O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Slim oblek
Nevěstinky nevíte prosím kde v Brně sehnat slim oblek? :-) :-) děkuji za odpovědi
alubif
Před 10 lety
10
JAKÝ OBLEK?
AHOJ HOLKY A NEVĚSTY, PLÁNUJEME SVATBU V LIMETKOVO - ZELENÉ BARVĚ. CHTĚLA BYCH, ABY MĚL ŽENICH NA …
genelady
Před 10 lety
13
Levandulová svatba
Už pár let mám vysněnou svatbení kytici z levandule.. Ted když jsem začala plánovat svatbu , tak js…
lampito
Před 10 lety
13
Kdo zhotoví jmenovky na stůl?
Holky kdo by byl schopný zhotovit jmenovky na svatební stůl? Cca 60 ks ve fialovo-bílé barevné komb…
matejaamalka
Před 10 lety
2
Dekorace z pedigu
Ženy prosím poraďte jak pracovat z pedigem.. koupila jsem ho spotaný v klubíčku, jak docílím toho a…
nejkrasnejsisvatba
Před 10 lety
3
Cukrářství v Ústí nad Labem
Ahoj doporuci mi nekdo dobre cukrářství v Ústí nad Labem??? Nejlépe z vlastní zkušenosti :) děkuji
zabka027
Před 10 lety
1
Paříž
Ahoj, prosím o nápady, tipy, inspiraci.. Zasnoubili jsme se v Paříži, a chtěla bych nést sva…
lorena89
Před 10 lety
19
Termo prádlo
Ahoj holky. Kde jste prosím sháněly termo prádlo pod šaty? Všude jsem narazila jen na černé punčoch…
klairis
Před 10 lety
6
sponzor fóra
ŘIDIČ pro rozvoz hostů domů v Ostravě
Ahoj všem, nemáte někdo zkušenost s nějakou firmou, či nemáte někdo známého, který by nám dělal řid…
iwanka_1992
Před 10 lety
4
Krém do svatebního dortu
ahojky, chtěla jsem se zeptat, jaký krém či náplň byste mi doporučili do svatebního dortu? Korpus b…
pekarnazdena
Před 10 lety
12
Svatba Střední Čechy/Praha
Ahoj, plánuji svatbu s sháníme vhodné místo, ideálně Střední Čechy (severozápad) nebo případně Pr…
monikaz2
Před 10 lety
1
2
34
Focení svatebních šatů Ostrava
Ahojte holky, kde všude v Ostravě se můžou fotit svatební šaty? Díky :)
lorena89
Před 10 lety
7
Netradiční svatební oznámení - trestní spis
Ahoj holky, všichni u nás ví, že jsme se zasnoubili v létě, ale tak nějak nepočítali s tím, že bu…
bozka64
Před 10 lety
2
Svatba v HK
Ahoj, poraďte mi prosím, kdo máte zkušenosti. Uvažuji o svatbě buď v Muzeu východních čech v Hradci…
jirikovasarka
Před 10 lety
7
Na co všechno se v květinářství informovat?
Holky chystám se do květinářství zamluvit si svatební kytku a květiny pro maminky, družičky a svědk…
maaja15
Před 10 lety
15
Jaka kytice by se v dubnu nejvice hodila k temto satum ?!
Ahoj :-), tak najednou nevim, jaka kytice by byla vhodna k temto satum...svatba bude zacatkem dubna…
maaja15
Před 10 lety
3
Kuželna bar Šestajovice
Ahoj, uvažujeme v létě o oslavě svatby v Kuželně v Šestajovicích u fotbalového hřiště, nemáte někdo…
lathi
Před 10 lety
1
Hříšný tanec
Ahoj všem, rádi bychom nacvičili na svatbu hříšný tanec na píseň Time of my life. Zatím úspěšně bo…
adalbertina
Před 10 lety
2
Prstýnky s rýhou
Ahoj, zvažujeme stříbrné prstýnky, v dámském provedení s diamanty. Jen nevím, jestli není nepraktic…
marky_d
Před 10 lety
12
Kameraman+fotograf,hospoda na hostinu,kapela, DJ,Valasske Mezirici?
Vice jak tyden nemuzeme nic z toho najit neustale nam chodi odpovedi ze dany termin je jiz obsazen …
andy543
Před 10 lety
1
Hledám kadeřnici, která přijede do Dlouhé Lhoty (kousek od Mladé Boleslavi)
Zdravím všechny, hledám kadeřnici, která by byla ochotná ráno v den svatby (17. 4. 2015) za mno…
luciejanouskova
Před 10 lety
3
Svatební hostina v hotelu Kavka na Malé Skále
Ahojky, hledám vhodé místo na svatební hostinu v okolí turnova. Chtěla bych mít hostinu a následnou…
kjlb
Před 10 lety
2
Korsáž a uniforma?
Dobrý den. Mám teď malé dilema, zda nechat příteli udělat korsáž, když se bude ženit ve slavnostní…
lemona
Před 10 lety
4
Velký výběr champagne košil - Praha
ahoj holky, nevíte kde koupit košili v barvě champagne, byli jsme v Bandi na Budějárně, tam maj…
linie_praha
Před 10 lety
4
Šarmant v Benešově?
Máte prosím někdo zkušenosti se svatebním líčením v salonu Šarmant v Benešově?
tlamiska
Před 10 lety
1
Cena těchto květin?
Zdravím,asi jsem se zamilovala do těchto dvou kytek... Máte zhruba představu,na kolik by tak mohly …
viki83
Před 10 lety
5
Okolí Beroun,Králův Dvůr, Zdice alb okolité vesnice či mesta
Ahojte, zhánim místo hostiny v okolí Berouna pro 100 lidi cca, s vecim salem napr k tančení,za prij…
jelinkova17
Před 10 lety
2
Zlaté pěnové růže, kde seženu?
Nemáte prosím tušení, kde sehnat zlaté pěnové růže? Podobné jako na fotce, nebo i tmavší. Našla jse…
lioness
Před 10 lety
3
Svatba venku kolem Bílé? Staré Hamry?
nechci svatbu na urade
yourlifevideo
Před 10 lety
2
Krájení dortu
Ahoj prosím můžete mi poradit jak je to s krájením dortu? Vím že ho novomanželé krájí, ale není mi …
lluucc
Před 10 lety
11
1
2
…
1261
1262
1263
1264
1265
…