou rozlučku,bylo to super,fak jsem si to moc užila,akorát jsem šíleně unavená.....Zítra to bude hektické,koláče,šaty,ještě jedna zkouška účesu,atd. marci:Ty jo tak to jste vybrali hodně,my budem dávat koláče jen těm co jdou na svatbu,nestraš s počasím,já stále doufám,že bude teplo a nebude pršet...... 1.9 jedem na dovču,už se těším....
Odpovědět
Jaruschk: Měla jsi to v té restauraci, kde platíš paušálně 250,- a pak nic? Jaké to tam bylo? ;-) marcicek: takže už jste skoro v plusu jo? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kami:Jj měla,bylo super,velká sranda,fotky mám na facebooku
Odpovědět
Profilova fotka
jarus: a to je kde?nevím jak se tam mám dostat. jinak já za chvilku valím s vlasama -tak sem zvědavá
Odpovědět
Profilova fotka
den:Tož jestli máš facebook,tak si mě tam vyhledej mám to v albu Tak my jsme rozvezli koláče,ještě zítra a snad bude už klid
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte :-) jaru, marci, den, koukam, ze se vam vas velky den blizi...uz mate vsechno hotove? :-) jee, ja bych si to hned zopakla x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
ahoj holky, tak jsem přihodila pár fotek do alba :-)
Odpovědět
majatob: Nevím, jak sjem tě zazdila, ale fotečky vidím až teď! Krása ;-) Vypadáš tam strašně mladě! Já myslela, že jsi starší...Jsem asi nějak mimo :-D Nám se už tisknou oznámka, to tady asi budu celé uzavírat =-) Od Lenky bych si hned zobla toho ovocného dortu, vypadá dobře ;-) marci: Co musíš zařizovat tento ýden? Brala sis volno? Ještě to čeká Jaruš a pak ještě denber-dvojsvatba-jsem zvědavá na fotky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kami, no je mi 22, na kolik bys me tipla? :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?