Syndrom vdaných žen - razantní sestřih dlouhých vlasů

Profilova fotka
Tak se přiznejte která z vás pěstovala dlouhé vlasy několik měsíců před svatbou a po svatbě přišel razantní sestřih, u mě to tak bylo a mám pocit, že je to trend vdaných paní :-)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
:D ja teda vdana jeste nejsem, ale co se ke mne pred dvema roky pritel nastehoval tak sem sla na kratko :D takze nekdy staci i nastehovani :D
Odpovědět
ahojky,já jsem si 10měs.před svatbou nechávala narůst vlasy pro svat.účes,a hned po svatbě jsem se šla ostříhat,i holička a manžel se mě ptali,jestli se vážně dám vlasy ostříhat,řekla jsem,že jo,a už 609den manželství mám pořád krátký sestřih a ještě něco navíc-razantně jsem zhubla,na svat.fotkách mám 85kg,za 9měs.po svatbě jsem už měla 90kg,a od letošního ledna jsem začala hubnout a vážím 67kg!takže u mě velká změna :-)
Odpovědět
Já ne. Nechala jsem si vlasy narůst co to šlo, kvůli svatebnímu účesu. Uvažovala jsem i o prodloužení, ale z finančních důvodů jsem to neudělala, jen jsem si koupila pár pramenů clipů. A stále mám vlasy delší a nechávám je růst. Ale kdo ví, co za čas bude. Už jsem měla několikrát vlasy do půl zad a rázem zase na ježka...
Odpovědět
To já bych si chtěla nechat ostříhat vlasy už teď před svatbou, ale na fotkách chci mít dlouhý vlasy, takže to ještě vydržím. Je pravda, že pak bych si je tedy nechala ostříhat na mikádo, ale spíš kvůli ozdravení vlasů, dlouhý už je mám dlouho.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám krátky vlasy a jsem toho nazoru, že to není na škodu, i s kratkejma se dá udelat hodne parady :)
Odpovědět
Já jsem si rok před svatbou nechala vlasy úplně na krátko a novou barvu a dva měsíce na to, mě manžel požádal ruku, takže mi to tak tak stihlo narůst a teď si je nechávám zase dorůst do dlouha. A před změnou účesu jsme spolu bydleli 4 roky, takže u mě je to spíš naopak - před svatbou na krátko a po svatbě nechávám dorůstat zase na dlouho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsme se s manželem seznámili, byla jsem nakrátko, ale po roce jsem si na jeho přání nechala růst vlasy a svatba na tom nic nezměnila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych si ráda pak ostříhala vlasy na nějaký mikádo, ale ten můj se na to nějak netváří...má nejradši dlouhý vlasy...já taky chtěla vždy dlouhý ale teď to akorát zavazí a furt to dávám do culíku... jedinný co se mě bude líbit, tak že z toho můžu mít krásný učes na svatbu ale co pak? Doma žádný učesy mít nemusím ....
Odpovědět
Profilova fotka
já měla vlasy celkem dlouhý, v létě jsem se nechala ostříhat na krátko a teď když jsme oznámili, že se budem brát se mě všichni ptají, jestli si necham vlasy dorůst:-) což mi připomíná, že musim zavolat kadeřnici, že už to mam moc dlouhý a potřebuju ostříhat - zase na krátko:-) a tak to bude i o svatbě :-D souhlasim se @saddova že i krátký vlasy dokážou udělat hodně parády ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
..taky se chystám :-D zatím pěstuju co nejdelší vlasy.. na účes (nebýt svatby jsou už dávno dole) ale jelikož mi už opravdu někdy lezou krkem a stejně je pořád nosím v drdolu.. po svatbě půjdou dolů.. :-) S malými dětmi je to jen překážka.. a zase jednou dorostou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Po svatbě jsem šla dost nakrátko, manžel se na to, ale netvářil, nechápu proč má většina chlapu slabost pro dlouhé vlasy, když je s tím taková práce :-/, no a teď zas dorustají a šla bych znovu nakrátko, ale asi mi to neprojde :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Taky souhlasím,že i s krátkými vlasy se dá vykouzlit krásný účes :-) Já si tedy i po svatbě nechávám růst dlouhé vlasy, manželovi se to líbí,tak proč to měnit :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám dlouhodobě polodlouhé vlasy, ale teď si je nechávám trochu narůst kvůli svatbě, aby se s tím dalo něco dělat (bohužel mám pocit, že je mám docela řídké teďka, loni na podzim a v zimě mi hodně padaly a nějak se nestihly obnovit) - přítel navíc mručí pokaždé, když jdu ke kadeřnici a mám vlasy zkrácené byť o pět cm. Jenže teď mám vlasy zhruba do půlky lopatek a už mi vadí, neustále si je kroutím a doma jdou hned do culíku....já moc dlouhý mít prostě nemůžu. Ale krátký účes určitě nehrozí ještě hodně dlouho, mám ostré rysy v obličeji, výrazné lícní kosti a krátký účes by mi to akorát zvýraznil...z tohoto důvodu si asi nebudu na svatbu nechávat dělat vyčesaný drdol, byť doma to tak nosím často, ale to z pohodlnosti, né že by mi to nějak extra slušelo :-) Tak ještě cca 3/4 roku musím ty delší vlasy vydržet a pak půjdu zas do délky po ramena...no to bude doma čurbes :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se chystám taky, ale nijak razantně. Ted mám vlasy skoro do půl zad, ale