Nevěsty, které se vdávaly v srpnu 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky, možná je ještě brzy, ale doufám, že časem nás přibude víc, které plánujem svatbu na příští léto - konkrétně srpen....Když se přidáte, budu ráda. Můžem plánovat přípravy společně :-)
Odpovědět
mara15: Tak to moc gratuluji. Ať vám všechno ve společném životě vychází jen podle vašich představ ;-) A těsím se na fotečky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mara: gratuluju moc. Přeju hodně štěstíčka. x-) Já se holky loučím,nahlásím se až jako vdaná paní. Hezký víkend ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tayllorka: tak hodne stesticka at ti vsechno vyjde jak si prejete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tyjo, mám cukání, že bych taky o víkendu něco upekla? :-D maminka mi asi před tejdnem vyděšeně volala, že jí kolegyně tvrdí, že musí něco upéct - tak jestli po ní něco takového nechci ;-) chudák mamča na to není... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
no me rikal tatka, ze jeho kolegove chteji vysluzku. Nojo jenze mi zadnou nedelame :-D :-D :-D tak rikal, ze neco dojde koupit do cukrarny :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my taky výslužku neděláme, ať si do cukrárny zajdou sami :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tayllor - držím palce, zítra na tebe budu myslet...počasí ti určitě vyjde, má být nádherně ;-) Už jsem zvědavá na fotky :-) Mara - gratuluji, mladá paní :-) Holky, tak vývazky jsem úspěšně dodělala...teda chtěla jsem nějaké větší pro rodiče, ale jestli to nestihnu, tak na to kašlu, mám dostatek těch malých, tak kdyžtak dostanou ty...akorát mi řekněte - těm, co přijdou až odpoledne, už se vývazky nedávají ne? Nebo jo?
Odpovědět
Profilova fotka
to ja ti neporadim, promin, ja vyvazky nemam
Odpovědět
luciena: Vývazky se dávají jen těm, co jdou pouze na oběd. Na oslavě se už další vývazky nedávají :-) Pokud neděláte výslužky, možná bych přinesla pár chlebíčků a určitě nějakou flašku.
Odpovědět
Profilova fotka
sasi: to at si tam tatka donese co chce, treba neco zbyde z hostiny, tak jim dame jako vysluzku gulas :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
luci, ja jsem vyvazky taky dodelala prave vcera amoc me ty rucni prace nebavi, takze na nejaky vetsi kaslu a kamaradum co prijdou odpoledne uz davat nebudeme to uz je zbytecne jo prave jsem vyzvedla kolacky, zitra se budou rozvazet, jsou vyborny tak doufam, ze neco zbyde do kosicku :-D :-D
Odpovědět
cutce: Nebo tak :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nevite jaky ma byt pocasi na toho 29.????
Odpovědět
cutce: Podobná teplota jako 28., ale déšť a bouřky :-( , včera jsem se koukala, ale ještě se mrknu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja nechci dest a bourky ]-( :-( :-(
Odpovědět
Tak jsem se dívala teď na počasí, bouřky by měly být až v neděli. V sobotu bude skorojasno, teploty 24/28, noční teploty: 16/12. 28.8. bude polojasno, jinak úplně stejně. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
to ja taky nechci, jedeme se svatebcanama do Krumlova na vylet :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
My po svatbě paříme na zahradě.
Odpovědět
Profilova fotka
takze si musime objednat slunickoooooo
Odpovědět
cutce: A žádný komáry, máme zahradu kousek u rybníka :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, no skorojasno a teploty 24/28, to by bylo úžasné :-) Ideální teplota tak 25... A na vývazky pro rodiče a pro odpolední kamarády teda kašlu, když říkáte... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jejda, to aby jste nakoupili spoutu repelentu a nebo neco proti nim :-S
Odpovědět
cutce: Mám spoustu repelentních svíček, několik loučí a ještě něco do zázuvky. U nás doma na baráčku taky teď dost lítají, doufám, že mě nějakej nekousne do obličeje nebo do výstřihu před svatbou :-(
Odpovědět
Profilova fotka
neboj to by se kdyztak zamaskovalo ;-)
Odpovědět
cutce: Nebudeme mít živou hudbu, tak teď poslouchám, co bych tam pak na zahradě pouštěla. Třeba Sagvan Tofi - Večírek :-D No, to je nářez :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
je ja miluju Michala davida :-)
Odpovědět
cutce: Jo, třeba Největší z nálezů a ztrát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem si vybrala vsichni mi te lasko zavdidi na DVDcko :-D
Odpovědět
cutce: Jo, jo, to chápu :-) Já jsem domluvená s kameramanem, že mu dodám hudbu, protože na hudbu si hodně potrpím, s hudbou to prostě musí "lícovat" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mi uz jsme mu to poslali kolem 10 pisnicek 7 anglickych a 3 ceske
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?