angellina73: já to mám na Slezskoostravské radnici 13.6. u v 10,40. Mám docela obavy, abych všechno stihla, budu si muset pořádně přivstat :-) . V pase máš termín 30.11.1999, proto jestli se vdáváš podruhé, víš?
kathy81: neboj, to v pohodě stihneš. Kámoška to měla loni na 10 a nebylo to tak hrozné. Až na to, že svědci z ženichovy strany přijeli z Bratislavy na poslední chvíli a měli prstýnky, takže na radnici dorazili opravdu až těsně kolem 10 :-)
kathy81: ještě k tomu termínu v pasu, tak to musí být nějaká chyba nebo omyl, já žádné údaje nikde nedávala, jsem tu krátce, tak ani nevím, co to ten pas vlastně je...
marcicek84: tak to jo.... :-D A můžu se zeptat, kdo vás bude fotit?
angellina73: tak to měla opravdu na chlup, tohle raději riskovat nebudeme a prstýnky předáme svědkům až v den svatby ráno :-D :-D
kathy81: jaké máš šaty z Paris? A jak jsi byla spokojená s obsluhou a tak? Slyšela jsem, že tam ty ceny jsou moc vysoké. Já bych chtěla šaty tak do 6 tis., myslíš, že bych si tam vybrala?
angellina73: šaty jsou kolem 9 000 a více. Já mám za 9000,-. Obsluha byla výborná, holky se fakt snaží, nosila jedny šaty za druhýma až jsem byla zmatená jako lesní včela....Obešla jsem skoto všechny salony v centru a všude jsou ceny kolem 8 000 a více, nebo jsem na levnější neměla štěstí.....
kathy81: no právě, taky jsem to slyšela, levnější je snad jen salon Karina někde ve Svinově, tam je snad půjčovné kolem 3 tis., ale nevím, jestli bych si tam vybrala, koukala jsem na net a přece jen, když porovnám jejich šaty a šaty v Daji nebo Paris, je to velký rozdíl. Ale 9 tis. se mi fakt dávat nechce. A co třeba si nechat nějaké ušít, to by určitě bylo levnější, nemáš tip na nějakou švadlenu?
marcicek84: a ty myslíš že tam budou i svatební? Já jsem byla párkrát v Bohumíně za hranicemi (tuším Zabelkow) a tam mají společenských šatů velký výběr, ale přímo svatební jsem tam neviděla... Jinak by to ale byl super nápad!
V Daji jsem byla taky a abych řekla pravdu, nic moc se mi tam nelíbilo a nad Horníkem je Belladona, tam zase mají nádherné šaty, ale nejlevnější jsem si zkoušela za 8500,- a výše....Ono si v tom centru moc nevybereš....Ale možná je to vkusu a o štěstí...
kathy81: tak to je síla s tou Belladonou, právě jsem se dívala na jejich stránky a určitě bych si tam vybrala. Mají tam napsáno: Ceny našich modelů se pohybují již od 3.000,- Kč na 4 dny. A ty říkáš, od 8500,- - tak to buď měli ty levné popůjčované nebo lžou.
marcicek84: díky za tip, jdu na ty témata kouknout. Já to možná udělám naopak, napřed obejdu pár salonů, udělám si obrázek a pak se, když tak, vydám do Polska. Stejně tam ten oblek pro ženicha chceme koupit...
Ještě mi známá doporučovala solony v Havířově u Bludovického kopce, že prý to tam je levnější, je to v rodinném domku, ale pro mě to bylo už pozdě, už jsem měla zaplacenou zálohu. Takže můžete zkusit vy...
ahojky holky:)
Já se budu vdávat ve staré vsi u Ostravy:))
Marcicek, prosím Tě, a v tom Polsku je ta tržnice i o víkendu? A viděla jsi nějaké svatební šaty od nich? díky ;-)