Samota u houpacího koně

Ahoj, plánujete a nebo jste měli svatbu u Tábora na Samotě u houpacího koně? Jaké máte zkušenosti? Jaké jsou ceny? Děkuji moc za každou informaci. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já ji tam měla v roce 2016. Na cenu se zeptej asi přímo pana Návary, mohl od té doby zdražit. A zkušenosti? Nevím, co bys chtěla slyšet. Všichni byli nadšení. :-)
Odpovědět
@fanino děkuju :) už s panem Návarou jsem v kontaktu, čekám na nové termíny pro rok 2019, tak teď v lednu se dozvím více...viděla jsem pár fotek ze svatby ve Vašem profilu, vypadala jste krásně a hlavně spokojeně, tak doufám že nám to tam taky klapne. :) jinak jsem si všimla že jste měla na svatbě holčičku...já mám teď malého kloučka, trochu řeším jak to s ním vše zvládnout...máte nějakou radu? :) děkuji moc za vše
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzatab Děkuji za chválu. Opravdu se to povedlo, hosté i v neděli skoro litovali, že už musí odjet. :-) My těch dětí máme trochu víc, nejmenším byly v době svatby 1r3m a 2r5m. Dalo se to. Malou si mezi sebou prostřídali hosté, syn si hrál s ostatními dětmi. Měla jsem na ně chůvu, ta tak nějak hlídala, krmila při obědě, uspávala mladší, starší ani nespal, ten vydržel až do 18 hodin, on je živel, navíc nemazlivý, tak ani na fotkách tolik není. Večer si je odvezli manželovi rodiče k nám domů a spali u nás doma. Už jste se na té Samotě byli podívat?
Odpovědět
Zatím ne, čekám na bližší info od pana Návary. A děkuju moc za odpověď...doufám že to s malým zvládneme a užijeme si to všichni stejně jako vy :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?