Svatební salon Madora

Ahoj chci se zeptat kdo z vas si nechal ušít šaty v Madoře? Jak jste byly spokojené? Kolik vás stály? A jak probíhala ta první schůzka, zda jste už něco platily? :-) :-)
Odpovědět
Měla jsem šaty z Madory. Musím říct, že měli naprosto skvělý přístup, byli velmi rychlí a ochotní. Byla jsem tam celkem 3x - na první schůzce si mě přeměřili, na druhé už bylo vše připravené a dělali úpravy přímo na mne, druhý den (tedy na třetí schůzce) mi už dali šaty. Se zálohou si to už přesně nepamatuji, ale ceny se pohybují jako u šatů, co už mají na webu. Záleží samozřejmě na množství látky, použité krajce apod. Ale určitě vřele doporučuji, svět by si zasloužil víc takových šikovných a milých obchodníků.
Odpovědět
Já byla moc spokojená, vybrala jsem si šaty z jejich kolekce s drobnou úpravou. Stály mě 9200. Zálohu jsem platila na první schůzce 1000 Kč, zbytek až při vyzvednutí šatů. Byla jsem tam taky 3x. První schůzka byla zkouška jejich šatů, ze kterých jsem vybrala, změřily mě a domluvily jsme úpravy. Podruhé už byly šaty rozešité a potřetí jsem tam byla ráno, naměřily kde bude zip a délku a odpoledne jsem si je vyzvedla. Poprvé jsem tam byla 21.2., pak někdy v dubnu a naposled v půlce května. Radím objednat se tam co nejdříve, klidně už teď. Já se objednala hned na začátku ledna a místo měli až za měsíc a něco.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?