Fotokniha - jak velká, od koho? Kdo má porovnání?

Zdravím všechny... Chtěla bych se zeptat, jaké jste nechávali dělat fotoknihy? Jakou velikost, jaký počet stran? A hlavně od koho? Já momentálně váhám mezi Happy foto, Bontia a Saal Digital. Prosím poraďte a doporučte, nejlépe Ti, co máte porovnání. Ale stačí, když napíšete svoje zkušenosti s některou z knih :-) Předem moc dík!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Určitě saal, už vím, že jinde neobjednám, ta kvalita se prostě nedá ani popsat :-) a s výše zmíněnými se nedá srovnávat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla netradiční fotoknihu. Koukněte se na můj profil zde na Bereme se. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Velikost doporučuji cca 25-29cm a ideálně čtvercový formát. Často se dělají A4 na výšku, ale to působí jako obyčejný časopis... širší formáty vypadají elegantněji a líp se i prohlíží. Počet stran záleží na svatbě a na tom jaké fotky tam chcete dávat. Když jsem dělal jen portréty bylo to asi 24 stran, jinak běžně to vychází asi na 50. Souhlasím že jedině SAAL-digital. Nic jinýho nedává smysl.
Odpovědět
Profilova fotka
Saal :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My bereme vzdy Happy Foto. Klasicky format A4, pocet stran podle toho kolik mame (a chceme) fotek. Dost casto mivaji akce ze je to super levny a kvalita perfektni. Pravda, s nicim jinym zkusenost nemam, ale tim, ze Happy Foto nikdy nezklamalo, jsem se po nicem jinem neshanela.
Odpovědět
Profilova fotka
Dělala jsem si u saal digital A4 na ležato a je naprosto dokonalá, kvalita je daleko jinde než u všech ostatních ;-) na svém profilu mám i foto.
Odpovědět
Profilova fotka
Saal Digital - jestli chcete luxusní, trvalou památku. Levnější variantou pak může být Piklio. Obojí máme ozkoušené, obojí můžeme doporučit. Linda (Filip Matuška - Photography)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Děkuji všem! Už mám návrhy v Saalu, tak jsme zvědavá :-) za pár dní budu posílat objednávku....
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě jste neudělala chybu. Na našich stránkách najdete recenzi na fotoknihu od Saalu včetně videa, jak kniha vypadá. :-)
Odpovědět
@monika_tomas Koukala jsem a nenašla :-/
Odpovědět
@monika_tomas Už jsem našla přes FB ;-) K té recenzi jen musím říct že v programu je u těch prvních a posledních stránek napsáno právě, že tam nejsou mezi stránky, tak ať s tím člověk počítá... Jaký je to formát, ten co je ve videu?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@clear301 Ano, přesně tak. Pokud tam nedáte jednu prázdnou stranu, tak budete mít fotky už na té tvrdé vazbě zezadu. Píšeme to tam. :-) Formát je to 28x28cm.
Odpovědět
@monika_tomas Jj oni to tam taky píší, maj tam nahoře takové i v kroužku a tam je to napsané :-) Já na první přední levou stranu dala úvodní text - pro koho kniha je a vedle malou fotografii a nakonec jsem dala nalevo velkou a napravo taky malou fotografii ;-) Já dělala 4 fotoknihy, dvě 19*19, pak A4 na šířku a taky tu 28*28, každá je jiná, už 14 dní u toho sedím vždy po nocích, ale věřím, že to budou skvělé vánoční dárky!
Odpovědět
Profilova fotka
@clear301 To budou! My už jich dělali taky hodně a jsme nadšení. :-)
Odpovědět
Hezký den, vytvářím fotoknihu od Saal Digital a nemohu se rozhodnout jestli lesklé nebo matné stránky. Nikde jsem nanašla fotografie fotoknihy s lesklými stranami. Moc prosím máte někdo reálné fotografie lesklých stran popř. porovnání lesklých a matných stránek? Moc děkuji!! Ivana
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaankaaa Ano, my děláme s matnými. Vypadají lépe a hlavně se tak neupatlají. Koukněte na video a fotky fotoknihy na našem blogu. Proklik najdete pod tímto příspěvkem. Pokud vás bude zajímat něco dalšího, napište. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaankaaa Četla jsem hodně nedávných recenzí a pár fotografů řeklo, že kdyby dělili knihu znova, tak zkusí v lesku. Že prý vyniknou barevné fotky více. Pro černobílé foto si naopak chválili mat. Tak teď babo raď. Sama váhám. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral A zrovna na Saal píšou, že lesklý povrch doporučují pro černobílé fotky... To je názorů, člověk dneska nemůže bez x-denního studování ani objednat fotky fakt :-(
Odpovědět
@monika_tomas Moc děkuji za odpověď! Právě díky Vaší recenzi jsme se rozhodli pro fotoknihu od Saalu ;-) ! Vaše fotokniha je opravdu nádherná! Vždy jsme volili lesklé fotografie - do alb, ale na základě Vaší recenze i jiných fotografů váhám... Matné vypadají tak krásně hebce :-) , ale zas máme převážně barevné fotografie. Fotoknihu mám již téměř hotovou a stále se nemohu rozhodnout :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
@lucira Naprosto souhlasím! Já zas třeba váhám, jestli mám dát přední stranu v lesku nebo ne, když jsem zvolila možnost "s vatováním".
Odpovědět
@sierral My jsme byli nejdříve rozhodnutí pro fotoknihu v lesku, ale po zhlédnutí recenzí a fotografií fotoknih váhám, ty matné vypadají kouzelně :-) ... Fotoknihu mám téměř hotovou a stále se nemohu rozhodnout :-D! Mimochodem, musím Vám moc pochválit fotogalerii, opravdu nááádherná svatba!!!
Odpovědět
Včera nám přišly ze Saalu fotoknížky, jak přední stranu, tak stránky vevnitř máme v matu a jsme nadšení. Od fotografa jsme dostali fotky v lesku a některé jsme ještě nechali vyvolat ve fotolabu, v lesku a musím říct, že ten mat nám přijde daleko lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
@badyr Prosím, prosím, nemohla bys vyfotit a dát sem na ukázku?
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaankaaa Děkujeme! Udělal bych opravdu mat, zkusili jsme si objednat oboje a matné se nám líbilo více, ale samozřejmě je to otázka osobních preferencí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě ke svatbě víc ladí matný fotky, je to takový příjemnější na prohlížení. Lesklý mají ostřejší detaily a hodí se tak na módu, reklamu, krajinky...
Odpovědět
Profilova fotka
@malinaphoto Díky za názor, měním tedy provedení na mat 8-) . Předpokládám, že se to týká i vazby?
Odpovědět
Já dělala celé v matu, i s vazbou, ale knihy by měly teprve dorazit tento týden...
Odpovědět
@monika_tomas @malinaphoto Děkuji za rady, moc jste mi pomohli, objednáme fotoknihu v matu ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaankaaa Rádo se stalo. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?