Svatba Střední Čechy/Praha

Ahoj, plánuji svatbu s sháníme vhodné místo, ideálně Střední Čechy (severozápad) nebo případně Praha. Představuji si místo, kde je možné mít obřad a poté "after party" (bez hostiny, jen raut, grilovačka atd.), případně i možnost přespání. Nebo kdyby někdo věděl o pěkném místě v přírodě, kde by šel uspořádat "alespoň" obřad, tak budu rada, když poradíte nebo připojíte zkušenosti.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Dobrý den, jsme penzion ve Středních Čechách nedaleko města Slaný. Podívejte se na naše stránky, třeba to bude místo které hledáte :) Náš penzion je nový s velkou zahradou a multifunkční halou. Obřad lze uspořádat na zahradě a následnou párty s grilováním také. V případě zájmu mne kontaktujte, již se nám plní termíny i na rok 2015. Přeji pěkný den Pokorná
Odpovědět
Profilova fotka
@pecka86 Ahoj, je to možná už trochu dál, ale my budeme mít svatbu v Nepřevázce u Mladé Boleslavi, je tam hospoda na statku a budeme mít obřad venku u krásné vrby (což teda budeme první, na to jsem hrdá :D ) a je možné dohodnout se místo hostiny jen na rautu, pan Darmoš, který to zařizuje je naprosto úžasný a nic není problém a jídlo je super :) Je to zároveň i hotel a dá se tam přespat :)
Odpovědět
díky za tip mrknu na to :-) tak pak dej vědět, jak vám to proběhlo
Odpovědět
Profilova fotka
@pecka86 Dobrý večer nevěsto, já mohu doporučit Penzion Lony/Kozovazy. Vše na jednom místě včetně samozřejmě obřadu, možnost přespání, grilování, venkovní zastřešené posezení, dovolí i ohňostroj :-) Krásné okolí na focení a příjemní lidé... Pak ještě Hotel Čertousy, taktéž vše na jednom místě a nebo obřad v Chvalském zámku a hostinu v Čertousích. Je to od sebe kousek.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,, můžete se podívat i na naše stránky,jsme pension nedaleko od Prahy v Křivoklátských lesích se zahradou a přilehlým dětským hřištěm. Obřady u nás nejsou problém,poté možnost rautu,grilování,zábavy do rána...:) Ubytovací kapacita 56 lůžek
Odpovědět
Ahoj, my jsme svatbu měli 21.6. v penzionu U Bartousku u Slaneho ve stejném duchu jako plánujete vy (obřad na zahradě, pak hned party s rautem, s přespáním pro hosty). Penzion moc doporučuji. Z jejich přístupu a milé a ochotné paní provozní jsme byli uplně nadšení. Hosté také moc chválili :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji Zámek Niměřice - soukromý areál na Mladoboleslavsku, které splňuje vše výše zmíněné. Podívejte se, prosím, na náš profil. Pokud Vás zaujmeme, ráda se Vám budu věnovat a vše Vám u nás představím. Hezký den, B.Heresová
Odpovědět
@pecka86 A musí to být v okolí Prahy a středních Čechách? Mám typ na kouzelné místo v Novohradských horách. Je tam penzion uprostřed přírody. A skvělá domluva s majiteli.
Odpovědět
Novohradské hory, musí být super, kus odsud bydlíme, ale rodiny máme Praha-Střední Čechy, tak by to bylo asi lepší směřovat tam.
Odpovědět
Profilova fotka
@pecka86 My meli svatbu v Nesuchyni u Krusovic, stredisko Lions a byli jsme tam se vsim moc spokojeni, muzu jedine doporucit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pecka86 Meli jsme vse na jednom miste - hotel Čertousy Horni Počernice. V mem albu najdes par fotek. Jinak jsme zvazovali tvrz Dřevčice nebo golf klub Klanovice.
Odpovědět
@marketaaj moc diky... mimojiné koukam, že si měla "páva"... to zvažuji taky, moc se mi totiz libi jeho barvy:-) měla si nějak barevně organizované svatebcany?
Odpovědět
Článek se načítá
@martaveg jdu to okouknout, diky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pecka86 Barvu obleceni jsem neresila, ale cast lidi opravdu prisla v barvach. Na mail ti muzu poslat spolecnou fotku.