jelikož je mám sestříhané a ty nejkratší mám skoro jako mikado (delší) tak to takový rozdíl nebude. Hlavně vlasy nosím skoro porad v culiku, což je vopruz :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 no máme to s těmi našimi drahými polovičkami těžké, jak jde o vlasy poznají každý ostříhaný milimetr :-) a když člověk potřebuje, aby si všimli, tak jsou slepí :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měla jsem až do svatby vlasy po pás a pak si je bez servítků ostříhala po ramena a obarvila z hnědé na fialovo :-D takže se připojuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Každý rok se (jednou) ostříhám docela dost razantně cca 20cm, letos po svatbě poprvé ne. Ale někdy mám chuť. Mýmu to neva, stříhá mě většinou on.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla už v době seznámení s manželem před 9 lety vlasy do pasu, nic se na tom nezměnilo před svatbou ani po svatbě. Vždycky je zastřihnu, když je mám pod zadek a zase je nechám růst. Starost o ně není nijak složitá a manželovi se líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já to neberu jako syndrom vdané ženy, ale taky sem se v pátek nechala šmiknout o 10 cm (u mě dost, rostou mi pomalu) plus střihnout ofinu, kterou jsem nikdy neměla..ale nechala bych si to střihnout i kdyby letos svatba nebyla, už sem s těma vlasama něco potřebovala něco zas udělat:-)
Odpovědět
Tak to slyším poprvé! :-) Já si naopak nechávám růst delší, protože se mi to líbí, dlouhé mi přijdou ženštější. Jinak, dámy, doporučuju vlasovou kosmetiku Redken, není nejlevnější, ale vydrží až 7 měsíců, ta mi dělá krásné a kvalitní vlasy, proto rostou a rostou. ;-) Já bych je asi ostříhala asi až s příchodem prcka, možná by mi překážely, nevím. ;-)
Odpovědět
dlouhé vlasy jsem měla před svatbou a dlouhé si je nechávám i tři roky po svatbě. Co bude, až začnu šedivět, nevím..
Odpovědět
Už 5 let mám vlasy hodně pod lopatkami, těsně nad pas. Ale není to na mě vidět, protože je mám vlnité, takové velké vlny, takže vypadají v suchém stavu tak o 15 cm kratší. Po svatbě jsem je nezměnila a hodně dlouho je chci mít tak jak mám, protože je mám krásné, vlnité, husté a hlavně s přírodní barvou. :-) I když je fakt, že to stojí dost - stříhání v Praze :-S a hlavně ta spotřeba přípravků na ně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja chtela mikado uz tak dva roky pred svatbou.Ale zase jsem na svatbe chtela byt prirozena jak me kazdy zna..Tak jsem si ho nechala az ted.Ale asi by to prislo i kdyby svatba byla uz treba pred par lety.Proste se mi zacalo libit a na moje experimenty s barvama je to idealni strih.Menim barvu skoro kazdy ctvrtrok;-) Nastesti manzelovi je to naprosto fuk, vi ze bych se unudila k smrti byt porad stejna;-)
Odpovědět
Profilova fotka
po svatbě budu taky razantně zkracovat vlasy, nechávám si je narůst kvůli účesu,...ale už teď mě pěkně štve jak jsou dlouhé :-D,...musím to ještě pár měsíců vydržet 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishka88 Jo já mám podobnej problém...a přítel je naopak vyloženě nadšenej, zkracování vlasů mám přísně zakázáno, prý jsou dlouhé vlasy "sexy"...nj, ale když se v příliš dlouhých necítím? Všude se mi kroutí, víc se mastí...
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 kdyby se aspoň kroutily :-D mám je rovné jak hřebíky,....mastí se mnohem rychleji - navíc já mám strašně jemné a docela řídké,....takže tam to musím opravdu volit nějakým vycpaným drdolem a na to potřebuju aspoň nějakou rozumnou dýlku,....
Odpovědět
Profilova fotka
@mishka88 Já vyčesaný drdol mít asi určitě nebudu kvůli výrazným lícním kostem, potřebuji něco alespoň trochu podél obličeje. Uvidíme, co vzejde ze zkoušky.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme se v nasi casti kancelare v lete vdavaly tri a vsechny tri jsme hned po svatbe bezely zkracovat :-D manzelovi je to jedno, pokud neprijdu uplne ostrihana (treba na jezka), ale mam zakaz prijit blond :-D Pritom jsme spolu zacali chodit, kdyz jsem mela blondate vlasy po zadek....a kdyz jsem se asi po roce obarvila na tmavo, tak mi rekl, ze mi to konecne docela slusi :-D @ninive211 @mishka88 ja mam zase huste a tvrde, takze toho z nich moc nejde udelat a kdyz uz se to nekomu podari, tak se mi to vetsinou hned rozpadne (na svatbe jsem v tom mela hrozne moc laku). A kdyz je mam tak do pul zad, tak i v lete na slunicku mi schnou asi 5-6 hodin 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
@krejci1510 tak blondýnu by taky nevydýchal teda :-D líbím se mu v tmavých a prý ještě víc,když jsem měla do červena mahagonové nebo tak...teď se zpátky vracím ke své přirozené barvě -tmavě hnědá
Odpovědět
Profilova fotka
jsem na tom jako @radulka57 chtěla bych krátký střih, ale manžel je zásadně proti.... :-(
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?