O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Líčení na svatbu, kolik stojí?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik asi stojí líčení na svatbu a zda nemáte kontakt na šikovn…
kockakacka
Před 8 lety
1
2
46
Svatba na zámku Milotice
ahoj holky,taky máte obřad v Miloticích na zámku? ;-)
atrenka
Před 8 lety
1
2
...
...
5
6
154
Koupím globus
Zdravím všechny, Nemáte náhodou někdo doma globus, který byste chtěli prodat? Plánujeme si z ně…
adelakam
Před 8 lety
1
Hledám: Make-up a Hair stylistku :) 9.6.2018
Dobrý den, pátrám po zkušené a šikovné Make-up a Hair stylistce v jedné osobě, která by mě nalíči…
majasfancy
Před 8 lety
4
Text na kartičku s prosbou o dary
Ahoj holky... Mám text básničky, ale vůbec si nevím rady zda je to gramaticky správně.. Poradíte? …
markarola
Před 8 lety
7
Plánování odpoledního obřadu
Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat vás, které jste měly nebo plánujete obřad až odpoledne, na čas…
bekyc
Před 8 lety
4
Svatební dort v okolí Rakvic?
Prosím, rosím doporučí mi někdo cukrářku, co umí dělat pěkné a dobré dorty z okolí Rakvic?Velké Pav…
svatbakrbcovi
Před 8 lety
1
Poraďte! Prosím..jak to uspořádat?
Ahoj holky, prosím můžete mi poradit? Rozhodli jsme se, že si svatbu budeme dělat sami. Máme k disp…
ppawlusha
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Imitátor
ahojte nevěsty, ať už bývalé nebo budoucí :-) chci se zeptat jestli neznáte nějakého imitátora zpě…
kapelabrno
Před 8 lety
2
Vizážistka / hair stylist
Dobrý den všem, hledám na 2.6.2018 vizážistku, která zároveň umí i svatební účesy. Bohužel můj rozp…
kirrien
Před 8 lety
1
Syndrom vdaných žen - razantní sestřih dlouhých vlasů
Tak se přiznejte která z vás pěstovala dlouhé vlasy několik měsíců před svatbou a po svatbě přišel …
yves6511
Před 8 lety
1
2
...
...
5
6
164
Živá hudba k obřadu 18.8.2018, okolí Valašské Meziříčí
Sháním někoho kdo by byl ochotný zahrát v kostelíku poblíž Valašského Meziříčí, datum obřadu je 18.…
artepertutti
Před 8 lety
5
Hudební doprovod na svatební obřad okolí Slaného?
Zdravím, hledám muzikanta, který by doprovodil náš svatební obřad 26.5.2018. Jedná se o menší svatb…
artepertutti
Před 8 lety
6
Otřesná zkušenost v salonu Maggie Sottero
Ahoj holky, ráda bych se s Vámi podělila o zkušenosti ze svatebních salonů v Praze. Nejprve jsem by…
codal
Před 8 lety
10
Svatební oznámení z Polska
Ahoj holky, uvažuji, že bych si objednala svatební oznámení z Polska. Jsou krásná a za skvělo…
apple2
Před 8 lety
3
Týden do svatby a doma hádky a nedorozumění
ahoj holky...už nevím jak dál,nejradši bych svatbu zrušila...ten můj se poslední dny začal chovat d…
ellie94
Před 8 lety
1
2
...
...
7
8
221
Fotokniha - jak velká, od koho? Kdo má porovnání?
Zdravím všechny... Chtěla bych se zeptat, jaké jste nechávali dělat fotoknihy? Jakou velikost, jaký…
qetinka86
Před 8 lety
1
2
45
Český ranč
Zdravím. Chtěla jsem se zeptat Vás , kdo měl svatbu v českém ranči. Určitě osobní setkání s majit…
barunice
Před 8 lety
1
Houslista Zlínský kraj
Ahoj holky, neměla jste některá na svatbě při obřadu houslistu. Hledám nějakého ve Zlínském kraji …
djhenry
Před 8 lety
2
Prosím nějací houslisté Lednice??
Dobrý den, sháním nějaké houslisty.Svatbu máme v Lednici :-) Našel by se tu někdo a nebo nezná aspo…
anet00
Před 8 lety
4
Splneny ukol
Ahojte kocky Ja uz teda mam po svatbe ale jdeme na manzelova sestra se bude vdavat . Ja se presn…
lucisek1988
Před 8 lety
1
Svatební kniha (personalizovaná) z aliexpressu?
Ahoj holky, neobjednávál jste někdo něco takového https://www.aliexpress.com/item/Personalized-Gues…
lucisek1988
Před 8 lety
3
Samolepky na marmelády
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jestli nemáte nějaký tip, kde si nechat vyrobit samolepky na marm…
chanelka18
Před 8 lety
3
Dělaly jste si některá účes na svatbu sama?
Nevěsty, dělaly jste si některá sama účes na svatbu? popř. mohu fotky a kdyžtak postup? díky moc
mikinkacs
Před 8 lety
14
Svatební lodičky
Zdravím nastavající nevěsty chtěla jsem se zeptat na dvě věci:-) za 1 jestli nevíte kde mužu sehnat…
viky90
Před 8 lety
20
Dioptrické kontaktní čočky. Máte zkušenost?
Ahoj holky jake mate zkusenosti s nosenim cocek, s jakymi jste spokojene, na co dat pozor pri vyber…
mikinkacs
Před 8 lety
1
2
...
...
3
4
91
Fotograf, video
Ahoj všichni :), měla bych dotaz..nemáte typ na foto a video na jižní Moravě? Máme to v srpnu v V…
cmoona
Před 8 lety
4
Kapela Tábor a okolí
Ahojte, neporadil byste nám někdo nějakou dobrou kapelu na svatbu? Svatbu máme v okolí Tábora, k…
djhenry
Před 8 lety
4
Dj na svatbu Žďár nad Sázavou
Shanim dj na svatbu Žďár nad Sázavou. Dekuji za nabidky
patasatko
Před 8 lety
5
Vizazistka a kadernice na svatbu 18.8.2018 Kolin a okoli
Zdravím, tímto bych rada pozadala zda nevíte o nějaké šikovné vizazistce a kadeřnici v jednom popří…
simeonalanta
Před 8 lety
3
1
2
…
589
590
591
592
593
…