Kolik stojí ušití

Dobrý den, chtěla bych vedět cenu za ušití těchto šatu. Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Aby byla krajka pěkná a kvalitní, šaty dobře ušité a sukně nadýchaná, odhaduji cenu od 12000 výš.
Odpovědět
moc pěkné :)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s @linie_praha, řekla bych podobnou relaci.
Odpovědět
Profilova fotka
v cenách se moc neorientuji, ale mohu doporučit tento svatební salon v Brně: http://www.perfektsalon.cz/kontakt ... jsou tam moc milí, vstřícní a mně ušili celokrajkové šaty na míru přesně podle fotky za 8500 Kč!
Odpovědět
@spryncezna super děkuji. Kolem toho salonu jezdím k zubaři a ačkoliv už sem parkrát nakukovala do výlohy uplně mi vypadl z hlavy.
Odpovědět
Profilova fotka
@spryncezna cena krajky startuje cca od 1200,-kč/bm, krajkovinu sice pořídíte o něco levněji, ale při spotřebě 4-6 m ( dle modelu šatů) když připočtu podkladový materiàl a přípravu mi vychází, že Vám šaty ušili téměř zdarma... Můžete zde poskytnout foto Vašich šatů? Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
@magda_samlikova proto jsem se také pro ušití rozhodla :-) Než dát minimálně 5 000 Kč za půjčení, vyplatí se nechat za takovou částku ušít. Upřímně řečeno několikrát jsem do salonu psala a volala, než jsem se pro něj rozhodla a ujišťovala jsem se, že to není podvod, protože mi ta částka připadala také směšná. Ptala jsem se, jako blázen, jestli si je pak vážně budu moci nechat, nemohla jsem tomu uvěřit :-D Nutno dodat, že šaty jsou dle mého názoru ušité kvalitně a hotové byly za 6 týdnů :-)
Odpovědět
@spryncezna Šili vám ty šaty skutečně v salonu? Chodila jste během šití na zkoušky?
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha to dokážu těžko říct, jelikož nejsem z Brna a mám ho více jak hodinu cesty autem daleko. Byla jsem v salonu na měření, konzultaci a sepsání smlouvy, a pak pro hotové šaty. Při vyzvednutí byla přítomná švadlena a byla připravena nějaké nedokonalosti na počkání upravit, ale seděly.
Odpovědět
Profilova fotka
@spryncezna seděly? A co ten hrb na krku?
Odpovědět
Profilova fotka
@androz jaký hrb? :-D
Odpovědět
@spryncezna Nesedí vám zapínání vzadu u krku.
Odpovědět
Článek se načítá
Nechci kazit radost spryncezně, ale varuji všechny další nevěsty před objednáním ušití šatů na míru, bez zkoušek, jen změřením a vyzvednutím hotových šatů. Vždy se jedná o šití v zahraničí. Pokud se šije v Čechách /na Moravě/, chodíte na zkoušky a během nich můžete ještě ovlivnit střih, materiál, zdobení atd. Vidíte, jak práce postupuje, můžete se rozhodnout něco změnit, domlouváte se na detailech atd. Často se stává, že si nevěsta vybere střih a teprve během zkoušek zjistí, že to není ono a chce změnit např. tvar sukně, vlečku, výstřih, přidat rukávy...Při šití v zahraničí nemůžete po základní domluvě již ovlivnit nic. Při šití na zakázku také vybíráte z kvalitnějších krajek a jiných materiálů, šaty jsou většinou pečlivěji a ručně ušity /myslím ruční přišívání krajkových motivů/. Můžete si domluvit např. hedvábnou podšívku nebo celé šaty z hedvábí, živůtek nemusí být vyztužený jako brnění a přesto vám bude líp sedět.
Odpovědět
Profilova fotka
@spryncezna děkuji za fotky i informace.
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha bohužel Vás musím zklamat, ale stojáček byl podle toho, jak jsem si řekla, takže sedí. Jen měl tendenci se křivit v závislosti na tom, jak jsem se hýbala, což by se dalo vyřešit pouze tím, že bych si ho přišila ke krku ... Švadlena by mi upravila cokoliv bych chtěla, kdyby něco nesedělo, ale mně se to tak líbilo, takže to tak zůstalo. Pokud se to nelíbí Vám, nemohu sloužit.
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha a radost mi určitě nekazíte. Děkuji za Vaše vyčerpávající okomentování mých svatebních šatů i přes to, že jsem o něj nežádala. Chápu, že se Vám nic z toho nemusí líbit. Jen jsem budoucí nevěstě chtěla poradit na základě mé dobré zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen musím potvrdit, že tak jak výše popisujete se nešijí šaty na míru. A cena neodpovídá ceně za práci u nás v ČR. Ne vše se dá na ušitých šatech upravit.
Odpovědět
Profilova fotka
@spryncezna Nejde o křivení. Je prostě nahoře moc vysoký, vůbec to nesedí ani fotce, kde stojíte víceméně rovně.
Odpovědět
Profilova fotka
@spryncezna Mi se na tobě ty šaty líbí :-)
Odpovědět
Já si budu taky nechávat šít, mám kamarádku švadlenu, což je naprosto skvělé, že máme osobní vztah a vím, že se na ni můžu spolehnout ;-) Šaty mě vyjdou na 20 000,- Kč.
Odpovědět
I mě se libi :-) a děkuju za informace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, takovéto šaty by u mě v ateliéru vyšly kolem 12 tis a více dle výběru krajky a dalších detailů
Odpovědět
Nevíte kolik stojí krajka a látka na svatební saty?
Odpovědět
@jesterka90 Svatební látky: http://eshop.textilforum.cz/svatebni-... Prosím vás, nekupujte látky dříve, než se domluvíte s krejčovou na přesném střihu. Krejčová specializovaná na svatební šaty má většinou vhodné látky v dílně, případně má své velkoobchodní zdroje. Rozhodně bych u svatebních šatů neriskovala šití někde, kde s podobnými materiály nemají zkušenosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, chtěla bych se také zeptat jestli by bylo reálné ušít podobné šaty jako jsou na fotkách. Sukně by třeba mohla být z několika vrstev tylu. Je tu prosím nějaká šikovná švadlena z ústeckého kraje a jaká by byla přibližná cena. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?