O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Svatba v zimě, jižní Morava
Ahoj, plánujeme svatbu na leden 2018 a bohužel náš prvotní plán svatby na horách padl kvůli neoc…
bublovi
Před 8 lety
4
Svatba Pelhřimovsko
Tip na misto svatby na Pelhřimovsku a Táborsku? Idealne venku, statek, mlyn, cca 80 lidi. Dekuji.
denule1990
Před 8 lety
1
Výběr účesu ke krajkovým šatům
Zdravím děvčátka, můžete mi poradit účes k mým krajkovým šatům? Svatba bude až příští září,takže bu…
tanulinkaaa
Před 8 lety
15
Jak to napravit?
Zdravím milé nevěsty, mám takový problém. Včera jsem byla požádána o ruku. Vytasil naprosto krás…
terezlu
Před 8 lety
3
Kde uspořádat levnější svatební hostinu pro rodinu v Praze,eventuálně i nějaké přespávání pro hosty?
Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat zda máte tip,kde uspořádat levnější svatební hostinu i s rautem…
svatbajanaahonza
Před 8 lety
10
Svatba v Plzni a blízkém okolí
Ahoj. Jdu si pro tipy, kde mít v Plzni a okolí obřad 😊 Máme zamluvený termín na zámku v Nebílovec…
tynka8
Před 8 lety
1
Nevite na koho se obrátit, když bychom chtěli takovéto oznámení?
Nevyrábí zde někdo takovéhle oznámení?
veronika96
Před 8 lety
7
Kadeřnice a vizážistka Nová Pec a okolí (Lipno, Český Krumlov, Volary, Prachatice,..)
Ahoj, hledám kadeřnici a vizážistku na svatbu 25.5.2018 v Nové Peci. Nemáte někdo typ? :-)
misha12345
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Cukrářka v okolí Nové Pece (Volary, Český Krumlov,..)
Ahoj, neznáte prosím šikovnou cukrářku, ideálně soukromnici, v okolí Nové Pece (Lipno), Český Kruml…
misha12345
Před 8 lety
1
Samota u houpacího koně
Ahoj, plánujete a nebo jste měli svatbu u Tábora na Samotě u houpacího koně? Jaké máte zkušenosti? …
zuzatab
Před 8 lety
5
Dorty Marta Maršánová - šílená komunikace
Ahoj, holky. Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo s touto paní zkušenost? Osobně jsem na ní sly…
liaren
Před 8 lety
4
Oslava a hostina v okolí Kralup nad Vltavou
Dobrý den všem, měla bych dotaz ohledně párty a oslavy v okolí Kralup. Máte někdo nějaké zkušeno…
ppawlusha
Před 8 lety
3
Sál či prostory na svatební hostinu Olomouc. Poradíte?
Ahoj vdavkuchtivé slečny ;-) Tak mi připadá, že vybrat místo na svatební hostinu je naprosto nemožn…
maliis
Před 8 lety
1
2
...
...
5
6
151
Kadeřnice a vizážistka na svatbu 28.4.2018
Dobrý den, sháním šikovnou kadeřnici a vizážistku na svatbu 28.4.2018 v Nové Říši a Telči. Můžete…
adisimon
Před 8 lety
2
Kadeřnice a vizážistka na svatbu 28.4.2018
Dobrý den, sháním šikovnou kadeřnici a vizážistku na svatbu 28.4.2018 v Nové Říši a Telči. Můžete…
kacenka_pepa
Před 8 lety
1
Kolik stojí ušití
Dobrý den, chtěla bych vedět cenu za ušití těchto šatu. Děkuji za odpověď.
fris
Před 8 lety
26
Svatba Košumberk
Chtěla bych se zeptat, zda se tu najde někdo kdo měl svatbu na Košumberku a poté hostinu v pivovaru…
vironicka
Před 8 lety
4
Zlatnictvi MAREK BAČÍK, Brno
Zdravim. Dostala jsem už před pulrokem zasnubni prstynek s kamenem. Opomenu to , ze se mi zda, ze j…
tamaraad
Před 8 lety
2
Kde pořídím kontaktní čočky na svatbu?
Nikdy jsem čočky nenosila, mám brýle.....ale na svatbu si brýle určitě brát nechci a nechci být ani…
janette335
Před 8 lety
15
Litovali jste zpětně výberu svatebních šatů?
Ahoj holky, snazim se zpětně vypořádat s tím, jaké šaty jsem si zvolila na svůj den D. Měla jsem pů…
linie_praha
Před 8 lety
15
Mám to vzdát?
Ahoj, potřebovala bych poradit. Máme dva roky po svatbě. Do víkendu jsem žila v pohádce, že mám skv…
ellie94
Před 8 lety
1
2
43
Svatební salon Madora
Ahoj chci se zeptat kdo z vas si nechal ušít šaty v Madoře? Jak jste byly spokojené? Kolik vás stál…
beruskalenuska
Před 8 lety
3
Na čem nechcete na svatbě šetřit a naopak?
Ahoj holky, Stanovili jsme si s přítelem budget, který nechceme přesáhnout a při tom se bavili o t…
pennya
Před 8 lety
25
Kolik jste dali za DJ na svatbu? Není 7000 Kč moc?
Holky, kolik jste dali za DJ? Je mi jasný že záleží na tom kde jste měli svatbu. Jsme z Prahy a sva…
pennya
Před 8 lety
1
2
...
...
4
5
121
Na svatbě živá hudba nebo DJ?
Zdravím všechny budoucí nevěsty čeká nás všechny jeden z nejkrásnějších dnů a každá určitě podlehla…
srdcko81
Před 8 lety
1
2
...
3
67
Zdravím, sháním šikovného fotografa/ku Brno-okoli, jen obřad?
sháním šikovného fotografa/ku, svatba bude ale malá taková boho, jen rodina a to přípravy a obřad (…
zjasickova
Před 8 lety
3
Catering Vysocina u Telče
Dobry den, Hledame catering na nasi svatbu ktera bude 09.06.18 mezi Telci a Trestici. Budeme rad…
scruffy
Před 8 lety
2
Svatba v Jeseníku
ahojky někdo na společnou řeč ?? Jeseníky jsou to nejúžasnější místo pro konání takovéto velkolepé …
rysazd
Před 8 lety
14
Svatební šaty ze salonu Adelle. Máte s ním zkušenosti?
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti se salonem Adelle. Chci si odtamtud pořídit sva…
evikik
Před 8 lety
7
Svatební hostina, Jaškovská krčma v Těrlicku
Máte někdo jakékoliv zkušenosti, rady, připomínky s hostinou v Jaškovské krčmě v Těrlicku? Budeme …
pennya
Před 8 lety
1
2
40
1
2
…
585
586
587
588