Ahojky, možná je ještě brzy, ale doufám, že časem nás přibude víc, které plánujem svatbu na příští léto - konkrétně srpen....Když se přidáte, budu ráda. Můžem plánovat přípravy společně :-)
tyjo, mám cukání, že bych taky o víkendu něco upekla? :-D maminka mi asi před tejdnem vyděšeně volala, že jí kolegyně tvrdí, že musí něco upéct - tak jestli po ní něco takového nechci ;-) chudák mamča na to není... :-N
Tayllor - držím palce, zítra na tebe budu myslet...počasí ti určitě vyjde, má být nádherně ;-) Už jsem zvědavá na fotky :-)
Mara - gratuluji, mladá paní :-)
Holky, tak vývazky jsem úspěšně dodělala...teda chtěla jsem nějaké větší pro rodiče, ale jestli to nestihnu, tak na to kašlu, mám dostatek těch malých, tak kdyžtak dostanou ty...akorát mi řekněte - těm, co přijdou až odpoledne, už se vývazky nedávají ne? Nebo jo?
luciena: Vývazky se dávají jen těm, co jdou pouze na oběd. Na oslavě se už další vývazky nedávají :-)
Pokud neděláte výslužky, možná bych přinesla pár chlebíčků a určitě nějakou flašku.
luci, ja jsem vyvazky taky dodelala prave vcera amoc me ty rucni prace nebavi, takze na nejaky vetsi kaslu a kamaradum co prijdou odpoledne uz davat nebudeme to uz je zbytecne
jo prave jsem vyzvedla kolacky, zitra se budou rozvazet, jsou vyborny tak doufam, ze neco zbyde do kosicku :-D :-D
Tak jsem se dívala teď na počasí, bouřky by měly být až v neděli. V sobotu bude skorojasno, teploty 24/28, noční teploty: 16/12. 28.8. bude polojasno, jinak úplně stejně. :-)
Jé, no skorojasno a teploty 24/28, to by bylo úžasné :-) Ideální teplota tak 25...
A na vývazky pro rodiče a pro odpolední kamarády teda kašlu, když říkáte... :-D
cutce: Mám spoustu repelentních svíček, několik loučí a ještě něco do zázuvky. U nás doma na baráčku taky teď dost lítají, doufám, že mě nějakej nekousne do obličeje nebo do výstřihu před svatbou :-(
cutce: Jo, jo, to chápu :-) Já jsem domluvená s kameramanem, že mu dodám hudbu, protože na hudbu si hodně potrpím, s hudbou to prostě musí "lícovat" :-)