Odpovědět
@marketaaj no, kdyby to slo, tak bych se jen tak ze zvedavosti rkla:-)
Odpovědět
Me uchvatil hotel/statek Vsetice. Neno na Pribramsku je moc hezky penzion Novy rybnik
Odpovědět
Profilova fotka
@pecka86 tady máš fotky :-)
Odpovědět
Vážně nádherný!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, náš hotel je v Roudnici nad Labem, severně od Prahy po dálnici D8. Je to tak 20-30 minut cesty z Prahy. Máme velký kongresový sál s letní terasou. Co se týče svatby, tak se dá uspořádat přímo u nás nebo také na zámku v Roudnici nad Labem, kde je krásná kaple a park vhodný na fotografie. V případě zájmu zašlu více info vč. fotografií. Lucie
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Přeji pěkný den, ráda bych doporučila rodinný hotel Dolce Villa v Nebušicích. Nacházíme se uprostřed přírodního parku Divoká Šárka a na naší zahrádce lze dělat i obřady. Nabízíme prostory bez pronájmu a můžeme Vám zařídit full servis okolo celé svatby. Ráda Vám zašlu naši nezávaznou nabídku svatební hostiny a rautu.
Odpovědět
@hotelvavrinec děkuji za tip, jdu na to mrknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud hledáte nějaké originální prostory, kde se budete cítit příjemně, mohu Vám vřele doporučit Hlubočepský zámeček, jehož prostory Vám navodí pocit, jako byste si připadala v pohádce Josefa Lady. Pokud byste měla zájem o osobní prohlídku, ráda Vás celým areálem provedu. V případě více informací a zaslání prezentace doporučuji navštívit stránky www.hlubocepskyzamecek.cz nebo nám pošlete e-mail na info@hlubocepskyzamecek.cz Budu se těšit na Vaši odpověď. Krásný den. Aneta
Odpovědět
Profilova fotka
@pecka86 pokud stále hledáte doporučuji taky zámek Berchtold. Byli jsme to s přítelem okouknout a návštěva to byla opravdu přínosná pro naše hledání
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@terina91 ahoj, můžu se zeptat, jestli je v Nepřevázce taky "mokrá varianta"? díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krabikova Ahoj, no my jsme měli připravenou (ještě ráno v 10h pršelo a obřad byl ve 13h - naštěstí nám nakonec slunko přálo) a to pod takovým přístřeškem, který tam je u vchodu do hotelu. S floristkou jsme byli dohodlí, že se dá výzdoba prohodit jak na slunko k vrbě, tak pod přístřešek (tuším, že je vyfocen někde v albu, pokud ne, mohu zaslat foto jeslti chceš). Jen my měli houslisty na obřad a pokud by pršelo, tak není možné mít takovou živou hudbu, už by se am nikam nevešli. Je tam prostor na obřadní místo a svatebčany, ale pro hudbu už ne, takže doporučuju mít v záloze radio. Snad jsem pomohla, kdyby si měla ještě dotazy, klidně se ptej :)
Odpovědět
Profilova fotka
@terina91 Moc děkuji, pomohlo mi to, pravděpodobně se tam pojedeme podívat, tak si to omrknu naživo :-) Jen teď řešíme rozpočet, jestli si to vůbec budeme moct dovolit, s plánováním jsme na začátku, takže ještě nemáme nic oběhnuté a zjištěné. Víme jen, že bysme to ideálně chtěli v červnu 2015 a to je hodně svateb, takže budeme muset máknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krabikova Není zač :) Hele co se rozpočtu týče, tak Nepřevazka je n dnešní poměry vcelku levná, cca to bylo i s pitím 1000 na hlavu a to jsme měli docela velikou svatbu a třeba v Galatee b Kosmonosích by nás to vyšlo cca o 40tis víc. A na červen volno mít budou si myslím, i když letos tam teda svateb bylo hodně :) Přeju úspěšné hledání ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@terina91 děkuji :-) myslela jsem si, že ty ceny jsou horší :-D a můžu se ještě zeptat, jak jste to měli s tvrdým alkoholem? platili jste úplně všechno nebo tvrdý každý za své?
Odpovědět
Profilova fotka
@krabikova Vůbec nemáš zač :) Hele my platili fakt všechno, přeci jen je to svatba a my zveme ostatní, tak fakt vše, ale to už je na každém a hlavně kdo má jaký kamarády.. Naši pochopili, že to není jen tak ožíračka, ale svatba a sice byli hooodně opilí, ale pořád to bylo v mezích slušnosti, jak se na svatbu hodí :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?