Oslava a hostina v okolí Kralup nad Vltavou

Dobrý den všem, měla bych dotaz ohledně párty a oslavy v okolí Kralup. Máte někdo nějaké zkušenosti nebo tip, kde by se dala zorganizovat odpolední párty ? Máte někdo zkušenosti s restaurací Dušníky - Statek 1738 ? Díky moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, jsem z Mělníka a zde v okolí k Mělníku jsou např: Zoopark Zelčín (u Lužce nad Vltavou) Mělník: Restaurace Olympionik, U Ještěra, vinařství paní Lobkowiczové, Chloumek Mělník- pan Podařil, Chloumecký lis (vinice) Liblice (Byšice): Modrý Mlýn Spíš asi záleží, co od místa očekáváte :) Jinak pokud budete shánět líčení, účes, popřípadě výzdobu svatební, můžete se obrátit na mne, na svém profilu mám odkazy na facebookové stránky, které nejvíc aktualizuji, tak mne v případě zájmu kontaktujte přímo tam :) Hezký den, Alice LA DEKOR
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, restaurace vypadá moc hezky a i dle recenzí to tam asi bude v pohodě, takže bych se nebála, pokud Vás místo zaujalo. Zajděte si tam na jídlo a uvidíte, jak to tam na Vás bude působit. Dále také můžu doporučit Ranch u Karla v Obřístí, Hostinec na Štěpáně nebo restauraci Terasa v Neratovicích. Případně si lze také pronajmout hájenku v Tuháni, když byste si jídlo zařídili sami, ale tam už teď mají dost obsazeno. Záleží jaký máte termín :) Případně můžete ještě mrknout na www.eventino.cz, třeba Vás tam zaujme ještě něco dalšího :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?