Hudební doprovod na svatební obřad okolí Slaného?

Zdravím, hledám muzikanta, který by doprovodil náš svatební obřad 26.5.2018. Jedná se o menší svatbu na statku u Slaného. Nejlépe asi piano, ale nebráním se i něčemu jinému :-) Jednalo by se pouze o svatební obřad, takže asi hodina hraní?! Víte o někom, najde se někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, muzu se zeptat, kde mate svatbu? My mame take v kvetnu v Agropenzionu u Bartousku :) Tak jen, jestli nahodou nemate na stejnem miste.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout své služby, tedy klavírní doprovod Vašeho obřadu. Bližší informace vč. základního repertoaru najdete na mých stránkách, v případě zájmu Vám mohu zaslat konkrétní nabídku zde přes Interní poštu. J. Kupsa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 26.05.2018 Vám na Vaší svatbě v okolí Slaného rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Preji dobry den, mohu nabidnout houslove duo 2 krasnych dam pro obrad ve Slanem a okoli. Hraji bajecne. Vice informaci na mem profilu (repertoar, cenik). Housle vykouzlí krásnou atmosféru.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?