Otřesná zkušenost v salonu Maggie Sottero

Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych se s Vámi podělila o zkušenosti ze svatebních salonů v Praze. Nejprve jsem byla v Nuanci - šaty krásné, i když dražší, ale paní s mi věnovala na 100% a ještě mi zlevnila poplatek za zkoušení. Potom jsem byla v salonu Maya - neskutečně ochotné slečny, spousta šatů na výběr a bez poplatku. No a včera jsem se moc těšila, jak si to s kamarádkou užijeme v salonu Maggie. No na výběr toho tolik nebylo a když už se mi nějaký model líbil, nebyla to evidentně moje velikost. Paní usoudila, že to ale přece musíme vyzkoušet. Tak na mne ty šaty rvala, pak je zase nemohla dostat ze mne. Při svojí velikosti 38 to ve mně vyvolalo pocit, že jsem ta nejtlustší nevěsta na světě. Dvoje šaty, které jsem alespoň oblékla, jsem vůbec nedopla a když byly na šněrování, tak jsem měla šněrovačku přes celá záda. Kouzelné. No cítila jsem s strašně a paní se cítila dotčeně, když jsem jí řekla, že mi žádné šaty neseděly. Prý ještě nepotkala nevěstu, které by šaty padly hned napoprvé. No nevím. Byla jsem tam zklamaná. Na závěr jsem za to za všechno musela zaplatit 300Kč a ještě jsem dostala dárek - šátek, který materiálem i barvou připomínal stahovací punčochy. Ale ten už to fakt nezachránil...
Odpovědět
Nemám teda zkušenost přímo z Maggie ale stalo se mi to samé. Paní mi dala prohlédnout katalog, vybrala jsem si 3 šaty, že tyhle si chci vyzkoušet. Všechny měli jenom ve velikosti 34 nebo 36. Takže to skončilo tak, že na mne paní narvala šaty které se mi absolutně nelíbily a taky se cítila dotčená, když jsem jí řekla, že teda ani jedny nebyly podle mých představ... Šla jsem domů s pocitem, že za číslo 38 bych se měla stydět...děs...
Odpovědět
Profilova fotka
Je to zkrátka neprofesionální. A to, že mi slečna řekla, ať si obléknu spodnici, až po tom, co mne narvala do těch šatů, o tom ani nemluvím. Na nějakou dobu mne to odradilo od jakéhokoli dalšího zkoušení šatů. Ale teď jsem byla v salonu Stylemode v Pardubicích a to se nedá porovnat. Řekla jsem paní, jakou mám asi představu a ona už mi sama nosila šaty a ve všech jsem se cítila skvěle. Šaty byly nádherné, ale hlavně ten přístup, zkrátka je vidět když někdo své práci rozumí. Tak by to mělo být.
Odpovědět
Já mám bohužel ze salónu Maggie v Praze stejnou zkušenost (a to jsem ani nedostala šátek). Jela jsem tam 100 km kvůli výprodeji. Paní mi psala, ať přijedu co nejdříve, než dají šaty na web. Nabyla jsem tedy dojmu, že ve výprodeji bude víc skvělých kousků a přijela jsem. Při dotazu na výprodej mi paní ukázala pouze dvoje šaty. Oboje cca o 2-3 velikosti menší než mám já (běžnou velikost mám také cca 38, max. 40), ale i přesto se je na mě snažila natáhnout. Bylo mi velmi trapně. Cítila jsem se jako úplná slonice. Navíc s paní prodavačkou s ruským přízvukem byla velmi komplikovaná komunikace. Chvílemi jsem měla pocit, že mi vůbec nerozumí. Pak na mě natáhla ještě několik šatů, ve kterých jsem byla pořádně přiškcená, ale ty už byly pouze na půjčení a to za 16.000 Kč (+ náklady spojené s dalšími cestami do Prahy). Její pokyny "vydechněte a nedýchat" a dotazy "ty prsa už nejdou dát výš?" mě vážně uvrhly do deprese. Byla to moje první návštěva salónu a teď se dalším pokusů děsím. Jsem ráda, že alespoň nejsem jediná a proto sem, píšu i tento příspěvek pro další nevěsty.
Odpovědět
@jaersy ahoj, koukala jsem na stránky Stylemode a mají nádherné šaty, ale nikde jsem nenašla cenu půjčovného. Ptala ses na to? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@hladikovazuzana Tak mám takový pocit, že jsme obě měly ,,štěstí" na stejnou paní, podle toho co píšeš. Taky si myslím, že je dobré to sem napsat pro ostatní nevěsty.
Odpovědět
Profilova fotka
@elisc Ahoj, šaty, které jsem si tam zkoušela byly fakt krásné, čisté, neponičené. Pokud tam máš nějaké třeba vyhlédnuté, neváhala bych tam i napsat. Víc ve zprávě. ;)
Odpovědět
Já tedy naopak mám z tohoto salonu zkušenost výbornou, mám velikost 34 a všude jinde mě cpali do šatů velikých. Než jsem šla na zkoušku, měla jsem několik šatů předvybraných z nabídky na netu, jiné mi nikdo necpal. Paní, která se mi věnovala sice měla ruský přízvuk, ale byla velmi milá, nevtíravá a rozumět jí bylo naprosto bez problémů. Šaty jsem si zde nakonec půjčila, na svatbu byly perfektně připravené a ani když jsem trochu natrhla spodničku, nikdo po mně při vrácení nechtěl doplatek. Sice mají vyšší ceny, ale k šatům jsem si mohla bezplatně vybrat i závoj a bolerko. Takže za mě spokojenost :-)
Odpovědět
Ahoj, dnes jsem byla poprvé zkoušet šaty. Byla jsem objednaná do Maye a musím říct, že zkušenost nic moc. Šatů sice spousta, ale kvalita slabá a obsluha za moc taky nestála. Cestou jsem šla kolem salonu Maggie, tak mi to nedalo a šla jsem se podívat dovnitř. A musím říct, že jsem byla spokojená. Výběr sice nebyl veliký, ale provedení šatů mi přišlo preciznější a krajky/materiál kvalitnější. Obsluha sice mluví s ruským přízvukem, ale je ochotná, milá a nápomocná. Je pravda, že šaty mají spíše menší (mám velikost 36), ale holky se dušovali, že všechno jde povolit, tak počítám, že za ty prachy to jde :). Myslím, že tento salón stojí za návštěvu, ale úplně levné to není, to je pravda. Sama zvažuji, jestli má smysl si půjčovat šaty za tolik peněz...
Odpovědět
Já mám z Maggie jen tu nejlepší zkušenost, na sobě jsem měla několik šatů, paní byla neskutečně ochotná a trpělivá. Zkoušela jsem přes dvě hodiny a celou dobu se mi slečna plně věnovala, nechala mě, abych si v šatech pochodila, nabízela různé varianty. A šaty naprosto nádherné, hlavně ty ve stylu art deco, které mé postavě bohužel nelichotí, ale jsou skvostné a věřím, že nevěstě s lepší figurou budou nádherně sedět a bude v nich výjimečná, protože jsou opravdu úplně jiné než jsem viděla kdekoliv jinde...za mě opravdu skvělý salon! Sice jsem nakonec zvolila úplně jiný styl šatů, které se nechám ušít, ale co se týká profesionality a kvality, tak určitě palec nahoru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?